Aký si myslíte že bude Nový rok 2009?
-
Nik_kuSh :)
Amateur
Aký si myslíte že bude Nový rok 2009?
myslíte že stále bude pokračovať finančná a a celkovo hospodárska kríza na Slovensku?? ja si myslím že to ešte potrvá nejaké 2-3 roky..
čo myslíte???
-
lekoklatik
VIP
Ja osobne som sa ešte nezamýšľal nad niečím čo bude budúci rok. Okrem školy samozrejme. nvm. Snáď keby som živil rodinu, mal prácu ktorá by mala niečo spoločné s tou veľkou krízou alebo jednoducho niečo také. Ja osobne to zatiaľ nejak nepociťujem. Mám na mysli tú krízu. Ako som už naznaćil viac ma trápy tá škola a veci okolo nej. Potom som možno zvedaví na pár filmových alebo herných noviniek ktoré sú na tento rok plánované.
či bude rok 2009 lepší ako bol rok 2008? Nemyslím si. Budem sa snažiť si ho užiť rovnako ako rok 2008, 2007, 20.....
Veci typu predsavzatí na nový rok ani radšej neriešim keďže som nić nedodržal a ak som si aj niečo predsavzal, aj tak som na to zabudol
A keďže som dpč dá sa povedať začal fajčiť, bude to dosť blbé finančne. Ešte blbšie než to je. Ale ako som povedal. Nejak to neplánujem.
Takže šťastný nový rok 2009? To je mi u prdele. Nech má každý aký kce
či bude rok 2009 lepší ako bol rok 2008? Nemyslím si. Budem sa snažiť si ho užiť rovnako ako rok 2008, 2007, 20.....
Veci typu predsavzatí na nový rok ani radšej neriešim keďže som nić nedodržal a ak som si aj niečo predsavzal, aj tak som na to zabudol
A keďže som dpč dá sa povedať začal fajčiť, bude to dosť blbé finančne. Ešte blbšie než to je. Ale ako som povedal. Nejak to neplánujem.
Takže šťastný nový rok 2009? To je mi u prdele. Nech má každý aký kce
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
7,50 ti nazrebujem z vrecka v noci bez svetla s dvomi promile do 12tich sekund. S eurami to bude zlozitejsie myslim, treba si zvyknut, ja netvrdim ze budu v obchodoch zapchy.tomasito13 napísal:na tych mincach je to napisanea co sa tyka roku 2009 nevidel som ani rozdiel medzi 2008, 2007, atď. Proste rok ako kazdy iny
-
pryja
Darca
no neviem, neviem mi-chau, ci len mesiac. V rakusku maju uz roky euro a dochodcovia sa v tom dodnes nestastne mrvia, nadavaju a brzdia rady v pokladniach. Najprv hodinu hlada a pocita a potom to aj tak vsetko vysype vonmi-chau napísal:V radach v obchodoch budeme dlhsie stat, kym si ludia zvyknu, ktora minca je za kolko...
Ale myslim ze to max prvy mesiac..
-
moosha
Darca
Nik Kush dostane banan za debilne temy, kt. je asi 8 za den, budem v maji zas o daco starsi, budem mat novy komp, 18. augusta to bude rok co brat zomrel (RIP bratu!), mozno prejdem do dalsieho rocnika, budem ficat na eurach, mozno sa zlepsim v CSku a nejaky zvraty urcite pridu... celkom som zvedavy
.
No nahodou, toto nie je az taka zla tema...
Ja si myslim, ze v roku 2009 pôjde zasa cely svet dalej dolu vodou, pri troche stastia zmaturujem, mozno budem zasa o trochu viac znechuteny o vsetkoho naokolo(aj ked neviem ci je to este mozne)....mozno ze to vseobecne platit nebude, ale ja nemam na ten rok bohvie ake vyhliadky...
Ja si myslim, ze v roku 2009 pôjde zasa cely svet dalej dolu vodou, pri troche stastia zmaturujem, mozno budem zasa o trochu viac znechuteny o vsetkoho naokolo(aj ked neviem ci je to este mozne)....mozno ze to vseobecne platit nebude, ale ja nemam na ten rok bohvie ake vyhliadky...
prvy polrok to bude masaker, cakaju ma divoke skusky a ak urobim 3. rocnik, tak uz to je viac-menej v suchu. potom prazdniny, pocas ktorych ocakavam zase super prax, nejaku brigadku, potom zaciatok 4. rocnika a tak no. ale na jar este oslavim 21. narodeniny, takze skusim v lete ist do anglicka chlastat ak budu peniaze 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... ojro si v CR moc neuzijem, takze prozatim pre mna starosti s mescom odpadaju, prvak hadam doklepem do zdarneho konca, najdem nejaku pravidelnu a hlavne znesitelnu brigadu popri skole, cez leto hadam niekam do zahranicia vycestujem (uvidiiiime) a tak ... nenapada ma nic co by sa dalo naplanovat a uplne zasadne by to ovplyvnilo moj zivot, takze ako po ine roky, necham sa prekvapit
...