Tazka situacia
Uplne s tebou suhlasim a hadam by nebolo od veci to aj locknut...Maki napísal:akoze piste si ze som primitiv a bol to primitivny prispevok pre mna za mna.... na hojkove nazory voci mne som si tak trosku zvykol, karma od shaqa sa dala cakat... ale povedzte mi jednu vec ludia... vam uz nelezie tak trochu na nervy? ved kolko tem uz zalozil ten chalan, furt ten isty problem, furt si nedokaze pomoct ani trosku sam.... a ked uz dospel do stadia ze ho podvadza 13 rocna baba a on sa s nou aj chce rozist ale stale nevie co ma spravit no nieje to uz vazne nasmiech?... akoze berem ze su ludia ktori su nerozhodni, ktori nevedia co chcu, co maju robit, ktorych zivot bije atd... ale ono raz pohar trpezlivosti pretecie a to iste sa stalo u mna s mojim poslednym prispevkom v tejto teme... proste uz sa mi nedalo byt chapavy, mily a snaziaci sa pomoct, lebo jemu akosi niet pomoci... a ak si myslite ze len preto ze som napisal trosku nasraty prispevok kde som pouzil co ma prave napadlo aby som mu vyhodil na oci ako to s nim je tak ano - volajte ma PRIMITIV... pre mna za mna
len sa zamyslite nad babyshaq-om, jeho temami a jeho nazormi a v hlave si to pospajajte ze co vam vyjde...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Maki: Pre mna si primitiv a to co si napisal a dostal si za to karmu, tak to bolo podla mna primitivne. Mozno je to divne, ze ma baba 13 ci 14 a ona ma 17 alebo kolko to vlastne ma, ale treba sa na to pozerat aj z inej stranky a to je, ze srdcu tazko niekedy rozkazes. Asi si to nikdy nezazil alebo co, pretoze inak by si z casti dokazal pochopit aj jeho nazor.
hojko: a ty si arogantny bastard ktory ako gothar povedal zrejme uz trpi "profesioonalnou" deformaciou z toho ze musi citat denne kopu kktin a co teraz? zabijem sa? nie...
ja som nikdy podla teba v tazkej situacii nebol? pred rokom som sa dal dokopy s babou ktora byva 200km odo mna, VSETCI mi vraveli ze nech sa na to vykaslem ze to nevyjde lenze moje srdce mi povedalo nieco ine... a vies co sa stalo? nie moje srdce ale oni mali pravdu... dalsia tazka situacia prave vcera... jednu babu chcem - ona mna nie, druha mi z bystrice vypisuje ze by daco chcela, tretiu som po spolocnej noci a 2 dnoch premyslania poslal dokelu, aj ked viem ze s nou by mohlo byt kludne nieco viac a nadlhsie.. a ako to skonci? necham to tak, nech sa to vyvrbi ako sa ma...len preto ze uz zacinam rozmyslat nad tymito vecami trosku s nadhladom a nenecham vzdy moje srdce na 1. mieste lebo to nieje najlepsie... a keby on sa na to kukol z racionalneho hladiska tak by pochopil ako to je uz davno... pochopil by ze ona ked ma tolko rokov ze to je este dieta... a este minimalne 3 roky bude a ze ona nebude vediet co chce, ze urcite sa nebude chciet viazat iba na neho a to ze on, o 3 roky starsi si s nou zacal ze jej len doda sebavedomie a aroganciu do buducnosti... z mojho pohladu je to takto... keby som si nieco nezazil(3 roky marnych pokusov najst tu pravu a kopu odmietnuti, 4 mesiace utrpenia s asi 3-4 svetlymi chvilkami na dialku,zopar jednodnovych/jednonocnych romanikov - ja viem ze to nieje vela... ale to je udel romantika co nechce vztah na tyzden) tak potom mi mozes povedat ze som nic nezazil - ja viem, som mlady, stale poriadne neskuseny, ale kedy vlastne osebe clovek moze povedat ze dospel? kedy moze povedat ze je skuseny? hm?... ked sa na to citi? ak ano tak mozem o sebe povedat ze som... ked kona podla svojho najlepsieho svedomia a neboji sa dosledkov vo vztahoch? tak potom som... ked sa nemusi na kazdu vec v ktorej si nieje isty pytat na verejnom/sukromnom fore ale nedokaze sa s tym pobit sam? alebo s niekym komu fakt doveruje a vie ze ten clovek mu pomoze? tak potom som... a preto si myslim ze mam pravo vyjadrit svoj nazor na danu temu... a vravim jedno... ked toto babyshaq konecne dokaze tak ho budem respektovat... dost... do tejto temy viac nenapisem... myslite si o mne co chcete, zasypte ma karmami ale za tyto si stojim aj keby som vam mal byt vsetkym na posmech...
