Nechápem tie ženy ? :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

ludia.. BloWerQo ma pravdu :( viem ocom hovori :( preco sa to musi stat? vztah ktory ma buducnost sa takto z nicoho nic rozpadne? ja stale nemozem uverit, ze ta moja ma tak isto nechala vcera :( asi som jej nedal dostatok stastia alebo co .. co treba babe aby bola dostatocne stastna? :cry:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

...obcas ineho partnera
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

Patyk napísal:ludia.. BloWerQo ma pravdu :( viem ocom hovori :( preco sa to musi stat? vztah ktory ma buducnost sa takto z nicoho nic rozpadne? ja stale nemozem uverit, ze ta moja ma tak isto nechala vcera :( asi som jej nedal dostatok stastia alebo co .. co treba babe aby bola dostatocne stastna? :cry:
tak to my je lúto,ja si to neviem ani predstavit že sa stane niečo také mne :cry: pamätám si Ta ešte zmynulej témy :cry: :cry: mysli nato že si nájdeš iinú lepšiu a bude ti snou fakt lepšie :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nechapes tie zeny ? to z naseho pohlavia asi nikto ale preco aj ? kebyze dokonale chapeme bola by na svete nuda :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Toto mi nedávno napísal jin a je v tom kus pravdy: "Obaja predsa vieme, že to, čo je pominie a príde niečo nové. Dá sa povedať, že niečo už nebude také, aké to bolo, no možno sa to len zmenilo. A pokiaľ to odišlo, tak nemôžeš vedieť, či nepríde niečo lepšie."

Pre takúto chvíľku ti odporúčam pustiť skladbu: A Fine Frenzy - Almost lover. Super song pre takéto chvíle. Samozrejme typ od jina.

Hlavu hore :) :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

uff dost krute, to by bola pekna brnkacka na moje nervy :) kaslite na nich obaja...nic ine sa neda robit, bezte za kamaratmi, kamaratkami, obijmajte sa, spoznavajte novych ludi...GL
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

Patyk napísal:ludia.. BloWerQo ma pravdu :( viem ocom hovori :( preco sa to musi stat? vztah ktory ma buducnost sa takto z nicoho nic rozpadne? ja stale nemozem uverit, ze ta moja ma tak isto nechala vcera :( asi som jej nedal dostatok stastia alebo co .. co treba babe aby bola dostatocne stastna? :cry:
čo treba babe, aby bola šťastná? to vie akurát ona sama. a ona tak aj obvykle, možno nie vždy, koná. Na druhej strane sa ty teraz správaš sebecky. zastieraš to, že ju chceš pre seba za to, že chceš aby jej bolo dobre, aby bola šťastná. čo ak je šťastnejšia bez teba? nevie ona lepšie, čo chce? a nemal by si to ty rešpektovať?

ak ju naozaj ľúbiš, tak to spravíš, pretože láska dáva slobodu.

ako si môžeš byť istý, že ju poznáš tak dobre? o akej budúcnoti vravíš? kto ručí za budúcnosť vzťahu 17-ročného človeka?

ja som mal cez strednú školu tiež silný vzťah, myslel som si neviemčo a je to preč. odišlo to. hej, no bol som z toho pár týždňov, možno mesiac, možno dva v riti, ale aj to je už preč.
kým som sa utápal vo svojom nešťastí, bolo mi fakt nahovno. poznáte ten stav zbytočnosti. keď som zistil, že existujú aj iné ženy a sú pekné, tak sa mi stav zllepšil.

je preto vo vlastnom záujme každého človeka, aby si uvedomil, že ženu, ktorá povie nie vzťahu nemá zmysel presviedčať. čo je to za shit?? nechajte svoje bývalé lásky tam kde patria, v minulosti. a poučiť sa. :wink:

btw, súhlasím s pershingom
BloWerQo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BloWerQo »

