Bastian0389 napísal:Mna najviac pobavilo na tejto epizode ze cela Company vie, kde su Gretchen a Self so Scyllou a oni tam nechaju ist len Linca a Sucreho. Akoze fakt LOL.
Kebyze tam poslu desat agentov tak Scyllu maju davno naspat.
presne .. toto mi udrelo do oci asi najviac
teda okrem neustale sa opakujuceho faktu, ze trenovani vojaci nedokazu pistolou trafit cloveka na cca 10m .. ale to si uz zvykam
toto je uz rofl
vsemohuca spolocnost nedokaze ziskat Scyllu spät.. vedia kde je.. poslu tam Lincolna... to je az neuveritelne.. strasne to uz natahuju.. ale tak comeback Charlesa je fajn len to co bolo v tej cele.. omg.. ako z nejakej dramy..
Mahone sa neda len tak lahko chytit.. som rad, ze utiekol, len co bude robit dalej hmm... snad niekomu znova nakope rit
neviem co viac k tomuto pisat..
Uz to velmi kombinuju s tymi postavami. Ale bola tam jedna skvela hlaska to ako Self hovoril Gretchen ze je ku*va, ze jej mama bola ku*va a nakoniec este povedal ze este aj jej otec bol ku*va. Som z toho nemohol. Ale tak dost veci sa v tejto casti vysvetlilo. Skoda ze treba cakat az do aprila na dalsiu cast.
Woohoo ! Kellerman ! Na toho som zabudol, ten by sa tam este dal zakomponovat ... aj ked oni zjavne maju radsej pridavat ludi, co su mrtvi (Matka, DB Cooper,...).
Ja chcem TBagovho otca, Gretcheninych rodicov, Michaelovho syna ktoreho mal s tou ceskou, Selfovho manzela a tak ...
Marosc napísal:Uz to velmi kombinuju s tymi postavami. Ale bola tam jedna skvela hlaska to ako Self hovoril Gretchen ze je ku*va, ze jej mama bola ku*va a nakoniec este povedal ze este aj jej otec bol ku*va. Som z toho nemohol. Ale tak dost veci sa v tejto casti vysvetlilo. Skoda ze treba cakat az do aprila na dalsiu cast.
heh na tom som sa celkom zasmial,
ale tato cast to cele zase zamotala
a teraz vlastne scyllu ma spolocnost, mylim sa? wtf?