hojte co by som mohol v tomto pripade urobit aby mi obnovilo vsetky data ?mal som tam cely svoj zivot za kazdu dobru radu karma ista !dik dost to suri asi sa obesim
stiahni si nejaky program ktoreho nazov konci na *data recovery
Neviem konkrene nazvy zadas do googla a najde ti toho kopu... to ti vie najst stratene data
// mal som Stellar Phoenix Windows Data Recovery odporucam
ano naslo vsetky subory len jedna vec ma zaujma ze ked to davam uz ukladat tie obnovene data tak to nemozem ulozit na ten disk z ktoreho to obnovilo to by bolo v pohode lenze na c-cku mam malo miesta a nevem ci nepridem o dalsie data ked tam potom skopirujem obnovene subory z c-cka
paradajka napísal:ano naslo vsetky subory len jedna vec ma zaujma ze ked to davam uz ukladat tie obnovene data tak to nemozem ulozit na ten disk z ktoreho to obnovilo to by bolo v pohode lenze na c-cku mam malo miesta a nevem ci nepridem o dalsie data ked tam potom skopirujem obnovene subory z c-cka
Vzdy si musis vybrat inu particiu alebo disk na uschovanie obnovenych suborov. A urcite neprides o ziadne data na c-cku len preto, ze sa ti tam obnovuju data. S tym malom miesta na C, no mohol by si napalovat . Alebo zatial daco ponapalovat, dopredu.
asi sme sa zle pochopili ja sa nebojim ze pridem o data ktore mam na c-cku ale ze ked ich teraz z toho c-cka prekopirujem naspet na d-cko ktore som vlastne obnovoval tak ze ci sa neprepisu tie stare data co vlastne obnovujem a uz bude nenavratne stratene toho sa ja obavam
paradajka napísal:asi sme sa zle pochopili ja sa nebojim ze pridem o data ktore mam na c-cku ale ze ked ich teraz z toho c-cka prekopirujem naspet na d-cko ktore som vlastne obnovoval tak ze ci sa neprepisu tie stare data co vlastne obnovujem a uz bude nenavratne stratene toho sa ja obavam
Tak to si pis, ze sa prepisu, prave preto sa na zalohu musi vybrat ina particia ci disk.