MAfia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa j.mihi »

Myslis toho politika? Musis prepnut na mod mireni.. neviem aka je na to predvolena klavesa, ale v nastaveniach si to nastavis.. a je to zaroven asi jediny krat co to pouzijes.. lebo to funguje len na tej zbrani co si dostal, s namontovanym mieritkom..
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

No pozor, ani nie tak pri rečníckom stole ako pri podávaní rúk (teda ja som ho tam mal).

Zárukou dobre odvedenej práce je použitie (inak geniálnej) pušky Mosin Nagant s puškohľadom. Avšak musíš použiť puškohľad - to je funkcia, čo si za celú hru nepoužila (pohľadaj si na ňu kláves v nastaveniach klávesnice).
V puškohľade uvidíš cieľ Tvôjho snaženia stojaceho vpravo s ochrankou po stranách, podávajúceho si ruku s niekým vľavo. Podstata je v tom, že musíš ho zložiť jedinou ranou a to sa dá jedine dosiahnúť dobre mierenou strelou do hlavy. Aby to neobolo jednoduché, tak puškohľad sa kýve. Avšak je to po stále tej istej dráhe, takže nie je ťažké predvídať a načasovať ten správny okamih. Chce to trochu šikovnosti a spraví sa to :) .
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 1nika-zv1 »

jo chapu tomu,len nejak neviem ho trafit asi dobre nevidim.... a v nastavenia som to pozrela je to Mouse axim Z,vies co to znamena?
a jeste mam jednou otazocku,ze mam zbran a nemozem nou zamierit poriadne,ze ked chcem mierit na politika tak sa mi nemoze dat na zamierenie len najviac do vody,dufam ze chapes?
Neprepla som nieco v nastaveniach?

//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2008, 21:18 )
jo chapu tomu,len nejak neviem ho trafit asi dobre nevidim.... a v nastavenia som to pozrela je to Mouse axim Z,vies co to znamena?
a jeste mam jednou otazocku,ze mam zbran a nemozem nou zamierit poriadne,ze ked chcem mierit na politika tak sa mi nemoze dat na zamierenie len najviac do vody,dufam ze chapes?
Neprepla som nieco v nastaveniach?

//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2008, 20:02 )
Zostrleny,prejdena az do konca,thanks
Napísať odpoveď