aky linux na server ?
-
smutko8882
Light Expert
aky linux na server ?
poradte aky linux je najlepsie hodit na server kde by som chcel nakonfigurovat php sql...
-
smutko8882
Light Expert
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
warezman: Pobezi. Tento server (hojko.com) bezi na FreeBSD a hoci sa docitas na strankach venovanych Linux dedicated serveru CoD2, ze na FreeBSD to nebezi, tak to az taka pravda nie je, pretoze staci pouzit kniznice pre emulaciu Linuxu a ziadny problem. Ak neveris, tak sa kludne spytaj Su-Da alebo este par ludich, nakolko som CoD2 server mal spraveny a viem, ze sme to so Su-Dom testovali.
Otazka, kam (server,workstation,desktop,notebook,...) dat aky *ux tu bude asi vzdy...na nete (aj na tomto fore to uz niekolko krat bolo) mas plno odpovedi co kam a preco.
Tak moj nazor:
Kazde ma svoje + aj svoje -. Odporucam ti toho vyskusat trochu viacej a potom volit podla vlastnej skusenosti. Kazdy admin ma iny cit pre tieto veci, a to, ze niekto (aj ked vacsina) odporuca nieco, neznamena to hned ze aj mne to bude absolutne vyhovovat. A ja viem o com hovorim....
Vela stastia,
Tak moj nazor:
Kazde ma svoje + aj svoje -. Odporucam ti toho vyskusat trochu viacej a potom volit podla vlastnej skusenosti. Kazdy admin ma iny cit pre tieto veci, a to, ze niekto (aj ked vacsina) odporuca nieco, neznamena to hned ze aj mne to bude absolutne vyhovovat. A ja viem o com hovorim....
Vela stastia,
ubuntu == debianxivo napísal:nechcem zakladat nove vlakno, len sa chcem opytat ci ma niekto skusenosti s Ubuntu ako serverom (popravde som nan nepocul dobre ohlasy aj ked je zalozeny na debiane) pouziva ho niekto ako server ?