Nie je to v style Prci, prci zalozene na telesnych pochodoch a tekutinach, aj ked v jednej scene sa tomu nevyhneme
Naj komédia??
Prosim ? Co na tom totalne klise happy ende nieje typicka americka blbost ?ades napísal:no to bol fakt riadny humusale naozaj vyborna komedia, mozem len odporucit. nie je to typicka americka blbost
Hlavne, typek a holka su dobri kamarati, maju vedlajsi problem, skoro vyriesia problem, zamiluju sa definitivne do seba ale pohadaju sa, na konci je reunion a vsetci su stastni a zamilovani do seba.
to je typicky scenar vsetkych "teen" komedii, nevztahuje sa len na americke. to, ze sa ti to nepacilo neznamena, ze je to hned blbost. to tu uz riesene bolo. skor sa na to treba pozerat v globale: na csfd to ma 82% a porovnaj to s nejakymi prcickami... znamena to, ze sa to ludom paci aj ked to ma kostru ako ine filmy. mas to podobne ako katastroficke filmy: su dobre na odreagovanie, no scenar mas tiez vsade uplne rovnaky: vedec/vedkyna s deckom, s ktorym maju zly vztah, katastrofa, druhy vedec/vedkyna/nahodny okoloiduci, laska na prvy pohlad, happy end pri ktorom otec/matka zachrania svoje decko a happily ever after. podla mna (a zjavne podla mnohych) to je naj komedia, tak o co ti ide? je to vec nazoru (vacsiny) ludi. napis svoju naj, povedz, ze sa ti hento nepaci a dalej neries
Mas pocit, ze tu pisem nieco ine ? Lebo ja nie. Svoje naj som uz davnejsie spomenul a toto mi nedalo zkritizovat, kedze mi to prislo slabe. Takisto ako predosla argumentacia, preco to je naj komedia.ades napísal:podla mna (a zjavne podla mnohych) to je naj komedia, tak o co ti ide? je to vec nazoru (vacsiny) ludi. napis svoju naj, povedz, ze sa ti hento nepaci a dalej neries
lenze ide o sposob, akym to skritizujes. da sa to napisat aj normalnejsie v zmysle "mne sa to nepacilo" alebo "mna to neoslovilo" alebo ako a nie hentak ako si to tam napisal ty.Indigo napísal:Mas pocit, ze tu pisem nieco ine ? Lebo ja nie. Svoje naj som uz davnejsie spomenul a toto mi nedalo zkritizovat, kedze mi to prislo slabe. Takisto ako predosla argumentacia, preco to je naj komedia.
-
Menojenanič
Expert
tak tak plus napr :Dedicstvilacijawa napísal:podla, mna je najsamlepsia komedia DRZ HUBU
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
El Suvereno
Light Expert