Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

pepan90 napísal:fuu a ten military press davas v sede ci v stoji? s volnou cinkou alebo multipress ?
Militari press urcite v stoji s velkou cinkou, multipress vyuzivam skorej na tie tlaky za hlavou.
warham napísal:mam taku otazku,
posilujem 4x tyzdenne a snazim sa nabrat svalovu hmotu, a chcel by som zacat s boxovaním do vreca, myslite ze sa to hodi ked chcem pribrat?
dik
Nie, pri boxovani spalis pomerne dost vela kalorii, pri naberani je potrebne co najviac kalorii prijat a co najmenej spalit (vinimka je len trening s cinkami)
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

ja myslim ze to boxovanie nieje na skodu, len to musi uzrat..ked bude mat dost velky kaloricky prijem, tak si moze boxovat kolko chce a aj tak priberie..a ako doplnok ku cinkam sa box celkom hodi..

troska OT>
PEPAN-kam chodis cvicit? som tiez z PK :)
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

ja chodievam do fitka, co je na muskate.. mam to kusok od domu a je tam fajn kolektiv :) tusim sa to vola fitnesscentrum.. a ty? :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ludkovia takze mam na vas otazocku rozmyslam ze si kupim domov sadu ciniek ... jednorucky ... ako som tak pozeral na nete ceny vychadzaju cca
sada 1500sk > http://www.najlacnejsisport.sk/sada-cin ... p-202.html
alebo 2x > http://www.najlacnejsisport.sk/cinka-master-p-246.html
co je podla vas lepsie alebo viete o niecom lepsom ?
chcem do toho investovat tak 1500sk ...
najviac sa mi momentalne pozdava 2x10kg ... a mozno casom investovat do vacsich zavazi ale momentalne predpokladam zeby to mohlo stacit kedze by som mal dokopy 4x2,5 (10kg) a 4x1,25 (5kg)
ale odporucate radsej jednu jednorucku a viac zavazi ?
nad dvoma rozmyslam hlavne preto ze s 2 jednoruckami viem zacvicit viac partii aspon podla mojho nazoru ...
skuste napisat pls aj vas nazor a ak tak aj nejaky ten link na eshop ...
Looker
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Looker »

kupovat si domov jednorucky je na figu, radsej cvic s vlastnou vahou a vysledky budu podobne..radsej by som zainvestoval do fitka a stravy, nic z teba aj tak nebude ked si kupis tie jednorucky

za 400 si u nas kupis pernamentku na mesiac a za zvysok nejaky proteinik, zo skusenosti viem ze je tazsie sa prekonat cvicit doma, lepsie je si zaplatit pernamentku a chodit cvicit uz len koli tomu aby si nevyhodil peniaze nadarmo..
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

no s tym by som az tak nesuhlasil pretoze ja proste nemam cas ist niekam na hodku ... cez den som rozlietany a nestihal by som a zbytocne by som vyhodil peniaze za permanentku ...
doma si dokazem vklude zacvicit vecer ...
cize tak ak niekto viete o lepsej aleternative ako tie jednorucky lepsi obchod alebo lepsia cena dajte vediet pls ;)
kali520
Darca
Darca

No ked uz chces cvicit doma a aby to aj malo nejake vysledky tak odporucam bench lavicku, stojan na drepy (chap obycajny stojan na ktorom sa da menit vyska) a velku cinku.

Cenovo to istotne bude drahsie ale s jednoruckami nedosiahnes takmer ziadne vysledky.

