Kutil s.r.o / Profesionáli
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kutil no uplne lacny humor kukam to ale dako sa natom nesmejem ale podla mna dochodcom sa to paci
mne sa tam pacila akurat ich dcera ale aj to je asi 6 rokov dozadu ked som s nou cestoval rano v buse
len vtedy bola este blondinka hehe teda neviem ci to je 100% ona ale vola sa rovnako
a kedze vtedy chodila na strednu "konzervu" tak asi aj je.
Profesionaly: no neni to zle ale heh dalo by sa popracovat na prejave hercov a tak co by tomu dost pridalo, ale zasmejem sa natom tak je to ok
ale cakal som viac odtoho... ale najviac ma dostala rekvizita "sano pin a dake ciselka"
mne sa najviac pacilo asi tez mafstory i ked na povodnu predlohu knihy a divadelnej hry english is easy csaba is death to nema
Profesionaly: no neni to zle ale heh dalo by sa popracovat na prejave hercov a tak co by tomu dost pridalo, ale zasmejem sa natom tak je to ok
mne sa najviac pacilo asi tez mafstory i ked na povodnu predlohu knihy a divadelnej hry english is easy csaba is death to nema
kutil sro: cakal som od toho nieco viac, ked zacala znelka uz len ta ma odradila a ked som dopozeral celu cast bol som priam nadseny ... ale z toho ze to uz konecne skoncilo
profesionali: no tak nevedel som co to bude ale mal som v zaujme si to pozriet, pripadalo mi to lepsie ako kutil, aj som sa zasmial ale stale je to pod urovnou kvalitneho humoru, ktory sa nachadza v serialoch ako Priatelia, Frasier atd
profesionali: no tak nevedel som co to bude ale mal som v zaujme si to pozriet, pripadalo mi to lepsie ako kutil, aj som sa zasmial ale stale je to pod urovnou kvalitneho humoru, ktory sa nachadza v serialoch ako Priatelia, Frasier atd
-
Runes
Addict
hh no ale ma to 1/5 rozpocet-=wolf=- napísal:kutil sro: cakal som od toho nieco viac, ked zacala znelka uz len ta ma odradila a ked som dopozeral celu cast bol som priam nadseny ... ale z toho ze to uz konecne skoncilo
-
Menojenanič
Expert
Kutyil fajn,niekedy sa im fakt podarí.Naj časti sú "Sousede"
No a na Profíkoch nemám nič zlé.
Tí "potia" jeden za druhým,Húrka a to jeho nárečie a "Ja som ešte neobedóval"
no a naj je Bobor a to jeho opakovanie viet.
Mimochodom,v mojom okolí(škola a tak) zľudovela veta:"šaňo,ty bud ticho,ty si debil"
Každému šaňovi tu tak hovoria 
No a na Profíkoch nemám nič zlé.
Mimochodom,v mojom okolí(škola a tak) zľudovela veta:"šaňo,ty bud ticho,ty si debil"
-
Menojenanič
Expert
-
pinacolada
Guru wannabe
-
The Calvin
Star
hezo napísal:http://medialne.etrend.sk/televizia/spr ... prava=9947
mi to pride ako dooooost velky trapas ...