Proeblem s autom...
Proeblem s autom...
Nazdar ludia mam taky problem s Fiat Punto ročník 6/2000
Nejde mi tachometer, otáčkomer, žiadne kontrolky ano palubný PC iba sa rozsvieti ABG a hodiny potom prebliknu vsetky kontrolky, hodiny zmiznu a nabehnu od nuly a to sa opakuje v roznych intervaloch
nvte co s tym moze byt? poisty som pozeral vsetky tie su OK
Nejde mi tachometer, otáčkomer, žiadne kontrolky ano palubný PC iba sa rozsvieti ABG a hodiny potom prebliknu vsetky kontrolky, hodiny zmiznu a nabehnu od nuly a to sa opakuje v roznych intervaloch
nvte co s tym moze byt? poisty som pozeral vsetky tie su OK
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
my sme mali taky isty problem ale iba že nesvietili kontrolky ako kedy proste ako si ty pisal ..........dali sme nove rozvody aj diody proste všetko a stale to robilo ............a raz sa oco nasral tresol potom a zistil že vždy ked tresne tak už ide vpohode tak pravidel si 3-4 kkrat tresne a ide to
-
cokill
Light Star
nam robi na fiate nieco podobne.. chyba je v takej malej plastovej kktine, ktora je za starterom.. skus to vymenit.. ak tam vobec take nieco je... a ten uder fakt niekedy pomaha.. este aj trochu pootocit klucik spat ale tak aby si nevypol motor..
// za spinackou.. sry za take vzjadrovanie.. ale neviem to pomenovat.. su tam blbe kontakty ale to je uz starobou nasho auta.. ale ak je to v punte podobne moze sa to casom opotrebovat..
// za spinackou.. sry za take vzjadrovanie.. ale neviem to pomenovat.. su tam blbe kontakty ale to je uz starobou nasho auta.. ale ak je to v punte podobne moze sa to casom opotrebovat..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja neviem ... drtenie palubky pastou, je sice uplne najjednoduchsie riesenie, ale zaroven je to dvojsecna zbran ... rozhegas si palubku, rozmlatis si ruku a pritom to "opravis" iba na chvilu
... ja osobne, keby som nevedel o niekom kto ma rovnake problemy a nevedel by som ako to riesil on, tak by som si kupil manual k autu, podla neho by som zhodil palubku a prekontroloval tam vsetku kabelaz, premeral, pozapajal co je odpojene a tak
... mas to robotu na jedno krasne zimne popoludnie a mozno ta to vyjde aj 0Sk, ak tam bude iba nieco odpojene ... do servisu by som siel, keby som na to neprisiel sam, alebo by to bolo auto, pri ktorom je takyto zasah zhola nemozny
...
cokill to je uplne skvely terminus technikus - plastova kktina
... navyse nejak nechapem ci myslis za starterom, alebo za spinackou
... skus to preno cvaknut fotakom
...
cokill to je uplne skvely terminus technikus - plastova kktina
co by mali mat rozvody s palubovkou?Zaxman napísal:dali sme nove rozvody aj diody proste všetko a stale to robilo ............
sice nie som automechanik, ale jednoduchy sedliacky rozum mi hovori, ze...
hehe, nechcem flamovat, ale taka zhoda nahod... narazam na tie fiaty, ktorych si sa v inych temach zastavalFrancek napísal:skus tu http://forum.fiatbravo-bravaklub.sk
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no tak je lepsie to opravit pastov ako keby ti to nemalo ist a ako si rozmlatis ruku ved hadam potom nebiju z celej sily no a este ktomu cokill ked proste nie vsetko sa da rozumne vysvetlitnordkapp_pb napísal:ja neviem ... drtenie palubky pastou, je sice uplne najjednoduchsie riesenie, ale zaroven je to dvojsecna zbran ... rozhegas si palubku, rozmlatis si ruku a pritom to "opravis" iba na chvilu... ja
cokill to je uplne skvely terminus technikus - plastova kktina![]()
... navyse nejak nechapem ci myslis za starterom, alebo za spinackou
... skus to preno cvaknut fotakom
...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ano, keby som veril v mysteriozne javy v nasich autach, tak s tebou suhlasim ... vsetko ma svoju pricinu a pastou ju proste nevyriesis (resp. mozes vyriesit, ak trafis spravku konstelaciu hviezsGajdy napísal:no tak je lepsie to opravit pastov ako keby ti to nemalo ist a ako si rozmlatis ruku ved hadam potom nebiju z celej sily no a este ktomu cokill ked proste nie vsetko sa da rozumne vysvetlit
-
Francek
Star
Ja viem, fiaty boli zle asi do konca 90-tych rokov, myslim ze sa to znacne zlepsilo na uroven inych aut. Zamysli sa nad tym ze predsa aj taka dacia musi vyrobyt auto, ktore sa hned nerozpadne, myslim si, ze ked mas danu urcitu cenovu kategoriu, tak je jedno co si kupis. proste auta su na rovnakej urovni, nehovorim ze nemozu byt niektore "chybne kusky" PS: nezastavam sa daciesmejo napísal:hehe, nechcem flamovat, ale taka zhoda nahod... narazam na tie fiaty, ktorych si sa v inych temach zastaval(ja viem, nesvedci to o nicom a je to len blba nahoda
)