Keď končí všetka sranda...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ehm my len cakame na fotky kde bude vidno co je s tou hadicou... sak ma to zaujima

/pre darcu K-

Ty trapko o stranu dozadu vobec nevie odkial tecie hadica!!! vobec neni objasneny problem!
A ked mas problem zo sledovanim temy tak ani neudeluj K ani plusovu a PODPIS :twisted:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Grim-Reaperka: Ukaz mi jeden jediny prispevok, kde by som sa posmieval zlej financnej situacii druhych alebo nieco podobne. To, ze to Tico je hrca a hrdza je cisty fakt, to snad nechces popierat, ci ano??? Ja sa nevysmievam tvojmu autu, len nechapem tvoje prispevky o obvinovani kamaratov, ktorym si aj tak nedokazal, ze poskodenu benzinovu hadicu maju na svedomi oni a ani si nikde neuviedol ziadny dokaz, ktory by tomu nasvedcoval. Zalozil si temu, obvinil si dvoch spoluziakov, chcel si volat policiu, zrazu sa ukazuje, ze to nebolo az tak ako si vsetko pisal a nedokazes dokazat spoluziakom vinu..., no a zrazu chces temu zamknut??? Argumentuj!!!

wolodo: Na to cakam aj ja a cakam tiez na to, ze uz konecne uvidim dokaz a rozumne vysvetlenie, ze to spokodili spoluziaci pri manipulacii s autom a nie reci, ze to mohli poskodit pre presuvani, kedze to auto ani poriadne nedvihli alebo dristy, ze to mohli urobit inak a podobne...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

hojko napísal:Grim-Reaperka: Ukaz mi jeden jediny prispevok, kde by som sa posmieval zlej financnej situacii druhych alebo nieco podobne. To, ze to Tico je hrca a hrdza je cisty fakt, to snad nechces popierat, ci ano??? Ja sa nevysmievam tvojmu autu, len nechapem tvoje prispevky o obvinovani kamaratov, ktorym si aj tak nedokazal, ze poskodenu benzinovu hadicu maju na svedomi oni a ani si nikde neuviedol ziadny dokaz, ktory by tomu nasvedcoval. Zalozil si temu, obvinil si dvoch spoluziakov, chcel si volat policiu, zrazu sa ukazuje, ze to nebolo az tak ako si vsetko pisal a nedokazes dokazat spoluziakom vinu..., no a zrazu chces temu zamknut??? Argumentuj!!!

wolodo: Na to cakam aj ja a cakam tiez na to, ze uz konecne uvidim dokaz a rozumne vysvetlenie, ze to spokodili spoluziaci pri manipulacii s autom a nie reci, ze to mohli poskodit pre presuvani, kedze to auto ani poriadne nedvihli alebo dristy, ze to mohli urobit inak a podobne...
Takže v prvom rade, nie kamarátov, ale kamaráta. S ním som sa už vyrovnal. Ten druhý, to nieje kamarát. A za daľšie, uviedol som kvantum dôkazov, ktoré tomu nasvedčujú. Tankoval som a nič netieklo, nič nesmrdelo v aute. Po manipulácii s autom som bezprostredne po tom (prešiel som 25 km) natankoval a už to tieklo. To auto má najazdené viac ako 100 000 km. Za celých 100 000 sa tá hadica nepoškodila. Bola by obrovská náhoda, že by sa poškodila akurát v tom krátkom časovom úseku medzi dvoma tankovanami (10 dní, najazdil som za tých 10 dní 500 km). A nedal som sem žiadne dôkazy o poškodení, pretože ako som už napísal nechcem sa vystaviť riziku, že by som tú hadicu po vytiahnutí vedel aj nasunúť naspäť.

