Zdravim, chcem od Vas radu:) co kupujete svojej neznej polovicke pod stromcek? ma 19 a stiebro, kozmetiku, plysaky atd. uz od mna ma a oblecenie jej kupovat nechcem lebo netrafim jej velkost ako vzdy:)poradte mi nieco pls btw som chudobny student takze vilu jej nekupim:)
nemusis zrovna kupovat nieco extra drahe, potesi aj "blbost" skus nejaky vankus s vasou fotkou, alebo lepsie nejake tricko daj urobit a na hrud daj svoju fotku. ty si urob take iste s jej fotkou a budete takto chodit po ulici. bude to sranda
daj jej spravit vankus,na ktorom bude vas spolocna fotka. Alebo sa da takisto spravit,ta sklenna gula,ktoru ked otocis tak tam snezi a dovnutra das takisto jej ci vasu fotku
Napr. ja som jej ku sperkom kupil este take velke plysove papuce v tvare zajaca:-)
No tak tie tricka, to by som povedal ze je uz trosku moc crazy ale napr. ja by som do toho siel Zalezi na tom aky ste "blazni". No samozrejme nech to nieje obycajne biele triko za 50sk. Nech to uz prosim vyzera.
No ale kazdopadne myslim, ze aj ten vankus s vasou peknou fotkou ju urcite potesi... a k tomu nejaku malickost este... trebars ju vezmi do obchodaku medzi parfemy a tam sa jej isto nejaky zapaci
Haslerka napísal: ja som expert ak si nevies dat rady,napis mi co ma rada,o com sa zaujima a ja nieco vygenerujem (okej spodne pradlo je posledna moznost)
Jasne, spodne pradlo je takisto dobry napad. Horsie to je pri vybere velkosti.
yazoo napísal:Jasne, spodne pradlo je takisto dobry napad. Horsie to je pri vybere velkosti.
A tak treba to mat bud v oku,alebo ist spolu nenapadne na nakupy a spytat sa medzi recou na jej cislo,alebo ked sa nepozera pozri sa na cedulku jej nohaviciek pripadne podprsenky...ako ako vravim vacisna to na uz v oku pripadne v rukach zmerane
A tricko hmm to tiez nie je bohvie aky napad,tu okrem velkosti zavazi aj celkovy strih a motiv tricka...a nie je to nic osobne(teda pokial na nom nie je vasa fotka) Darcek pre milovanu osobu by mal byt nieco osobne,nie vynimocne,co by jej nedal surodenec alebo niekto iny proste...nieco co s askryva v jej tuzbach aj prianiach hoci sama si to kupi ale tuzi po tom...viem je to tazke,minuy rok som mala aj ja taky problem,avsak tento rok som mudrejsia a vymyslela som celkom dobru vec pre priatela
spodaro som je uz kupoval..do teraz ho nemala na sebe (boh vie preco) ...co sa tyka tych hodiniek D&G...sak vravim ze niesom milionar:) ale hodinky niesu zly napad ale sa aj tak bojim ze mi ich hodi o hlavu ...kozmetiku nie, parfem nie, oblecenie nie, spodne pradlo nie, sexualne pomocky mozno (ale co povie mame, ze dostala chu*a?:D)...dik za rady
kubko10 napísal:ale hodinky niesu zly napad ale sa aj tak bojim ze mi ich hodi o hlavu
prečo? podľa mňa sú tiež hodinky dobrý nápad.
Však nejde o to, či sú D&G alebo nejaká cenovo výhodnejšia značka, či si za ne vysolil 1000,- alebo 7000,- ale o to, že sú venované zo srdca aspon tak by to malo byť
kubko10 napísal: spodaro som je uz kupoval..do teraz ho nemala na sebe (boh vie preco) ...co sa tyka tych hodiniek D&G...sak vravim ze niesom milionar:) ale hodinky niesu zly napad ale sa aj tak bojim ze mi ich hodi o hlavu ...kozmetiku nie, parfem nie, oblecenie nie, spodne pradlo nie, sexualne pomocky mozno (ale co povie mame, ze dostala chu*a?:D)...dik za rady
ja som dostala chu*a,ako si ho nazval,na valentina a nikto o tom nevie heh...hodinky su skvela vec,ja som velmi chcela tak mi ch moj kupit uz pred vianocami a D&G,je super znacka,o to lepsie,myslim ze bude nadsena
kubko10 napísal:ale co povie mame, ze dostala chu*a
to by si mal mozno vybavenu hned aj "svokru"
//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2008, 17:17 )
Haslerka napísal:ja som dostala chu*a,ako si ho nazval,na valentina a nikto o tom nevie heh...hodinky su skvela vec,ja som velmi chcela tak mi ch moj kupit uz pred vianocami a D&G,je super znacka,o to lepsie,myslim ze bude nadsena
No ale on jej predsa nemoze kupit iba *uja na Vianoce... S cim by sa mame pochvalila? Ved ta bude urcite zvedava co jej kupil.
A na D&G student asi tazko ma.... pocitaj, ze zrejme chce aj rodicov obdarovat. Takze z tychto ponuk co tu boli zatial asi to triko alebo vankus, ze?