Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
chlapci pokila viem tak v takom rusku sa PIVO povazuje za nealkoholicky napoj 
Ale k veci...
MOmentalneje moj najoblubenejsi alkohol:
Vsetky ovocia Spiš od Gas Familie...
http://www.gas-familia.sk/Sslivovica.htm
Kto neochutnal, tak mal by cim skor...
Ale k veci...
MOmentalneje moj najoblubenejsi alkohol:
Vsetky ovocia Spiš od Gas Familie...
http://www.gas-familia.sk/Sslivovica.htm
Kto neochutnal, tak mal by cim skor...
-
Marosc
Expert
alkohol
Moj najoblubenejsi alkohol je asi Puschkin(ale iba ten 17%)a z tych tvrdsich iba ked chcem bit v nalade tak je to asi absinth. A skusali ste uz aj absinth zapalit a tak ho vypit? Je v tom nejaky rozdiel?
-
TUCERO_SVK
Star
-
pryja
Darca
Re: alkohol
http://www.hojko.com/vypalovanie-absint ... 20absinthuMarosc napísal:Moj najoblubenejsi alkohol je asi Puschkin(ale iba ten 17%)a z tych tvrdsich iba ked chcem bit v nalade tak je to asi absinth. A skusali ste uz aj absinth zapalit a tak ho vypit? Je v tom nejaky rozdiel?
-
Fabo
Hardcore addict
K jedlu pivo, bezne pitie ako napriklad teraz - suche biele vino, pripadne cervene - ale podmienka je suche a lahke vinko. Tazsie sladke vina iba prilezitostne v podstate ako pripitky.
V podnikoch je to vacsinou pivo prekladane panakmi podla aktualnej "temy vecera" - tj. napriklad zelena, borovicka.
No a chodbovice a podobne pitky ma vacsinou dovedu k flaske bylinneho likeru - becherovka, fernet.
Na este si velmi rad vychutnam kvalitnu vodku ak na nu narazim - patoky typu Vodka Jemna alebo V 35% kvalita made by Tesco vyslovene neznasam. Z miestnych vypijem Absolut, aj ked sam od seba by som si neobjednal, objednam si Stolichnayu, Russkiy Standart alebo napriklad Soyuz Victan.
No a obcas si dam aj nejaky ten koktejl, vacsinou ten, ktory aktualne figuruje v klube pod intrakom ako drink vecera
tzn. hlavne kriiidla, obcas Cuba Libre.
V podnikoch je to vacsinou pivo prekladane panakmi podla aktualnej "temy vecera" - tj. napriklad zelena, borovicka.
No a chodbovice a podobne pitky ma vacsinou dovedu k flaske bylinneho likeru - becherovka, fernet.
Na este si velmi rad vychutnam kvalitnu vodku ak na nu narazim - patoky typu Vodka Jemna alebo V 35% kvalita made by Tesco vyslovene neznasam. Z miestnych vypijem Absolut, aj ked sam od seba by som si neobjednal, objednam si Stolichnayu, Russkiy Standart alebo napriklad Soyuz Victan.
No a obcas si dam aj nejaky ten koktejl, vacsinou ten, ktory aktualne figuruje v klube pod intrakom ako drink vecera