A co sa tyka kvality tak kohi je podla mna jedna z naj, tu som postol ich produkty ale nejak im tam teraz nefunguje ten odkaz.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

nad lavickou som uz rozmyslal ale ta pride na rad neskor ...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

mam jednu otazku ohladom tlakov s jednoruckami na ramena (v sede), konkretne na rozsah pohybu, ci do toho zapajate aj rotaciu (t.j. pri vystretych rukach hore vnutorne strany dlani smeruju k sebe), alebo nie (t.j. akoby s velkou cinkou), respektive nie ako to robite, ale co ma aky nasledok...
kali520
Darca
Darca

smejo napísal:mam jednu otazku ohladom tlakov s jednoruckami na ramena (v sede), konkretne na rozsah pohybu, ci do toho zapajate aj rotaciu (t.j. pri vystretych rukach hore vnutorne strany dlani smeruju k sebe), alebo nie (t.j. akoby s velkou cinkou), respektive nie ako to robite, ale co ma aky nasledok...
Ta prva moznost viac zabera na prednu hlavu deltoidov a mala by sa robit opacne t.j zacinas s dlanami k sebe a vo vystretych rukach dlane davas od seba.
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Friseur »

Aky cvik je najlepsi ak sa chcem zbavit bolesti (tj. spevnit svaly) v spodnej casti chrbta? Ak je vobec vhodne posilovat... Bolesti nepramenia z cvicenia ale z namahavej prace, kde sa za den zohnem aj 500krat a hodne sa toho nadviham.
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Potrebujem radu

Príspevok od používateľa SonyPeto »

Zdravim pani...chcem sa opytat na niektore veci,proste potrebujem poradit...cvicim uz asi tri mesiace,teraz jeden mesiac uz beriem doplnky,to jest creatin monohydrat + glukoza...ale ten som vysadil uz,podla odporucani a beriem este Srvatku susenu...cem proste ist na objem.No doma mam lavicku,kotuce a tyc,dokopy asi 40 kg a dve jednorucky,jedna ma vahu 8 kilo..poradte nejake treningy,popripade nejaky doplnky,aby som co najviac pribral...dodam ze za dva-3 tyzdne som pribral 3-4 kila..No a moja vyska je zhruba 175 a vaha 70 kg...THX
kali520
Darca
Darca

Friseur napísal:Aky cvik je najlepsi ak sa chcem zbavit bolesti (tj. spevnit svaly) v spodnej casti chrbta? Ak je vobec vhodne posilovat... Bolesti nepramenia z cvicenia ale z namahavej prace, kde sa za den zohnem aj 500krat a hodne sa toho nadviham.
Na spodny chrbat je najlepsi mrtvy tah, bohuzial ale prave tento cvik je o zdvihani cinky zo zeme, takze po tej praci neviem ci sa ti bude chciet, ale rozhodne je najlepsi.

Inak mozno proti tej bolesti by bolo dobre pri praci zdvihat s vyrovnanym chrbtom resp takym sposobom ako sa robi mrtvy tah teda vyhybat sa gulateniu chrbta.
------------------------------------------------------------------
SonyPeto ked chces pribrat musis poriadne zrat:
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=171

A co sa tyka sposobu cvicenia na hore uvedenom webe najdes kopu objemovych treningov, ci uz beara, HST, GVT, korte atd...
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Friseur »

kali520 napísal:Na spodny chrbat je najlepsi mrtvy tah, bohuzial ale prave tento cvik je o zdvihani cinky zo zeme, takze po tej praci neviem ci sa ti bude chciet, ale rozhodne je najlepsi.

Inak mozno proti tej bolesti by bolo dobre pri praci zdvihat s vyrovnanym chrbtom resp takym sposobom ako sa robi mrtvy tah teda vyhybat sa gulateniu chrbta.
------------------------------------------------------------------
SonyPeto ked chces pribrat musis poriadne zrat:
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=171

A co sa tyka sposobu cvicenia na hore uvedenom webe najdes kopu objemovych treningov, ci uz beara, HST, GVT, korte atd...
To je jasne, ze najlepsie davat pozor na to ako veci dvihame no pri rychlosti a takom mnozstve sa to vzdy neda... Diky za radu a tie linky. Idem studovat :)
Miso22
Light Expert
Light Expert

Kupa cinky

Príspevok od používateľa Miso22 »