ja som nikdy podla teba v tazkej situacii nebol? pred rokom som sa dal dokopy s babou ktora byva 200km odo mna, VSETCI mi vraveli ze nech sa na to vykaslem ze to nevyjde lenze moje srdce mi povedalo nieco ine... a vies co sa stalo? nie moje srdce ale oni mali pravdu... dalsia tazka situacia prave vcera... jednu babu chcem - ona mna nie, druha mi z bystrice vypisuje ze by daco chcela, tretiu som po spolocnej noci a 2 dnoch premyslania poslal dokelu, aj ked viem ze s nou by mohlo byt kludne nieco viac a nadlhsie.. a ako to skonci? necham to tak, nech sa to vyvrbi ako sa ma...len preto ze uz zacinam rozmyslat nad tymito vecami trosku s nadhladom a nenecham vzdy moje srdce na 1. mieste lebo to nieje najlepsie... a keby on sa na to kukol z racionalneho hladiska tak by pochopil ako to je uz davno... pochopil by ze ona ked ma tolko rokov ze to je este dieta... a este minimalne 3 roky bude a ze ona nebude vediet co chce, ze urcite sa nebude chciet viazat iba na neho a to ze on, o 3 roky starsi si s nou zacal ze jej len doda sebavedomie a aroganciu do buducnosti... z mojho pohladu je to takto... keby som si nieco nezazil(3 roky marnych pokusov najst tu pravu a kopu odmietnuti, 4 mesiace utrpenia s asi 3-4 svetlymi chvilkami na dialku,zopar jednodnovych/jednonocnych romanikov - ja viem ze to nieje vela... ale to je udel romantika co nechce vztah na tyzden) tak potom mi mozes povedat ze som nic nezazil - ja viem, som mlady, stale poriadne neskuseny, ale kedy vlastne osebe clovek moze povedat ze dospel? kedy moze povedat ze je skuseny? hm?... ked sa na to citi? ak ano tak mozem o sebe povedat ze som... ked kona podla svojho najlepsieho svedomia a neboji sa dosledkov vo vztahoch? tak potom som... ked sa nemusi na kazdu vec v ktorej si nieje isty pytat na verejnom/sukromnom fore ale nedokaze sa s tym pobit sam? alebo s niekym komu fakt doveruje a vie ze ten clovek mu pomoze? tak potom som... a preto si myslim ze mam pravo vyjadrit svoj nazor na danu temu... a vravim jedno... ked toto babyshaq konecne dokaze tak ho budem respektovat... dost... do tejto temy viac nenapisem... myslite si o mne co chcete, zasypte ma karmami ale za tyto si stojim aj keby som vam mal byt vsetkym na posmech...
Som jediny komu sa tento post zda totalne odveci?hojko napísal:Maki: Clovek moze povedat, ze dospel vtedy, ked obide kaluz miesto toho, aby ju preskocil. Podla mna ty do kaluze skocis a este sa v nej zacnes aj hrat s kamienkami.
Po prve Maki vyjadrenie na tvoju adresu podal dost drsne ale je pravda ze deformovany si ci uz ty alebo tvoje vystupovanie na fore. Ale osobne ma to uz neserie, zvykol som si na basy, karmy a osocovanie. Takze z tohto pohladu je podla mna tento vas konflikt absolutne nezmyselny a bezvyhodiskovy. Vsetci vieme co sa stane, jedna k- kazdy tyzden, basa a povysenecky vyraz...
Po druhe co sa tyka Babyshaqa ma uplnu pravdu a fakt neviem ci si to otrepane "srdcu nerozkazes" myslel uprimne alebo si len mal zaujem ist proti prudu. BabyShaq a jeho skolkarka je uz odveky pribeh (z mojho pohladu fejton) tohto fora a to ze chlapec ma v hlave taaaazko nasrate so mnou a Makim urcite bude zdielat kopa ludi. Ta ich akoze laska je na smiech a na plac zaroven, baba co ma 13 rokov a laska pre nu znamena chichotanie s kamaratkami o tom co s chalanom robili a obcasna intimita s niekym koho nazyva priatel len preto ze sa to tak robi je smutny pripad, ked sa k tomu prida ku*venie s kadekym a kedykolvek je to vsak tragedia. Sucit nieje na mieste. A ked s takou ide chodit o niekolko rokov starsi chalan je to totalna debilita a nepochopitelna naivita ktora snad hranici s mentalnou poruchou. Tu sucit mozu citit len ti, ktori o tom pocuju prvy krat. Taki ako ja a Maki co tu ale o tejto problematike precitali 30 stran kde sa Baby vyplakava a ostatni mu nadavaju do debilov uz toho maju po krk. A ver tomu ze niesme sami.
-
pryja
Darca
Ale vsak on pisal, ze ju nemiluje, opakovane ho podvadza a ublizuje mu, ale nechce vyzerat ako kreten, ked ju posle niekam. Takze to je skor problem v mozgu, ako srdce. Mozno je nejaka forma prehnanej empatie.hojko napísal:Maki: Pre mna si primitiv a to co si napisal a dostal si za to karmu, tak to bolo podla mna primitivne. Mozno je to divne, ze ma baba 13 ci 14 a ona ma 17 alebo kolko to vlastne ma, ale treba sa na to pozerat aj z inej stranky a to je, ze srdcu tazko niekedy rozkazes. Asi si to nikdy nezazil alebo co, pretoze inak by si z casti dokazal pochopit aj jeho nazor.
