C&C Red Alert 3 | Command & Conquer | RTS
ahojte,
mam siete pre hranie online cez hamachi, hrame teraz patch 1.04 (1.05 a beta 1.06 zatial nie), takze ak mate verziu 1.04 kludne sa pripojte, viac informacii najdete v tomto topicu, http://www.hojko.com/hrajte-red-alert-3 ... 06496.html , prosim aby sa na siet pripajali vylucne ludia, ktori 1.04 maju a aj im ide, lebo na sieti je hrozne vela ludi a nepremium kapacita je 16 ks

btw:
Zatial to vyzera tak, ze EA sa docasne poucila, cize Gangyho vyrok nastastie nie je pravdivy a je to vykrik do tmy... DRM bude tiez coskoro odstranene a napr pred par dnami vysiel i WB kit...
mam siete pre hranie online cez hamachi, hrame teraz patch 1.04 (1.05 a beta 1.06 zatial nie), takze ak mate verziu 1.04 kludne sa pripojte, viac informacii najdete v tomto topicu, http://www.hojko.com/hrajte-red-alert-3 ... 06496.html , prosim aby sa na siet pripajali vylucne ludia, ktori 1.04 maju a aj im ide, lebo na sieti je hrozne vela ludi a nepremium kapacita je 16 ks
btw:
No tak toto ma dostalo, vazna hlupost, RA3 je jedna z mala EA hier, co mala skoro rocny beta testing a patche na nu vychadzaju kazdy mesiac, niekedy aj 2x nehovoriac o pokracujucej bete i ked normalna verzia uz vysla.Gangy napísal:No ja uprimne lutujem kazdeho kto kupil RA3...
Zatial to vyzera tak, ze EA sa docasne poucila, cize Gangyho vyrok nastastie nie je pravdivy a je to vykrik do tmy... DRM bude tiez coskoro odstranene a napr pred par dnami vysiel i WB kit...
Ja som niekde pisal o bugoch alebo nedoladenosti? Sa spamaj, narazal som na to co som uz pisal predtym, ze ta hra je pre serioznych strategov neskutocna sracka a hanba C&C serie.icefiresr napísal:No tak toto ma dostalo, vazna hlupost, RA3 je jedna z mala EA hier, co mala skoro rocny beta testing a patche na nu vychadzaju kazdy mesiac, niekedy aj 2x nehovoriac o pokracujucej bete i ked normalna verzia uz vysla.
K tomu betatestingu, trval len nieco pod 2 mesiace myslim, bol som do toho zapojeny, celkom sranda, aj ked ak ti mam pravdu povedat tak viacej ako 10 online particiek tam v zivote nebolo, a aj to mala vacsina v nazve nieco take duchaplne ako NO RUSH a pod... nedalo sa to proste poriadne testnut, ak sa clovek s tym druhym nedohodol, sa hned odzaciatku par taktik vymyslelo a kto sa ich nedrzal dostal na hubu.Gangy napísal:Ja som niekde pisal o bugoch alebo nedoladenosti? Sa spamaj, narazal som na to co som uz pisal predtym, ze ta hra je pre serioznych strategov neskutocna sracka a hanba C&C serie.
K strategii mam jednu velku vytku: Ako proklamovali vsade na nete, snazia sa kazdej jednotke dat svoju vahu, nie ako v Tib.Wars kde sa ich hybali hordy. Jednotky su tym padom drahsie, takze ich mas menej, problem je vsak v tom, ze kapu ako na beziacom pase, vsak zopar mirage tankov ti zmasakruje armadu za par sekund a vsetku uzasne Secondaty Abillities nestihnes ani aktivovat...
pomoc
neveim co sa deje ide o C§C red alert 2 ked si nainstalujem red alert 2 a potom aj red alert 2 yuri´s revenge a ked potom spustim red alert 2 tak chvilku ide hra ale potom to vypne neviete niekto nieco?co by sa stym dalo spravit? 
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30954&r=se datadisk teším sa.
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: pls
pomocou googla najdes patch a aj ten crack alebo volake warez forum ale kedze toto neni warez tak tu nic take necakaj :coockies:robinko93 napísal:prosim ma niekto najnovsi patch(1.05 alebo 1.06) priamy download ale aj s crackom lebo som ziadny dobry nenasiel
ak mas RELOADED verziu tak ta obsahuje aj CZ, sami zda ze sa to vyberalo pri instalacii. takze reinstal a vybrat spravny jazykStopa napísal:moze mi niekto povedat ci sa da nejako z anglickej verzie spravit ceska? lebo cestinu som nikde nenasiel, a tahat cca 7GB koli cestine je na moj net trochu moc
Problem z rozlisenim
Prosim o radu
Nastavil som zo srandy najvyssie rozlisenie v hre ake sa da zeby som aspon videl ake to je krasne ( Musim hrat na strednom inak seka) a teraz neviem spustit hru us som to aj reinstaloval a stale mi to hadze tento error http://www.vlacik.sk/images/asdas.JPG
neda sa nejak externe zmenit rozlisenie ? abo take nieco.. dik za odpovede
neda sa nejak externe zmenit rozlisenie ? abo take nieco.. dik za odpovede