Ahoj, viem, ze tychto tem je tu vela, no neviem sa vobec rozhodnut... Chcem kupit multi povedzme do 5.000 SK... Nieco kvalitne, celkom fajn by bola aj tlac na CD, ale nie je to podmienka... Cartrige by nemali byt velmi drahe a tlac by mala byt dost kvalitna... Fotky, obaly na DVD atd...
Pripadne moze stat tlaciaren trosku viac...
OT: Tak som rozmyslal, je lepsie kupit multi farebnu alebo multi laser?
Ale kedze na konci pises, ze ci ciernobiele alebo multifunkcne, tak ma napada, ze ci nemyslis laserove multifunkcne, ale laserovky predsa nemaju cartrige.
lol ved aj laserovky su normal aj multifunkcne.. a teraz su uz lacne aj farebne multifunkcne laserovky..kamos teraz kupoval samsung za cca 6500sk
a vyhoda laserovky(kvoli comu som si ju kupil aj ja) je ze ti tam nic nezaschne ako u blbej atramentovej(nvm mozno uz maju nejake super speci vychytavky aby atrament v cartrigoch nezaschynal..ale ma dorazilo ked som kupil original za 1200sk cartrige a po tyzdni mi zaschla farba a mohol som ho vyhodit btw bolo to na tlaciarni HP DJ 3420) a taktiez kvalita laserovky je odost lepsia
nj cena tonerov (ano tak sa to vola pri laserovkach) je ista nevyhoda lebo su dost drahe lenze si treba vypocitat priemerny naklad na jeden papier..pretoze s tonerom vytlacite ovela viac listov
rEnEeK: Pri HP 5280 je mozne plnit aj naplne, v pripade 5180 to tusim mozne nie je. Pokial ide o laserove multifunkcne zariadenie, tak tam nemam ani paru o tom co a ako, takze jedine skusit pohladat na nete.