Apple iPhone 8GB
Apple iPhone 8GB
Co hovorite na tento mobil? Oplati sa za 7500SK ??? Mate snim nejake skusenosti?
Pokial si povedzme student a chces s mobilom robit viac zabavnych veci ako sa da s hocicym inym tak je iphone skvela volba. Obrovske mnozstvo aplikacii, paradne hry, plnohodnotny operacny system, vynikajuci prehravac multimedii a prehliadanie internetu.
No pokial si nejaky zamestnany clovek a na prkotiny nemas cas, ces aby si si s mobilom mohol spickovo spravovat nastavenia dolezitych veci a podobne veci tak iphone nie je spravna volba.
Mne ako studentovi uplne vyhovuje. Druhy telefon mam sony ericsson g900i a popri iphone ho pouzivam minimalne.
No pokial si nejaky zamestnany clovek a na prkotiny nemas cas, ces aby si si s mobilom mohol spickovo spravovat nastavenia dolezitych veci a podobne veci tak iphone nie je spravna volba.
Mne ako studentovi uplne vyhovuje. Druhy telefon mam sony ericsson g900i a popri iphone ho pouzivam minimalne.
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som jedna dvadsať - devätina
Podľa mňa jednoznačne NIE! Ako vravím len svoj názor na tento telefón. Po dizajnovej stránke je v pohode. Pekný, tenký, dobre spracovaný. Ale po multimediálnej stránke bieda. A nemá to aj slovenčinu, (niektorým ľuďom to dosť vadí, neviem ako tebe), podľa mňa môžeš mať za 7.500,-Sk oveľa lepší telefón ako je ajfon.
Kamošov otec ho vybral na akciu v pomaranči, mal ho týždeň a dal ho dcére, lebo mu nevyhovoval. Tá ho mal zhruba tiež týždeň a dala ho bratovi, (môjmu kamošovi) a ten ho mal 2 dni a ajfon skončil nepoužívaný v skrini
Inač odkiaľ si?
Podľa mňa jednoznačne NIE! Ako vravím len svoj názor na tento telefón. Po dizajnovej stránke je v pohode. Pekný, tenký, dobre spracovaný. Ale po multimediálnej stránke bieda. A nemá to aj slovenčinu, (niektorým ľuďom to dosť vadí, neviem ako tebe), podľa mňa môžeš mať za 7.500,-Sk oveľa lepší telefón ako je ajfon.
Kamošov otec ho vybral na akciu v pomaranči, mal ho týždeň a dal ho dcére, lebo mu nevyhovoval. Tá ho mal zhruba tiež týždeň a dala ho bratovi, (môjmu kamošovi) a ten ho mal 2 dni a ajfon skončil nepoužívaný v skrini
Inač odkiaľ si?
-
Tomasko
Guru wannabe
no inak som sa s kamaratom bavil o smskach, pretoze som si myslel ze to je krute pisat tak smsky, ale zevraj to nie je ziadny problem, este iphone ma aj taku vychytavku, ze ked pises spravy tak ti ich uklada ako do chatu v icq ... cize vidis co si pisal aj 10 sprav dozadu, to moze byt celkom dobre na papanie pausalu 
-
p4ra
Redeemer
Existuje na to aj cestina, aj slovencina, len ja ju nepouzivam. Viac info na http://www.iphone.cz.Arachno napísal:Vyzera to vyborne ale strasne ma sere ze to nema SK alebo CZ menu :-
Vacsina takzvanych nevyhod iphonu je (vratene slovenciny, slovenskej lokalizacie a prediktivneho vkladanie textu, kamery, mmsiek atd atd) je uz davno odstraneny, staci byt trocha pocitacovo gramotny abo poznat niekoho kto je a iphone si prisposobis akokolvek chces..
Druha vec je iphone vytiahnuty z predajne ma velmi vela nevyhod ktore mozu vela ludi odradit. Ale iphone s ktorym sa uz niekto pohral a ponastavoval si ho a ponainstaloval tam potrebne veci, je spicka.
Tak isto to plati aj pri pocitacoch, Co mozes robit s pc ktory ma iba nahraty windows ? A co s takym v ktorom mas vsetky ovladace a programy??
Druha vec je iphone vytiahnuty z predajne ma velmi vela nevyhod ktore mozu vela ludi odradit. Ale iphone s ktorym sa uz niekto pohral a ponastavoval si ho a ponainstaloval tam potrebne veci, je spicka.
Tak isto to plati aj pri pocitacoch, Co mozes robit s pc ktory ma iba nahraty windows ? A co s takym v ktorom mas vsetky ovladace a programy??
to je trochu hluposť ty by si ho nechcel a preto ho neodporúčaš, to je pádny dôvod...Kvako napísal:SK/CZ menu má už vyšla lokalizácia aspoň sa mi zdá..
Ale ja by som tento telefon nechcel a preto ho ani Tebe neodporúčam...
To je môj názor ostatné názory ktoré sú kladné nikomu neberiem viete ako je to 100 ludí 100 chutí...
a iPhone je dobry telefon ako tu píšu ale bez jailbreaku je to take " nemasne neslane" ale itak sa zabaviš na tom...