counter strike demá

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
brano03
Medium Expert
Medium Expert

counter strike demá

Príspevok od používateľa brano03 »

caute... chcem sa vas opytat, ze ako sa da natacat video do formatu .dem cez konzolu. ked dam nahrat demo tak nahra len mna ale ja chcem pozeral aj na druhych myslim sa to vola HLTV. neviete ako na to?? dakujem moc
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Das HLTV na server, nastavis ho a to ti nahra cely zapas. Neviem ako presne to funguje, je tam tusim nejaky delay. Skus pohladat na nete.
brano03
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brano03 »

yazoo napísal:Das HLTV na server, nastavis ho a to ti nahra cely zapas. Neviem ako presne to funguje, je tam tusim nejaky delay. Skus pohladat na nete.
a neda sa ze ja by som bol ten HLTV aj hral???
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Myslim, ze nie pretoze HLTV podla klasickeho delay-u bezi 1 kolo za realnou hrou.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Hm moze sa to robit aj tak :roll:

Ale najlepsie je ked si dás http://www.hltv.org,regnes sa klasicky,potom si dás booking,a tam si vyberes cas napojenia na server hltv od kedy do kedy,kolko má napojené hltv nahrávat a tak vyberes hociakú ligu a napises ip a heslo na server.

Ale ked chces nahrávat video z publicu,to samozrejme cez hltv nemozes,totiz admin samo kickne alebo zabanuje napajacé sa hltv,ale ked chces normalne nahrávat,tak bez do spec,a daj record,ale samozrejme,ze v spectate dlho ostat nemozes :wink:
Napísať odpoveď