Zdravim, mam v plane kupit nejake jednorucky, pripadne aj velku cinku, no vobec sa v tom nevyznam. V prvom rade sa chcem spytat, ci je vyhodnejsie kupit samostatne 2x jednorucky(trebars 12kg), alebo kupit 2x hriadel a k nemu nejake kotuce? Alebo tretia moznost, kupit nejaky set aj s hriadelom na velku cinku a uz len dokupovat kotuce? Dalej, aku znacku vybrat(je v tom vobec nejaky rozdiel), pripadne poradte kde sa daju kupit najvyhodnejsie? Cenovy limit mam stanoveny do 3000 SKK. Uvitam akekolvek rady, dakujem.
kali520
Darca
Darca

Re: Kupa cinky

Miso22 napísal:Zdravim, mam v plane kupit nejake jednorucky, pripadne aj velku cinku, no vobec sa v tom nevyznam. V prvom rade sa chcem spytat, ci je vyhodnejsie kupit samostatne 2x jednorucky(trebars 12kg), alebo kupit 2x hriadel a k nemu nejake kotuce? Alebo tretia moznost, kupit nejaky set aj s hriadelom na velku cinku a uz len dokupovat kotuce? Dalej, aku znacku vybrat(je v tom vobec nejaky rozdiel), pripadne poradte kde sa daju kupit najvyhodnejsie? Cenovy limit mam stanoveny do 3000 SKK. Uvitam akekolvek rady, dakujem.
Stranu do zadu sa to riesilo, ale v skratke aby som ti poradil tak:

Kup si lavicku a nejaky stojan k tomu, velku cinku a mozes aj tie jednorucky.

Lavicku a stojan by som kupoval od znacky kohi ale v specializovanych predajniach na to urcenych maju aj ine kvalitne znacky (tam by si mal zaijst a tam sa poradit).

Velku cinku a jednorucky som pred 4 rokmi kupoval v tescu a som spokojny s nimi az doteraz. zavazie je len kus zeleza a to kupuj co najlacnejsie (nechapem ako niekto moze kupovat tie drahe hlinikove kotuce :roll: )
Miso22
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Miso22 »

kali520 napísal:Stranu do zadu sa to riesilo, ale v skratke aby som ti poradil tak:

Kup si lavicku a nejaky stojan k tomu, velku cinku a mozes aj tie jednorucky.

Lavicku a stojan by som kupoval od znacky kohi ale v specializovanych predajniach na to urcenych maju aj ine kvalitne znacky (tam by si mal zaijst a tam sa poradit).

Velku cinku a jednorucky som pred 4 rokmi kupoval v tescu a som spokojny s nimi az doteraz. zavazie je len kus zeleza a to kupuj co najlacnejsie (nechapem ako niekto moze kupovat tie drahe hlinikove kotuce :roll: )
dakujem a vedel by si mi poradit nejake cviky s vlastnou vahou(nemyslim s cinkami), prip. odkaz na nejaku stranku?
kali520
Darca
Darca

Miso22 napísal:dakujem a vedel by si mi poradit nejake cviky s vlastnou vahou(nemyslim s cinkami), prip. odkaz na nejaku stranku?
S vlastnou vahou toho moc neni a pravdupovediac je to aj dost zbytocne, ale ked uz tak napr kliky, tricepsove kliky, zhyby atd...
4JOKE
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 4JOKE »

Miso22 napísal:dakujem a vedel by si mi poradit nejake cviky s vlastnou vahou(nemyslim s cinkami), prip. odkaz na nejaku stranku?
tu najdes nejake cviky a uplne dole na konci clanku mas odkazy na dalsie
http://www.e-kulturistika.cz/view.php?n ... 2006070006
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

teraz ja od as potrebujem poradit.. chcem si kupit tycku taku zakrivenu podobnu jak na bench z nejakeho net shopu lebo v kE v optime stoji 1200sk aka 40juro.. aby bola dost kvalitna a cena nizsia ako 1200sk .. diky pekne

//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2009, 22:54 )
konkretne myslim toto
Prílohy
pritahbrad.jpg
Napísať odpoveď