ktora rasa za hordu sa hodi ku lockovi najviac ? ja si myslim, ze blood elf alebo undead, ale neviem ktory z nich, popripade ak niektora ina, napiste.... dik
tomek00 napísal:prosim vas aky addon zobrazuje HP mobov a aj ze co Castuju?
X perl mi ukazuje --%
myslim (asi je to blbost) ze to zalezi aj od servra lebo na jednom mi ukazuje na druhom ne 2AXO nwm obidvaja sa hodia za be mas resitance a torrent a za undeada zas will of the forsaken plus shadow res tak nwm no by som volil asi podla toho ktory sa mi viac paci
AXO napísal:ktora rasa za hordu sa hodi ku lockovi najviac ? ja si myslim, ze blood elf alebo undead, ale neviem ktory z nich, popripade ak niektora ina, napiste.... dik
ja mam warlocka UD a vyzera brutalne proste UD na casterov best rasa, to jak su prehnuty, stiahnuty pas, a sposob castenia
Ok caute.Prosim vas o pomoc ked uz tak radu.... Na WOW:WOTLK mi nejdu addony... Mam original norm wow .. tbc... aj wotlk... a hram offik... ale vzdy ked stiahnem nejaky addon novy alebo stary dam ho do interface addons a potom spustim wow dam meno heslo a na tej lavej strane mi neukazuje ze addons pls velmi pls poradte v com moze byt chyba lebo sa mi nece hrat offik bez addonov Dakujem
ak si neciatl spravne bolo tam napisane ze sa mu neukazuje ikona addons a mas tie addony vlozene /c/program files/world of warcraft/interfeace/addons ?