Cest mam dotaz poradi mi nekdo jaky si koupit neony? Meli by bejt asi 20 cm dlouhy. Nechci led neony a jeste bych potreboval doporucit nejakou baterku na kterou to pripojim, ktera neco vydrzi. Ne nejakou z auta
Masaker napísal:ja poradim. .ale nenapisal si ani typ neonu ani kde to chces dat ani nic. .neda sa poradit!
Takze stanovym kriteria:
1. Bude to v byte
2. Nechce tam zadnou velkou baterku, pokud mozna zapojeni vice mensich baterii paralne nebo seriove
3. Neony potrebuju poradit jaky koupit, ale aby byli do 20cm
a nesmu byt led? a mozes to napajat nejakym starym pc zdrojom.. spolahlivy zdroj.. podla mna .. aspon ja som mal pc neony od sunbeam alebo tak nejak sa to volalo. .take modre obaly maju... ma to konvertor na 600 V taky modry maly.. na jeden idu 2 neony... a do konvertora ide 12 v
Prave, ze ne zdroj musi bejt svuj. Treba z nejakych malych baterek neni problem je vymenit a ledky nechavaj treba blizkou u zdi kolecka ne? Ale tak jako nevadili by hlavne musi byt 20 cm
taak sa pridam k tejto teme...tiez zhanam daco podobne...ale mohlo by byt aj to,ze napajanie z dakeho stareho zdroja na PC...ale aj nad 20 cm...tiez to chcem do bytu,nie do PC,kedze mam notas...takze viete mi niekto poradit,de na nete by som nasiel dake neony ?...nad 30 cm...dik
Kazdej zna maly baterie, ktery maji nevim kolik voltu, a ja bych potreboval porad jak je mam zapojit, abych z nich dostal 12V ma neony nebo jestli se daji koupit neony na mensi napeti?
V tom texte vlavo sa docitas ze su k dispozicii aj v 8W prevedeni.Tie myslim maju akolo 20 cm.Bateria v tom sa dobija zo siete.A ma oklo 3,6 V.Pre presnejsie parametre pozri niekde specifikaciu.Tato vstavana je urcena na stale pripojenie k elektrickej sieti a v pripade vypadku sa neon rozsvieti na vstavanu bateriu.Ak tam namiesto tejto baterie pripojis nejaku obycajnu a ostane to nepripojene k elektrickej sieti tak mas co hladas-neon na baterie.
Je ich inac kopa-skus googlit"nudzove osvetlenie".Inac neon na baterie je neefektivny.Vhodnejsie su LED.
V tom texte vlavo sa docitas ze su k dispozicii aj v 8W prevedeni.Tie myslim maju akolo 20 cm.Bateria v tom sa dobija zo siete.A ma oklo 3,6 V.Pre presnejsie parametre pozri niekde specifikaciu.Tato vstavana je urcena na stale pripojenie k elektrickej sieti a v pripade vypadku sa neon rozsvieti na vstavanu bateriu.Ak tam namiesto tejto baterie pripojis nejaku obycajnu a ostane to nepripojene k elektrickej sieti tak mas co hladas-neon na baterie.
Je ich inac kopa-skus googlit"nudzove osvetlenie".Inac neon na baterie je neefektivny.Vhodnejsie su LED.
To jsem teda nepochopil, ale to na to nabiti by se hodilo