Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
moosha, ja mam na NTB rekord 85-86°C
-
zuzkazuzka
VIP
-
nejakymarko
Addict
+++uzasne spojenie genialneho hlasu a perfektnej hudby http://www.youtube.com/watch?v=GczSTQ2nv94 (nepisem to do video vtipov, lebo to nie je vtip a potesilo ma to)
-mam pocit akoby som na skusku ktora bude o tyzden v pondelok vedel hovno
-mam tyzden na to, aby som sa to naucil znova
holt, dufam, ze profak bude mat vianocnu naladu a da mi to
---tie kur*y jak porusili vlaky, tak som dnes z galanty do brna isiel 4 hodiny (normalne tak 2,5). som v blave cakal vyse hodinu jak cicina
---nenormalne som si dokrcil snehobielu koselu vyzehlenu na skusku, budem musiet podplatit nejaku spoluziacku, nech mi ju vyzehli
-mam pocit akoby som na skusku ktora bude o tyzden v pondelok vedel hovno
-mam tyzden na to, aby som sa to naucil znova
---tie kur*y jak porusili vlaky, tak som dnes z galanty do brna isiel 4 hodiny (normalne tak 2,5). som v blave cakal vyse hodinu jak cicina
---nenormalne som si dokrcil snehobielu koselu vyzehlenu na skusku, budem musiet podplatit nejaku spoluziacku, nech mi ju vyzehli
-
luculiiik
Light Star
No, mňa hrozne potešilo, že naša stužková mala až taký úspech, že program máme zopakovať vo vianočnej akcii, ktorá sa bude konať u nás v telocvični
A navyše budeme zbierať aj vstupné, takže si trošku privyrobíme na dozvuky 
A najväčšiu radosť mi spôsobil najlepší kamarát, s ktorým sme sa rok nebavili. Prišiel za mnou (na stužkovej), ospravedlnil sa mi a už sme zase tí naj kamoši na svete
A najväčšiu radosť mi spôsobil najlepší kamarát, s ktorým sme sa rok nebavili. Prišiel za mnou (na stužkovej), ospravedlnil sa mi a už sme zase tí naj kamoši na svete
-
Kibo
Hardcore addict