BabySHAQ, este si budes nadavat, aky si bol sprosty.
-
braino.swk
Light Professional
Gangy, Fabo, Maki >> COPY THAT
BabyShaq>
nenapisem ti to co ostatni, aj tak si urobis podla seba, ja ti len poviem moju OSOBNU skusenost. Ked som mal 16 zacal som chodit so 14kou, boli sme spolu rok. Nehala ma zo dna na den bez dovodu, dlho som sa z toho nevedel spametat.... a vies preco?? pretoze v tom veku BABY NEVEDIA CO CHCU. Ked raz budes mat 19 - 20 rokov tak to snad pochopis, viem ako sa citis a ze si na nu naviazany, ale kde je tvoje muzske (chlapcenske) ego?
Nenehaj so sebou zametat, venuj sa skole, basketu, kamaratom, kamaratkam a potom raz z nicoho nic stretnes niekoho LEPSIEHO a budes len neveriacky krutit hlavou ze co si to bol za debila... Ja ti to hovorim z VLASTNEJ SKUSENOSTI.
"Mudry clovek sa vie poucit na chybach inych."
BabyShaq>
nenapisem ti to co ostatni, aj tak si urobis podla seba, ja ti len poviem moju OSOBNU skusenost. Ked som mal 16 zacal som chodit so 14kou, boli sme spolu rok. Nehala ma zo dna na den bez dovodu, dlho som sa z toho nevedel spametat.... a vies preco?? pretoze v tom veku BABY NEVEDIA CO CHCU. Ked raz budes mat 19 - 20 rokov tak to snad pochopis, viem ako sa citis a ze si na nu naviazany, ale kde je tvoje muzske (chlapcenske) ego?
Nenehaj so sebou zametat, venuj sa skole, basketu, kamaratom, kamaratkam a potom raz z nicoho nic stretnes niekoho LEPSIEHO a budes len neveriacky krutit hlavou ze co si to bol za debila... Ja ti to hovorim z VLASTNEJ SKUSENOSTI.
"Mudry clovek sa vie poucit na chybach inych."
No tak na margo tej mojej demencie, ked si to chcete o mne mysliet tak si to v pohode myslite. Ja ju uz nemilujem, nedokazem byt s clovekom ktoremu nemozem verit a podla mna sa clovek len tak nezmeni. Islo len o to ze neviem proste ako jej to povedat, tak aby to pochopila kedze som jej to povedal asi 3 krat a stale nieco riesila. Vcera sa to vsak vyriesilo pohadali sme sa sice nie osobne ale cez telefon a zachvate hnevu som jej povedal co si myslim. Je tomu uz konecne koniec
14.12.2008 co je pred 2ma dnami si napisal: "Ci ostat pri nej, alebo ukoncit to a ako aj stym ze skor mi to nevyjde s tym druhym dievcatom. Dakujem vam."BabySHAQ napísal:Este raz opakujem, ja som uz tyzden rozhodnuty sa snou rozist ale nevedel som ako? Lebo vtedy ked ma podviedla som sa snazil a nedokazal to
nevieš ako?BabySHAQ napísal:Este raz opakujem, ja som uz tyzden rozhodnuty sa snou rozist ale nevedel som ako? Lebo vtedy ked ma podviedla som sa snazil a nedokazal to
Len dúfam, že to neni tá z kostola, čo si ju riešil rok dozadu
nemám čo dodať, súhlasGangy napísal: Ta ich akoze laska je na smiech a na plac zaroven, baba co ma 13 rokov a laska pre nu znamena chichotanie s kamaratkami o tom co s chalanom robili a obcasna intimita s niekym koho nazyva priatel len preto ze sa to tak robi je smutny pripad, ked sa k tomu prida ku*venie s kadekym a kedykolvek je to vsak tragedia. Sucit nieje na mieste. A ked s takou ide chodit o niekolko rokov starsi chalan je to totalna debilita a nepochopitelna naivita ktora snad hranici s mentalnou poruchou.
Niekto si tu nechava skakat po hlave,ani sa necudujem ,ze ta viackrat podviedla ked si nechas tak skakat od nej po hlave...si mlady a tazko sa mi to vravi,lebo znie to divne a pochopis to neskor (odteraz to zacina zniet divne)proste cley zivot mas pred sebou,polku strednej,vysku,intrak,dovolenky,milion novych ludi...
Ja len ze kedze Maki je v base:hojko napísal:Maki: Clovek moze povedat, ze dospel vtedy, ked obide kaluz miesto toho, aby ju preskocil. Podla mna ty do kaluze skocis a este sa v nej zacnes aj hrat s kamienkami.
Maki napísal:ano hojko aj to je pohlad na vec - moj pohlad je ze cele toto forum je tvoja kaluz do ktorej si skocil pred par rokmi a uzivatelia su kamienky s ktorymi sa hrajkas,pohadzujes si ich a povysenecky sa v svojej kaluzi vyvalujes na slnku