Co jej kupit na vianoce???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Haslerka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Haslerka »

Friseur napísal:No ale on jej predsa nemoze kupit iba *uja na Vianoce... S cim by sa mame pochvalila? Ved ta bude urcite zvedava co jej kupil.
A na D&G student asi tazko ma.... pocitaj, ze zrejme chce aj rodicov obdarovat. Takze z tychto ponuk co tu boli zatial asi to triko alebo vankus, ze?
Takze kubko dohodneme sa nasledovne:kup jej pekne Roberta a pred svokrovcami jej daj romanticke tricko s vasou potlacou ;) ta vyriesene
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja som jej kupil jeden krasny svetrik smotanovy so vzorkou a k tomu taky bezrukavovy pleteny top v pase stiahnuty so suknickou v jednom, nadherne to je, zamiluje si to :)
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

hehe to s tou s svokrou nema chybu:D...tak fajn keby ze jej kupim hodinky a vibrator mala by byt spokojna?budem spokojny aj ja?...urciteeee:D 8) super THx

btw traktorista ja neviem aky je krasny smotanovy svetrik..ozaj:)
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Friseur »

Traktorista napísal:ja som jej kupil jeden krasny svetrik smotanovy so vzorkou a k tomu taky bezrukavovy pleteny top v pase stiahnuty so suknickou v jednom, nadherne to je, zamiluje si to :)
nezamiloval si si to nahodou ty? :D :wink:

a este by ma zaujimalo kubko10: kolko ste spolu? Dufam, ze jej nejdes dat robertka po mesiaci :P
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Jezis Friseur toto je za 100 bodov. :D Ale aj tak som nazoru, ze kupovat robertka na Vianoce je podla mna divne, vlastne asi celkovo sexualne hracky ako darcek nejak nezastavam. Mozno tak kamaratke zo srandy, ale priatelke urcite nie.
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

uz ked sme pri tom.... (sice trosku pomimo ale ja tak)
Minule Vianoce som bol s kamoskou kupovat vybrator jej naj. kamoske, pretoze sa hanbila ist sama. Teda poviem vam to bol zazitok! Ako nam predavacky (mlade pekne) vsetky tie masinky davali prezerat, podrobne vysvetlovali ktory co dokaze... (skoda, ze nedoslo k predvadzaniu :D ) Som rad, ze som neodmietol a bol tam s nou... Napokon sme vybrali ozaj zdatny prototyp.... no co bolo naj!? Tak to chvilka, ked si u nas pod stromcekom rozbalili darceky a napokon zistili, ze obe si kupili presne toho isteho :lol:
To by sa sice Kubkovi stat nemalo, no chcem ho tym pripravit na kupu a testovanie :D Neviem sice ci aj u nas su take ochotne predavacky no vzdy je lepsie byt pripraveny
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

ades napísal:nemusis zrovna kupovat nieco extra drahe, potesi aj "blbost" skus nejaky vankus s vasou fotkou, alebo lepsie nejake tricko daj urobit a na hrud daj svoju fotku. ty si urob take iste s jej fotkou a budete takto chodit po ulici. bude to sranda :)
ja som volila niečo podobné, len namiesto vankúšika dostane hrnček (je veľký kávičkár) s mojou fotečkou + srdiečka a nápis "ľúbim ťa" (grafiku som navrhovala sama), tak dúfam, že ho aspoň snaha poteší, ak nič iné :D
Haslerka
Light Star
Light Star

Friseur napísal:uz ked sme pri tom.... (sice trosku pomimo ale ja tak)
Minule Vianoce som bol s kamoskou kupovat vybrator jej naj. kamoske, pretoze sa hanbila ist sama. Teda poviem vam to bol zazitok! Ako nam predavacky (mlade pekne) vsetky tie masinky davali prezerat, podrobne vysvetlovali ktory co dokaze... (skoda, ze nedoslo k predvadzaniu :D ) Som rad, ze som neodmietol a bol tam s nou... Napokon sme vybrali ozaj zdatny prototyp.... no co bolo naj!? Tak to chvilka, ked si u nas pod stromcekom rozbalili darceky a napokon zistili, ze obe si kupili presne toho isteho :lol:
To by sa sice Kubkovi stat nemalo, no chcem ho tym pripravit na kupu a testovanie :D Neviem sice ci aj u nas su take ochotne predavacky no vzdy je lepsie byt pripraveny
Friseur teraz sa mi naskyta otazka,ktorej sa pacil viac? :)
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

tak hodinky su uz objednane http://www.mametotu.sk/produkt/Esprit_L ... er_4402014 dufam ze dojdu do vianoc... Haslerka a aky ten vibrator jej mam kupit??alebo aku hracku?venusine alebo nieco podobne??btw sme spolu ja ani neviem...dokopy asi zo 2 roky mozno 2.5...mali sme zopar pauz:)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ako rozmýšľam tak rozmýšľam ale ja by som volil asi toho psa :)