........................
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

BloWerQo napísal: Presne ja tiež nad tým som večer premýšlal nebol som dost dobrý ? , spravil som jej niečo zlé?,praveže som jej nič take nespravil. A som ani nemohol zaspať kvoli tomu dosť to boli,ale dokažem odpustiť tomu človeku po čase lebo ona znamenala veľa než len priateľka.Zostane mojom srdci.Mohli by sme sa spolu opiť a zahnať tak žial,ale asi by nám to veľa nepomohlo držim ti palce nech najdeš takú babu ktora ta bude milovať a važiť si ťa takého aky si.Prajem veľa štastia BloWerQo.
tu je ta vec, ze ja si najviac prajem ju mat spät.. a hnevam sa na seba, ze sa nesnazim nieco spravit :( lenze neviem co.. a dakujem pekne aj tebe prajem vela stastia v novej laska .. :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Patyk napísal:tu je ta vec, ze ja si najviac prajem ju mat spät.. a hnevam sa na seba, ze sa nesnazim nieco spravit :( lenze neviem co :wink:
ženská ťa nechá a ty chceš nieč robiť? Jediné, čo sprav tak zabudni na ňu a choď ďalej.
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

no hold niekedy nepochopis zenskemu spravaniu,tak isto oni niekedy nepochopia muzske spravanie
BloWerQo
Amateur
Amateur

.............................
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

JV napísal:JE*AT ZENSKE :roll:
to je mimochodom velmi dobra rada.. skus to mozno sa zmeni ked si uvedomi co to vlastne ma.. alebo ta nadobro odje*e
BloWerQo
Amateur
Amateur

..............
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

jeziiiis ja nepochopim tu zensku logiku....
pytam sa baby(obaja sa mame radi,iskri to medzi nami coskoro pristupim k dalsiemu kroku),ze aok sa ma...a ona ze aleee no trosku vnutorny nepokoj mam totiz vela ucenia a nestiham....a ja ze:nebudem ta rusit uca sa radsej nech neschytis gulu a ona ze:hnevas sa?
kedze si napisal ze ma nebudes rusit.....
ja tu zensku logiku nepochopim....fakt ako... :nono1: :slap:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nahodou..toto sa da celkom pochopit, ona si mysli ze si to myslel ako vycitku... :wink:
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Re: Nechápem tie ženy ? :(

Príspevok od používateľa Friseur »

BloWerQo napísal:Tak ja už netušim fakt čo som zlé spravil som sa jej ospravedlnil a nič.Teraz sa ku mne správa,tak odmietavo :(Vyzeralo to pohode,ale aj keď jej napíšem sms a poviem jej lubim ťa ani mi neodpovie nic,ani jedno pekne slovko.Fakt som jej volal ideš von,ide večer preč,že niekedy cez týžden sa stretneme.Neviem čo ešte mám spraviť,aby to bolo šetko bolo také ako predtým.Aj ruže som jej doniesol a to asi platilo len na moment.Keď sme spolu ešte nechodili sme sa poznali rok a pol.
Tak presne takto ma tiez nechala po troch rokoch a mal som rovnake pocity ako ty... Chce to len cas
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

No neico na tych prazdinach bude,aj ja som sa rozisla s priatelom,hm teda on so mnou....

A ked si vezmes keby ti ona vypisovala ako ta miluje atd,nebol by si si nou prilis isty? Nezacal by si ju mat viac pazi?Niekedy je prilisny zaujem az odstrasujuci
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

pershing napísal:nahodou..toto sa da celkom pochopit, ona si mysli ze si to myslel ako vycitku... :wink:
ja som to pochopil ako to zobrala lae nepochopim tu logiku....ked som bol uplne mily a tak no :)
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Friseur »

A7X napísal:ja som to pochopil ako to zobrala lae nepochopim tu logiku....ked som bol uplne mily a tak no :)
...to preto, ze jej na tebe zalezi a zrejme by tiez chcela nieco viac... no a preto sa bala ze ta nasrala a nic nebude... 8)
Napísať odpoveď