Ak mám dva pc a kúpený orange box s hrami aktivovanými cez steam tak dá sa hra nainštalovať aj na môj- takže stále to používam iba ja- notebook a hrať tam? Jasné že nie na oboch naraz, na pc doma, na notebooku inde... Alebo to je proste fixnuté na jedno pc?
A dá sa to aj s hrami kupovanými na steame?
No veď tak myslím, nebudem hádam na 2pc naraz .
No ok, ale keď si dám steam tak tam mám položku delete local game files, to bude dávať aj na druhom pc alebo to pôjde tiež stiahnuť?
filip102 napísal:No veď tak myslím, nebudem hádam na 2pc naraz .
No ok, ale keď si dám steam tak tam mám položku delete local game files, to bude dávať aj na druhom pc alebo to pôjde tiež stiahnuť?
ako uz napisali ,mas to ako icq kde sa prihlasis na celom svete svoj kontakt list tam mas nie ? no a tu kde kolvek na svete sa prihlasis tak tam budes mat zaplatene tvoje hry ktore si napr ked budes v usa stiahnes cez steam a hras ako doma ,kapis ?
No tak som to pridal do prílohy... proste nikde tam nemám download, iba delete local contest. To teda steam zistí že to neni nainštalované a bude sa to dať stiahnuť?
Ja som z toho proste debil
filip102 napísal:No tak som to pridal do prílohy... proste nikde tam nemám download, iba delete local contest. To teda steam zistí že to neni nainštalované a bude sa to dať stiahnuť?
Ja som z toho proste debil
presne tak ,nemas tot am mat preco ,ved to na disku uz je nainstalovane preco by tam malo byt download ,samozrejme ked sa pripojis niekde inde a dane hry nebudu nainstalovane ,ponukne ti ich download to je vsetko