dodo.gold napísal:Nejak nenacitalo obrazok aukro...
pozeram ze obrazok sa nachadza na ich serveri a asi ho vymazali...skusal som aj refresh asi 5x a nic...
Ved mne bolo jasne ze je chyba na strane Aukra, ved im chyba ten subor na serveri.
Ak ho mas niekde ulozeny na HDD tak ho hod na tvoje FTP (predpokladam ze nemas, ok ani ja by som urcite nemal)
dodo.gold: Neviem ako ti mam po slovensky napisat, ze chyba je na strane Aukra. Ty si myslis, ze ten banner nemam stiahnuty alebo co??? Tu nejde vsak o to, ze si banner stiahnem, ale ide o generovany kod a vsetky veci, ktore s tym suvisia.
neviem, ci som to tu uz nahodou pradavno neriesil, ale tak budis..,
kuknite si pravidlo 23 v casti pravidla , a tam - je napisane - prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby, tak jeden z tych dvoch linkov co tam su nefunguje
hojko napísal:dodo.gold: Neviem ako ti mam po slovensky napisat, ze chyba je na strane Aukra. Ty si myslis, ze ten banner nemam stiahnuty alebo co??? Tu nejde vsak o to, ze si banner stiahnem, ale ide o generovany kod a vsetky veci, ktore s tym suvisia.
A to je taky problem zmenit aspon umiestnenie obrazka ? jednoducho zmen img src na novy obrazok a hotovo, co este potrebujes ? my riesime to ze nenacitava obrazok...
Vidíš medzi nimi súvis? hlavne sa pozri na koniec a tam aid a bid parametre. Obrázok sa generuje v závislosti od odkazu. Nie je to len statický obr. Asi majú na to dôvod prečo ho generujú (najskôr by som povedal že si tak dokážu zistiť počet zobrazení reklamy).
Silmer napísal:neviem, ci som to tu uz nahodou pradavno neriesil, ale tak budis..,
kuknite si pravidlo 23 v casti pravidla , a tam - je napisane - prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby, tak jeden z tych dvoch linkov co tam su nefunguje
načo sa tu potom vyjadrovať, keď už chlapec z tejto stránky nieje schopný dať normálnu odpoveď a radšej to vymaže(kašle na normálnu diskusiu= otázka-odpoveď)
ale ja som neplakal a absolútne sa to mňa netýkalo o to kráča...
proste sa jeden občan spýta prečo má kolegu v žalári..
Tak mu slušne odpoviem, lebo urazil druhého člena, ale dodám, že prvý ho urazil ten člen čo tu má vyššie privilégium (bože neznášam takéto debaty ako keby trápne internetové fórum rozhodovalo o životnom postavení v spoločnosti, omg)
toť vsio mičau