Edit// jááj hodinky si objednal hmm..no čo už.. nebude hafan
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

tak teraz vysla klavesnica pre blondinky... ak je teda vasa priatelka blondinka a ma zmysel pre humor
Napríklad namiesto klávesy ESC nájdeme popis NO! (NIE!), namiesto backspace je OOOPS!, namiesto klávesy ENTER je popis „Yes! I Want It!" (Áno! Toto chcem!).
/edit: stoji okolo 1000 kc...
Prílohy
getfile.aspx.jpg
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Haslerka napísal:Friseur teraz sa mi naskyta otazka,ktorej sa pacil viac? :)
Myslim, ze obe boli rovnako potesene pretoze jedna ho kupovala druhej s tym zamerom ze si ho od nej obcas pozicia ako sa nam priznali :lol:

a ta klavesnica neni zly napad, no to by som musel mat chapajucu blondinku aby sa neurazila... a ci taka existuje...? :P
Haslerka
Light Star
Light Star

kubko10 napísal:tak hodinky su uz objednane http://www.mametotu.sk/produkt/Esprit_L ... er_4402014 dufam ze dojdu do vianoc... Haslerka a aky ten vibrator jej mam kupit??alebo aku hracku?venusine alebo nieco podobne??btw sme spolu ja ani neviem...dokopy asi zo 2 roky mozno 2.5...mali sme zopar pauz:)
lol ale to uz ty musis vediet co jej treba,ak mate pravidelny sex tak vibrator nekupuj skus skor nieco ineho nez jej dokazes poskytnut ty :) napriklad ja mam este lady finger taky minivibrator....neviem povedat ci sa jej to bude pacit,ja taketo veci moc nepouzivam,vlastne mi to priatel kupil viac menej z recesie :) ale tie venusine gulicky vyzeraju zaujimavo ;) podla mna to je dobry darcek,stoji za to aj keby ho nedrala kazdy den,zasmejete sa, vyskusa nieco noveho...

//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2008, 17:04 )
Stanlezz napísal:tak teraz vysla klavesnica pre blondinky... ak je teda vasa priatelka blondinka a ma zmysel pre humor
/edit: stoji okolo 1000 kc...
uf keby som blondina tak,ju darcovi utrieskam o tu jeho mudru hlavu,ale nastastie blondina nie som :) a vlastne blondinu by to neurazilo
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa clubber123 »

No tak ja som kupil holke zehlicku na vlasy spodne pradlo a nejake dvd filmy co chcela a take prkotinky drobne...no tie hodinky ma tiez inspirovali neny zly napad....no skus to tricko ale urcite nie vibrator sak naco by jej bol chalan ? sak ma neho ench ju uspokojuje sam volil by som na tvojom mieste nejaky sveter alebo nieco take ;)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked sa bavite o erotickych hrackach, tak existuje taka sranda....vybrator, ktory napojite na MP3 prehravac a vybruje to do rytmu hudby :D
Ciro
Novice
Novice

.

Príspevok od používateľa Ciro »

Ale no tak ľudia. Kašlite na materiálne veci. kašlite na to, čo vám leží pod stromčekom. To čo je vo vás a vo vašom srdci je niečo, čo sa nedá kúpiť. Nedá sa ukradnúť. Ten magický zázrak "že žijete" že vnímate.. vážte si to. Berte si príklad z prírody. Je toľko možností ako niekoho potešiť už len tým, že niekoho máte radi. že mu niečo pekné poviete a to si nemúsite kúpiť, stačí to len nájsť v sebe. Držte sa. Ciro
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

sry za OT, ale Ciro neostalo ti este trochu?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Myslis chemicku latku, po ktorej je taky pateticky?
Friseur
Medium Expert
Medium Expert

Re: Co jej kupit na vianoce???

kubko10 napísal:Zdravim, chcem od Vas radu:) co kupujete svojej neznej polovicke pod stromcek? ma 19 a stiebro, kozmetiku, plysaky atd. uz od mna ma a oblecenie jej kupovat nechcem lebo netrafim jej velkost ako vzdy:)poradte mi nieco pls :cry: btw som chudobny student takze vilu jej nekupim:)
No tak ako si napokon pochodil? Prekvapena a spokojna?
Haslerka
Light Star
Light Star

ja som este nic nedostalaaa :shock: :D jakube no pochval sa
Napísať odpoveď