Aky je vas najoblubenejsi alkohol :)
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm sak sa pytal na nejake take lacne znacky... urcite viem ze sa to kvalitou nemoze porovnat a vyrobou tiez ale chut je skoro rovnaka, nemozes ocakavat ze alkohol za 500sk sa bude rovnat alkoholu za 170 korun(kvalitou vyroby)...... no chut je velmi velmi podobna a ani rano som nemal zle pocity, som vstal smedilo ma a chytil som svoju falsu a pil som dalej...
-
Tempus7
Star
Ja som to tiež nekupoval, ale ochutnať ochutnalaxXis napísal:Tak ma napadlo, pili ste uz niekedy niekto nejaku liehovinu z tesca, terana, lidlu... (vo35, r35 alebo nieco podobne)
by ma zaujimalo ake to je, ale nikdy som nenasiel odvahu to kupit
-
wolodo
Professional
Otvorene mozem povedat, ze ja si asi jedine za co priplatim je alkohol. Ale Akurat medzi tymito dvoma bielymi rummi fakt nevidim rozdiel viac ako 10%... a ked nemusim tak naco by som minal peniaze az tak vo velkom.... ked nemaju selected by tesco nemam problem kupit bacardi viac flias no ked maju tak kupim len jednu dve a ostatne selected by tesco....yazoo napísal: No co, niekto si za alkohol priplati, niekto nie.
napr. pivo verim len heineken, vyborne pivko pijem ho pri tequile (alebo corgon-capovany)... to boli jedine piva ktore som zniesol... no pri opekacke/grilovacke mi heineken nechuti, tam mi strasne sedi a vyborne chuti Pandur, asi najlacnejsie pivo z tesca...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nooo to je celkom zlozite ... v podstate vypijem vsetko ... ked je vsak mozne tak si nedam borovicu, alebo gin .. to neni moc premna ... preferujem pivo ... pivo proste musi byt a pivo je zaklad, bez toho ani na krok (( Gambac, Prazdroj, Budejovice, Bernerd, Krusovice, Starobrno ... no mnam )) ... na previazanie piva su pre mna nanjvys vhodne bylinky silnejsieho razu ... napr. fernet citrus, fernet 8000, Becherovka, tatransky caj, alebo traja flasku absinthu na chut (( waa
)) ... alebo ovocie manufaktury slowenskej
... ked musi byt vodka, tak pod nicolausku idem fakt ze zriedkavo, ale vodky ja moc neuzivam
-
agrashi
Light Expert
ja som na ovocie. ceresna kazdej znacky, nerobi mi problem. su lepsie aj horsie ale ani ta najhorsia nie je tak zla aby mi nechutila:) . dalej ovocie co sa da je hruska a konkretne Gold-enka . prekvapila ma ako dobre chuti a za dobru cenu. A potom super chute ma Spis original. To je super.Vypijem kazde ovocie od nich akurat slivovica. to nie.z toho dokazem
aj po 2 ci 3 poldeci.To je chut mne proti srsti.
-
Menojenanič
Expert