W Vista HYBERNACIA

Informácie o software, ankety...
titusss
Novice
Novice

W Vista HYBERNACIA

Príspevok od používateľa titusss »

Konkretne, problem s nechcenym prebudenim z hybernacie.
este konkretnejsie...... dam pc do hybernacie....odidem prec a ked sa vratim o niekolko hodin neskor....zistim ze je zapnuty. toto sa mi stalo uz n-krat. Pravdepodobne ide o automaticke zobudenie z hybernacie po urcitom case...ale neviem kde sa to da nastavit (resp. vypnut) za pomoc dakujem
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

a je vyluceny akykolvek pohyb mysou, ci stlacenie akejkolvek klavesy? Ono ak mas citlivy senzor na mysi, tak staci velmi jemny pohyb a vypne sa.

Riesenie - v spravcovi zariadeni si najdi konkretne zariadenia, ktore mozu sposobovat prebudzanie (mys, klavesnica a dalsie vstupne zariadenia), zobraz ich vlastnosti a niekde v nich si najdes zaskrtavacie pole na povolenie/zamietnutie prebudzania PC tymto zariadenim.
titusss
Novice
Novice

nie absoltune nic, ani mys ani stlacena klavesa....raz som dal hybernovat ...zhasol a ked som sa rano zobudil tak chrcal.....takze urcite nejde o vonkajsi faktor
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no preistotu si toto co som ti spominal, vypni u vsetkych USB zariadeni rovnako ako aj u sietovej karty ;)
titusss
Novice
Novice

KoCi napísal:no preistotu si toto co som ti spominal, vypni u vsetkych USB zariadeni rovnako ako aj u sietovej karty ;)
hmmm asi som aj zle polozil otazku ,ide o hybernaciu Notebook-u, a ten z hybernacie zobudis iba tlacidlom "zapnut/vypnut" (a tak isto aj zo stavu "spanok")..........takze?
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

mne to robi kvoli tlaciarni ale mne pc do hybernacie vobec nexce prejst...teda hned sa zapne...ked vypojim usb tlaciarne tak je vsetko ok :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No mne to Vista na notebooku pri hybernacii nerobi na tu sa mozem spolahnut, ale uspanie ma sere z toho sa uz nepreberie, musim natvrdo vypnut a zapnut.
Napísať odpoveď