Poznam spustu for, ale toto je jedinecne...
Thx Hojko
no samozrejme hojko to tu robi vsetko sam a my(modi) sme tu pre srandu, hlavne ked treba presuvat 900MB zo servra na server tak si to robi sam na 64kbit wifinelabrada napísal:man len tesi to, ze sa tu o to naozaj niegdo stara tak aby to fungovalo dobre (hojko) a ze sem necjodia vyplakavat male deti s bykovinami typu potrebujem heknut pokec a tak..
Heh, ty si asi myslel nastavenie... to robim prevazne ja ale co sa tyka zalohovania a podobnych veci, tak to robi t0m4s3 + nejaky ten preklad obcas, testy novych hier...labrada napísal:...t0m4s3, snad si sa neurazil...tym (HOJKO) som mal urcite namysli Hojka a aj modov, viem, ze bez modov by to bolo obtiaznejsie a ze by to ani nestihal sam...
VIP - proste VIP, pravomoci ako nastavim, ako pre koho...Holubar napísal:Mam otazku:kto su VIP?ake maju pravomoci na fore?a tiez taky gulostar alebo tak-pod menom ma ze zablokovany ale stale vidam od neho prispevky-tych zablokovanych je viac-oni maju ake pravomoci?
hmm neviem kam tym mieris. Toto je jedno z najzoptimalizovanejsich for ake som kedy videl. Maju perfektne stanovenu velkost avatarov, podpis s tymi 4mi riadkami je super, aj to ze sa tam nemozu davat obrazky. Jedine co by si mohol spravit je zobrat tlacitka a dat tam klasicke radio buttony "okraslene" css propertieslama2d napísal:Super forum co dodat, len vzhlad by som zmenil, ale to je asi pre rychlost![]()
![]()
Server je dual Xeon + vlastny databazovy server a linka je 2x1gbit, takze rychlejsie to bez optimalizacie scriptov, mysql a cachovania urkite nebude.uplink napísal:anyways ked to chces zrychlit vypni so obrazky bud priamo na fore, alebo v nastaveniach brosweru![]()
. Rychlejsje to uz nebude [abo zaplat lepsi hosting
]