Takze kubko dohodneme sa nasledovne:kup jej pekne Roberta a pred svokrovcami jej daj romanticke tricko s vasou potlacouFriseur napísal:No ale on jej predsa nemoze kupit iba *uja na Vianoce... S cim by sa mame pochvalila? Ved ta bude urcite zvedava co jej kupil.
A na D&G student asi tazko ma.... pocitaj, ze zrejme chce aj rodicov obdarovat. Takze z tychto ponuk co tu boli zatial asi to triko alebo vankus, ze?
Co jej kupit na vianoce???
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nezamiloval si si to nahodou ty?Traktorista napísal:ja som jej kupil jeden krasny svetrik smotanovy so vzorkou a k tomu taky bezrukavovy pleteny top v pase stiahnuty so suknickou v jednom, nadherne to je, zamiluje si to
a este by ma zaujimalo kubko10: kolko ste spolu? Dufam, ze jej nejdes dat robertka po mesiaci
uz ked sme pri tom.... (sice trosku pomimo ale ja tak)
Minule Vianoce som bol s kamoskou kupovat vybrator jej naj. kamoske, pretoze sa hanbila ist sama. Teda poviem vam to bol zazitok! Ako nam predavacky (mlade pekne) vsetky tie masinky davali prezerat, podrobne vysvetlovali ktory co dokaze... (skoda, ze nedoslo k predvadzaniu
) Som rad, ze som neodmietol a bol tam s nou... Napokon sme vybrali ozaj zdatny prototyp.... no co bolo naj!? Tak to chvilka, ked si u nas pod stromcekom rozbalili darceky a napokon zistili, ze obe si kupili presne toho isteho
To by sa sice Kubkovi stat nemalo, no chcem ho tym pripravit na kupu a testovanie
Neviem sice ci aj u nas su take ochotne predavacky no vzdy je lepsie byt pripraveny
Minule Vianoce som bol s kamoskou kupovat vybrator jej naj. kamoske, pretoze sa hanbila ist sama. Teda poviem vam to bol zazitok! Ako nam predavacky (mlade pekne) vsetky tie masinky davali prezerat, podrobne vysvetlovali ktory co dokaze... (skoda, ze nedoslo k predvadzaniu
To by sa sice Kubkovi stat nemalo, no chcem ho tym pripravit na kupu a testovanie
-
luculiiik
Light Star
ja som volila niečo podobné, len namiesto vankúšika dostane hrnček (je veľký kávičkár) s mojou fotečkou + srdiečka a nápis "ľúbim ťa" (grafiku som navrhovala sama), tak dúfam, že ho aspoň snaha poteší, ak nič inéades napísal:nemusis zrovna kupovat nieco extra drahe, potesi aj "blbost" skus nejaky vankus s vasou fotkou, alebo lepsie nejake tricko daj urobit a na hrud daj svoju fotku. ty si urob take iste s jej fotkou a budete takto chodit po ulici. bude to sranda
Friseur teraz sa mi naskyta otazka,ktorej sa pacil viac?Friseur napísal:uz ked sme pri tom.... (sice trosku pomimo ale ja tak)
Minule Vianoce som bol s kamoskou kupovat vybrator jej naj. kamoske, pretoze sa hanbila ist sama. Teda poviem vam to bol zazitok! Ako nam predavacky (mlade pekne) vsetky tie masinky davali prezerat, podrobne vysvetlovali ktory co dokaze... (skoda, ze nedoslo k predvadzaniu) Som rad, ze som neodmietol a bol tam s nou... Napokon sme vybrali ozaj zdatny prototyp.... no co bolo naj!? Tak to chvilka, ked si u nas pod stromcekom rozbalili darceky a napokon zistili, ze obe si kupili presne toho isteho
![]()
To by sa sice Kubkovi stat nemalo, no chcem ho tym pripravit na kupu a testovanieNeviem sice ci aj u nas su take ochotne predavacky no vzdy je lepsie byt pripraveny
tak hodinky su uz objednane http://www.mametotu.sk/produkt/Esprit_L ... er_4402014 dufam ze dojdu do vianoc... Haslerka a aky ten vibrator jej mam kupit??alebo aku hracku?venusine alebo nieco podobne??btw sme spolu ja ani neviem...dokopy asi zo 2 roky mozno 2.5...mali sme zopar pauz:)
Myslim, ze obe boli rovnako potesene pretoze jedna ho kupovala druhej s tym zamerom ze si ho od nej obcas pozicia ako sa nam priznaliHaslerka napísal:Friseur teraz sa mi naskyta otazka,ktorej sa pacil viac?
a ta klavesnica neni zly napad, no to by som musel mat chapajucu blondinku aby sa neurazila... a ci taka existuje...?
lol ale to uz ty musis vediet co jej treba,ak mate pravidelny sex tak vibrator nekupuj skus skor nieco ineho nez jej dokazes poskytnut tykubko10 napísal:tak hodinky su uz objednane http://www.mametotu.sk/produkt/Esprit_L ... er_4402014 dufam ze dojdu do vianoc... Haslerka a aky ten vibrator jej mam kupit??alebo aku hracku?venusine alebo nieco podobne??btw sme spolu ja ani neviem...dokopy asi zo 2 roky mozno 2.5...mali sme zopar pauz:)
//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2008, 17:04 )
uf keby som blondina tak,ju darcovi utrieskam o tu jeho mudru hlavu,ale nastastie blondina nie somStanlezz napísal:tak teraz vysla klavesnica pre blondinky... ak je teda vasa priatelka blondinka a ma zmysel pre humor
/edit: stoji okolo 1000 kc...
-
clubber123
Medium Expert
No tak ja som kupil holke zehlicku na vlasy spodne pradlo a nejake dvd filmy co chcela a take prkotinky drobne...no tie hodinky ma tiez inspirovali neny zly napad....no skus to tricko ale urcite nie vibrator sak naco by jej bol chalan ? sak ma neho ench ju uspokojuje sam volil by som na tvojom mieste nejaky sveter alebo nieco take 
.
Ale no tak ľudia. Kašlite na materiálne veci. kašlite na to, čo vám leží pod stromčekom. To čo je vo vás a vo vašom srdci je niečo, čo sa nedá kúpiť. Nedá sa ukradnúť. Ten magický zázrak "že žijete" že vnímate.. vážte si to. Berte si príklad z prírody. Je toľko možností ako niekoho potešiť už len tým, že niekoho máte radi. že mu niečo pekné poviete a to si nemúsite kúpiť, stačí to len nájsť v sebe. Držte sa. Ciro
Re: Co jej kupit na vianoce???
No tak ako si napokon pochodil? Prekvapena a spokojna?kubko10 napísal:Zdravim, chcem od Vas radu:) co kupujete svojej neznej polovicke pod stromcek? ma 19 a stiebro, kozmetiku, plysaky atd. uz od mna ma a oblecenie jej kupovat nechcem lebo netrafim jej velkost ako vzdy:)poradte mi nieco plsbtw som chudobny student takze vilu jej nekupim:)