Masho tamWarezko napísal:prečo tu xíba SonyEricsson? SE is the BEST
Ktorej značke veríte? A prečo..
MAM LG U8110 3G..
a som spokojny!!
krasny displej,mam pocit ze spolu so SAMSUNGOM nemaju premozitela
(jedina nevyhoda je hrubka V-cka..24mm
)
xcem to ale vymenit..rozmery uprednostnim uz pred vecickami ako je fotak,kamera.. u nas kym rozbehnu 3G a sledovanie telky bude crep
ale mne najviac osobne prischol na srdce SE T66 najmensi telef.
92×41×14mm (v najhrubsom mieste 19mm) (59 g) v karbonovej farbe
krasny displej,mam pocit ze spolu so SAMSUNGOM nemaju premozitela
(jedina nevyhoda je hrubka V-cka..24mm
xcem to ale vymenit..rozmery uprednostnim uz pred vecickami ako je fotak,kamera.. u nas kym rozbehnu 3G a sledovanie telky bude crep
ale mne najviac osobne prischol na srdce SE T66 najmensi telef.
92×41×14mm (v najhrubsom mieste 19mm) (59 g) v karbonovej farbe
-
Seymour
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
NOKIA
lahko sa ovladaju(nie ze by som bol na MT lama), veeeeeeeeeeelky veber modelov, good servis, ked padne na zem drzi pokope - viem o com pisem-hovorim, moja N3200 sa zdrbala na zem asi 10x ale nikdy sa nerozletela na rozdiel od Siemens-u CX65 co sa vzdy dokonale rozpadne na vsetky casti
moj dalsi MT bude zas urcite NOKIA, alebo mozno Samsung
lahko sa ovladaju(nie ze by som bol na MT lama), veeeeeeeeeeelky veber modelov, good servis, ked padne na zem drzi pokope - viem o com pisem-hovorim, moja N3200 sa zdrbala na zem asi 10x ale nikdy sa nerozletela na rozdiel od Siemens-u CX65 co sa vzdy dokonale rozpadne na vsetky casti
Ja som mal do nedavna Nokiu tiez a mi spadol tolko krat ze asi az na mozno 30-ty pad sa mu odlomil jeden cuplik z krytu ale ajtak dalej fungoval a kryt este na nom dobre drzalCatlover napísal:NOKIA
lahko sa ovladaju(nie ze by som bol na MT lama), veeeeeeeeeeelky veber modelov, good servis, ked padne na zem drzi pokope - viem o com pisem-hovorim, moja N3200 sa zdrbala na zem asi 10x ale nikdy sa nerozletela na rozdiel od Siemens-u CX65 co sa vzdy dokonale rozpadne na vsetky castimoj dalsi MT bude zas urcite NOKIA, alebo mozno Samsung