Preflashovanie W910i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
4tomasko6
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Preflashovanie W910i

Príspevok od používateľa 4tomasko6 »

Zdravím, chcel by som preflashovat W910i a neviem ako na to :? . Mohol by niekto poradiť??? Prosím nedávajte sem odkazy na iné fóra. :roll:
Po druhé: Nevie niekto poradiť prečo mám spomalený mobil??? Pritom tam mám 1 GB kartu a okolo 200 MB voľné.
Dúfam, že sa niekto nájde. :) Ďakujem
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Prosím nedávajte sem odkazy na iné fóra.
ti ide len hojko alebo si uplne nekompletny?
4tomasko6
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Fúha niekto múdry sa ozval. Ďaľší čo sa do toho nerozumie. :) Vravím, že o iných viem len chcem vidieť aký spôsob používajú ostatní ty inteligent. Nemám rád takýchto, čo sa len miešajú a myslia, že sú múdry.

Viem, že toto, čo sa pýtam je na lasyku.com na SE-fore na Se-tuningu. Len chcem vedieť či to už niekto skúšal aj inak.

Takéto názory ako máš ty patria do škôlky. Takže ráno skoro vstávaš, aby si si potom po obede mohol pohajať, však? :)
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

No neviem, čo chceš presne na tomto fóre ale ja som flashoval w910 podľa tohto návodu. Myslím si, že keď si dobre prečítaš návod, tak to vôbec nie je ťažké. Prajem veľa šťastia. 8)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

aha, vidno ze ma poznas az po usi, ja zasa milujem takych ako ty, co si napisu, AKO TO MAM SPRAVIT? NAPISTE MI [dobre ze nechcu aj aby to spravil niekto za nich] a ani nehnu prstom, nahodou by daco tukli do googla tak uz by sa velmi stalo, ja som vsetko robil poctivo cez google, nikoho som sa nepytal a stale som nasiel riesenie, a hlavne ked mas SE a mame fora ako SEmania a podobne tak neviem co riesis tu na hojku, sak chod rovno tam, kebyze uvazujes tak zistis ze tam je 1000x viac uzivatelov ktori ti poradia...
btw:
chcel by som preflashovat W910i a neviem ako na to
Vravím, že o iných viem len chcem vidieť aký spôsob používajú ostatní ty inteligent
tak vies nevies? ci si nevies si priznat ze ano, nemam cas na hladanie?
ad2: Preco to tak silno chces vediet z hojka a nie z inakadial?
ps: ked si myslis ze sa do toho nerozumiem tak si mysli, kebyze stym nemam skusenosti tak ti nepoviem ani jedno krive slovo, ale viem, ze ked ja chcem nieco flashovat / updatovat, tak vypadnem na GOOGLE a hladam alebo ked chcem vediet ako inak tak idem na specializovane forum! A uz vobec ma nenapadne take daco pisat na hojku, ved, tu mi mozno nikto neporadi :idea:
4tomasko6
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Hmmm... Lebo ja som chcel počuť aj názor iných a troška sa viac dozvedieť o tom atď...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

No čo sa o tom chceš presnejšie dozvedieť ? Stiahneš FW , Kustommizáciu preflashujes a fičiš .... Najjednoduchšie je flashovať cez PhoneXS+...
4tomasko6
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

No tak dneska som pokročil... Stiahol som si jednu customisation flashol som to cez KKClient, ale mám teĎ problem :D Nevies kde by som nasiel SlovnEncinu?? A este jedna otazka... Na starom firmware mi islo odstranit aj tu bocnu listu na ploche... A teraz na tom novom ceskom mi to tam zostane a nejde prec :? Ako ju dam prec???
Napísať odpoveď