Prison Break [spoilers]
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
bolo jasne, ze to budu natahovat... tento diel to dokazal, tym, ze Linc dostal novu misiu, aby tentokrat zachranil on Michaela...
Alex skoncil dost biedne, na to, co si odskakal, ale UPLNE sa zmenil, od cias, kedy bol agentom...
Self je iny podliak, zabije vsetkych, aby mal co najviac -.-' ...
a T-Bag.. taktiez.. v prvej a druhej serii bol UPLNE iny... velke zmeny nastali.
mno co uz.. inak cakal som, ze Lisa pomoze Michaelovi a kamosom.. mozno sa tak este stane... inak popravde ma ani nezaujima, co dostal Lincoln v tej obalke... uz to nie je to co byvalo
Alex skoncil dost biedne, na to, co si odskakal, ale UPLNE sa zmenil, od cias, kedy bol agentom...
Self je iny podliak, zabije vsetkych, aby mal co najviac -.-' ...
a T-Bag.. taktiez.. v prvej a druhej serii bol UPLNE iny... velke zmeny nastali.
mno co uz.. inak cakal som, ze Lisa pomoze Michaelovi a kamosom.. mozno sa tak este stane... inak popravde ma ani nezaujima, co dostal Lincoln v tej obalke... uz to nie je to co byvalo
-
hojko
Site Admin
4×15 Going Under: Spoiler: *Michael recieves medical attention. Charles Westmoreland helps uncover the real secrets of Scylla. Lincoln and Sucre do everything in their power to retrieve Scylla before it's gone forever.*
4×16 The Sunshine State: Spoiler: *Lincoln and his team travel to Miami looking for Scylla. Michael learns some shocking secrets about his past while Sara searches for him.*
Podla mna sa Mahone z toho auta dostane von, mozno mu pomoze aj ta zenska z FBI, kedze boli kolegovia...
4×16 The Sunshine State: Spoiler: *Lincoln and his team travel to Miami looking for Scylla. Michael learns some shocking secrets about his past while Sara searches for him.*
Podla mna sa Mahone z toho auta dostane von, mozno mu pomoze aj ta zenska z FBI, kedze boli kolegovia...
Okej teda fakt neviem ci som divny, ale cela stvrta seria je otras, jedine co mi vrta hlavou, preco to vlastne stale pozeram.
Zacalo mi to cele pripominat Dallas ci Beverly Hills, styl Kazdy s Kazdym, akurat tu nejde o vztahy, ale o to, kto s kym ziskava Scyllu a furt sa to meni. Kazdy je na kazdej strane s kazdym a cielom je, aby sa na konci serie dalo povedat, ze kazdy jeden robil pre kazdu stranu s kazdym ...
Zacalo mi to cele pripominat Dallas ci Beverly Hills, styl Kazdy s Kazdym, akurat tu nejde o vztahy, ale o to, kto s kym ziskava Scyllu a furt sa to meni. Kazdy je na kazdej strane s kazdym a cielom je, aby sa na konci serie dalo povedat, ze kazdy jeden robil pre kazdu stranu s kazdym ...
no sam by som to krajsie nepovedalIndigo napísal:Zacalo mi to cele pripominat Dallas ci Beverly Hills, styl Kazdy s Kazdym, akurat tu nejde o vztahy, ale o to, kto s kym ziskava Scyllu a furt sa to meni. Kazdy je na kazdej strane s kazdym a cielom je, aby sa na konci serie dalo povedat, ze kazdy jeden robil pre kazdu stranu s kazdym ...
-
Marosc
Expert
15. cast
Videli ste uz dalsiu cast? Je velmi dobra skoro som pri nej nedychal. Myslite ze tu Scyllu ukradol ten chlapik pre Lisu(generalova dcera) alebo pre koho? Aspon mne sa ten hlas podobal na Lisin. A este myslite si ze Lincoln bude pracovat pre spolocnost na takom poste ako jeho mama? Skoda ze neukazali co robila ona ale aspon sme sa dozvedeli ze pre nich pracovala. A este riadne bolo to ked General hovoril o tej prvej operacii ze pacient potom zil dlhy stastny zivot. Myslite ze to hovoril o ich mame?
-
Sphinx
Addict
Re: 15. cast
jj bolo to urcite pre TABAK-ovu generalovu dceru ten hlas bol urcite jej hned som si vsimol toho. mozno o mame ked si pospajas suvislosti tak je to ona (mala tu istu chorobu ako mike a vraj zomrela ked bol maly)nuz hold tesme sa na dalsiu epizoduMarosc napísal:Videli ste uz dalsiu cast? Je velmi dobra skoro som pri nej nedychal. Myslite ze tu Scyllu ukradol ten chlapik pre Lisu(generalova dcera) alebo pre koho? Aspon mne sa ten hlas podobal na Lisin. A este myslite si ze Lincoln bude pracovat pre spolocnost na takom poste ako jeho mama? Skoda ze neukazali co robila ona ale aspon sme sa dozvedeli ze pre nich pracovala. A este riadne bolo to ked General hovoril o tej prvej operacii ze pacient potom zil dlhy stastny zivot. Myslite ze to hovoril o ich mame?
Re: 16. cast
To hej.. inak časť sa mi páčila tak na 80% ,, ušla no ,, Michael zistil čo je SCYLLA, Linc zrejme bude pracovať pre companyMarosc napísal:Skoda len ze 16.cast bude posledna v tomto roku. Dalsie pokracovanie az na jar. Sa asi dovtedy zblaznim. Budem trpiet asi tak ako ked sa skoncila 3. seria a nevedelo sa ze ci bude 4.
-
Bastian0389
Amateur
Mi inac nehovorte, ze cela Company bude total gooderska, len holt obcas niekoho zabije. Na konci sa vlastne zisti, ze oni chcu super lacnu energiu pre vsetkych :DDD
Inac musim pochvalit, ten je uplne nulovo napinavy. Kedysi som im tie napinave momenty mrte zral, teraz to proste len pozeram a nic, ako keby som na tych 40+ minut vypol.
Inac musim pochvalit, ten je uplne nulovo napinavy. Kedysi som im tie napinave momenty mrte zral, teraz to proste len pozeram a nic, ako keby som na tych 40+ minut vypol.
-
hojko
Site Admin
Nuda, otras a des, inak tuto cast nemozem nazvat. Najnudnejsia cast celeho serialu, ved tie sceny s operaciou a DB Cooperom boli neskutocne nudne. Nebyt Mahoneho a jeho uteku, tak sa prakticky nic nedeje. A kde je ten neskutocny zvrat o ktorom sa tak pisalo vo vyhlaseniach scenaristov??? Ci to mal byt ten zaver, ze Linc chce pracovat pre spolocnost???