A budem citovať aj tvoje predošlé príspevky.
hojko napísal:wolodo: Kde je dokaz, ze sa uvolnila ich vinou??? Ked odchadzal zo skoly, nic si nevsimol, ziadne stopy po poskodenej hadici, az ked natankoval na benzinke. Kludne to mohol poskodit aj on, ked vlozil tankovaciu pistol do otvoru, ktory je na to urceny, pripadne sa to mohlo poskodit po ceste a neviem kde este... Ziadne dokazy o tom, ze to poskodili spoluziaci nie su..., zijeme v 21. storoci v demokratickom state, kde stale plati prezumpcia neviny.
Poškodiť hadicu vložením tankovacej pištole do otvoru? Ale veď ten otvor je na to aby sa tam pchala tá pištoľ. A podbeh predsa nieje na to aby sa zaň dvíhalo auto, alebo aby sa zaň ťahalo po zemi. Navyše pištoľ nemá žiadne ostré hrany. A po ceste asi ťažko, cesta trvala 25 km. To by bola obrovská náhoda. A niesú síce žiadne priame dôkazy, ale všetko nasvedčuje tomu že to bolo poškodené ich manipuláciou. A aj keby to nepoškodili oni (čo je veľmi nepravdepodobné) aspoň sa naučia že cudzích vecí sa nechytá. A ešte upresním fakt že som chcel volať políciu. Chcel som volať políciu, keď som ešte nevidel ako je to auto otočené. Neotočili ho veľa, asi o 15°. A vyhrážku riešenia prípadu políciou v telefonáte spolužiakovi som len chcel urýchliť proces. Časom sa totiž zabúda na dôkazy a fakty.
hojko napísal:Pilifo: Pozri sa este raz na ten prvy obrazok a skus odhadnut ako daleko je ta hadica od blatnika, kolko centimetrov to je a ake dlhe prsty ma tak v priemere clovek s tym, ze tie prsty zahnes az pod blatnikom??? Dociahol by si vobec na tu hadicku a ak ano, tak by si ju mozno tak nechtami dokazal poskrabkat, viac asi nie. A chces mi povedat, ze taka hadica je z tenkeho materialu, ktory sa pri dotyke s nechtom poskodi??? Preco je potom umiestnena hned nad kolesom z ktoreho frka blato, strk a v horsom pripade aj kamienky, sneh, lad, cestna sol..., ked sa moze tak lahko poskodit???
Hadica je od blatníka vzdialená asi 5-10 cm. Keďže auto má veľmi malé kolesá, dá sa tam strčiť celá ruka a prstami občiahnúť hadica. Myslím že tú hadicu naschvál nedočahovali,keďže je špinavá. Lenže tu ide o to že sa dotýka plechu, ktorý sa prehýba. To auto nieje stavané na bezpečnosť, ale na úsporu a preto sa na plechoch šetrilo. Samozrejme hadica nieje z papiera. Je dostatočne pevná na to aby odolala odfrkujúcim kamienkom a štrku. Keďže je z plastu, soľ na ňu nepôsobí. Skôr myslím že by bola vysunutá. Ale za to že si ju opravím buď sám alebo si to nechám spraviť v servise si asi nechám zaplatiť. Veď ja som v tú sobotu mohol robiť niečo úplne iné, nebyť och debility.
hojko napísal:Grim-Reaperka: Obvinenia su az posledna moznost, ale staci si precitat tvoj prvy prispevok a ludom je hned jasne, ze ako prve co si spravil, tak si obvinil dvoch spoluziakov, ze ti to znicili..., dalej vyhrazky, ze bud sa dohodnete medzi sebou alebo do toho zatiahnes policiu..., trochu si protirecis, nemyslis???
A čo som mal podľa teba robiť? Najskôr si to opraviť a potom ich obviniť? Alebo to nechať tak, nech mi ho nabudúce obrátia na strechu?A to s políciou som už objasnil. Dúfam že už máš všetky potrebné informácie.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Grim-Reaperka... uplne v poho nic neries ziadne obvinenia tu nepadli len nam daj vediet ako dopadla oprava, a co ti povedal mechanik ze co s tym bolo myslim ze by si to zvladol aj sam vymenit... zhod koleso lahni pod auto a zhod hadicu nasteluj tam novu stiahni eska paskami a je pokoj, podla mna to nebude o nieco viac zlozite, len to prosim nerob pri plnej nadrzi radsej.. aj ked auto bude nahnute tak by sa nemalo nic stat
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

wolodo napísal:Grim-Reaperka... uplne v poho nic neries ziadne obvinenia tu nepadli len nam daj vediet ako dopadla oprava, a co ti povedal mechanik ze co s tym bolo myslim ze by si to zvladol aj sam vymenit... zhod koleso lahni pod auto a zhod hadicu nasteluj tam novu stiahni eska paskami a je pokoj, podla mna to nebude o nieco viac zlozite, len to prosim nerob pri plnej nadrzi radsej.. aj ked auto bude nahnute tak by sa nemalo nic stat
Teraz mám plnú nádrž. Oprava nedopadla nijak, lebo som mal obavy vytiahnúť tú hadičku z podbehu. Ona je totiž nastoknutá na tom nalievacom hrdle akurát v dutine medzi dvoma plechmi. Madzi podbehom a bočným plechom. Čiže ani nieje vidieť ako je tá hadička uchytená a keby som ju vysunul, nasúvať by som ju musel námatkovo a bojím sa že by som to už nedal naspäť. Mechanikovi to dávať nebudem, nemôžem si to dovoliť. Som len chudobný študent :( .
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

A nemas nejakeho kamosa(automechanika), ktory by sa ti na to pozrel? ved to je praca ani nie na 40 minut... hm ako vyzera nova ta hadica? tak podla toho si asi vies predstavit ako je to uchytene nie?

auto das na zdvihak zhodis koleso, takze auto bude nahnute takze je jedno aka je plna nardza ved plna nemoze byt az po hadicku.... imho preco tankujes plnu ked vies ze mas problem s hadickou?

//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 14:28 )
stale jazdis s prasknutou hadicou????
^Sn!p2
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ^Sn!p2 »

lol sak si z nich vycucne 300sk to by spravil kazdy ich vina boli v nespravny cas na nespravnom mieste(a hybali autom :new01: )aspom to nemusi platit on sami su si na vine.A uz se*te na to
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ano my tu o tom nepiseme 3 tyzdne ale mame srat na to :lol: si vtipny....

inak chcel by som vediet ako a co?
vyriesene alebo stale si radsej natankujes plnu?
Napísať odpoveď