Grafický procesor high teplota

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Fiky
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Grafický procesor high teplota

Príspevok od používateľa Fiky »

Zdravím ,,
Dneska sme mali hrať clan war v CS 1.6 prišiel som na server , všetko išlo v pohode,, po 3 minútach mi zamrzol pc, obrazovka stuhla a z reprákov išiel ten istý posledný zvuk (napríklad stále ten istý výstrel) pc na nič nereagoval tak som ho reštartol, myslel som že nejaka chybička, občas sa stane, ale po chvíli v cs zase , reštartol som,a spustil som to cez iné CS (v inej zložke) som myslel že sa mi aj v CS mohlo niečo pokaziť, ale potom zase -- reštart , kuknem everest a omg čo nevidím -- prvý screen , len nechápem prečo mi to komp pri takejto teplote nereštartovalo automaticky ale len zamrzol , potom som ešte išiel na chvíľu na hojko server a aj tam mi to po dvoch troch minútkach začalo blbnúť , zamrzol, myslel som že zas reštartujem ale dostal sa s toho a hodil toto --- screen 2 .. (ale to len raz)
Prosím pomoc, do teraz som mal tu teplotu maximálne 55 stupňov Celzia.
Ak mi niekto dokáže pomôcť aspoň :plus: istá :(
Prílohy
Screen 2
Screen 2
Screen 1
Screen 1
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

takze kompa ti nerestartovalo, bo VPU recovery ti restartovala len graficku kartu..., pritom docasne zamrzne system, ale potom sa zasa pohne.

Co ti moze pomoct? Skontroluj, ci sa ti kruti vetrak na grafickej (predpokladam, ze si ju prave nepretaktovaval a tak to nebude tym, ze by si toho po nej chcel naozaj vela, v opacnom pripade ju skus podtaktovat). Ak sa vetrak kruti a aj tak ti teplota lezie takto vysoko, tak chladic odmontuj a vymen teplovodivu pastu pod chladicom.
btw: aku mas grafiku a chladic?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

No to sa ti pekne osmahla ta grafika. A zvlastne je, ze aj mne laptop najviac pecie pri CS1.6... neviem preco. Pri WoW a podobnych o hodne novsich ovela menej.
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Dneska sa mi to pohybuje už okolo 60 stupňov C pri cs, aj tak to je viac než normálne ale toto mi tak nevadí,, a pritom .. nič som stým nerobil len som vybral z toho vetráku na grafike niečo málo prachu - nebolo tam skoro nič .. žeby zázrak ? :D každopádne diki moc, keby sa to ešte niekedy grilovalo ozvem sa :smt006
Napísať odpoveď