videl som ked ten chlap zabil nejakemu chlapovi tehlov som mal dost ked ta zena vypovedala mozno to je podla skutocnej udalosti ale trosku pritiahnute aby to ludi zaujalo
Delije napísal:ziaden sud by nedavali do telky sak aj ked sa tam radil pravnik so svojim mandantom, tak bolo vsetko pocut... to je cista šou... a tie ksichtyy
jj sak to ma dostalo
BTW neviem ci niesu vysielane sudne spory toto je podla dakeho americkeho formatu aspon kamarat co bol v USA vravel ze tam take daco je. Proste ludia co sa sudia to predaju mediam a aspon co to natom zarobia. Ale ci to je pravda netusim
podla toho co som cital to su vsetko realne sudne spory. herci nula bodov, je to umele, amaterske ale tym ze je to podla realu tak scenar je fajn a tym je to zaujimave..zatial najlepsi herecky vykon bol tento pondelok ten mlady chalan s "novou motorkou"
mirak2 napísal:podla toho co som cital to su vsetko realne sudne spory. herci nula bodov, je to umele, amaterske ale tym ze je to podla realu tak scenar je fajn a tym je to zaujimave..zatial najlepsi herecky vykon bol tento pondelok ten mlady chalan s "novou motorkou"
Dobra bola co bezala 11.9. 2008, ta zenska co akoze zdierala svojho manzela, no a ako tam dosiel ten syn a jak sa zacal ksichtit a rozpravat, to som sa nevedel prestat smiat
Ja som čosi podobné pozerával, keď to dávali na RTL či na čom ale to čo tam riešili, bola čistá komédia ....
Podobné je to aj s touto kravinou lenže už to začína byť trapné, že takto kopírujú jednu reláciu za druhou.
olololwtfomg napísal:Ja som čosi podobné pozerával, keď to dávali na RTL či na čom ale to čo tam riešili, bola čistá komédia ....
Podobné je to aj s touto kravinou lenže už to začína byť trapné, že takto kopírujú jednu reláciu za druhou.
Na SAT1 to bezi, najprv Richterin, potom Richter a je to cele trapne, prehnane reakcie, neprirodzena intonacia, presne ako pises - komedia
Konflikt napísal:Podľa mňa to nie je hrané, načo by to inak dávali v TV?
Mas pravdu. Tieto do hodiny sa zazracne vyriesene pripady s davkou totalne zle odohranych emocii su urcite prave. Live zaznamy su to a pani sudkyna je tak dobra, ze to stihne presne za tu hodinu.
Najzaujímavejšie príbehy zo súdnych spisov si našli cestu na televíznu obrazovku. Susedské spory, dopravné nehody, rozvody, boje o deti, pracovno-právne spory, trestné činy – to všetko a ešte mnoho viac ponúkne relácia Súdna šou. Spoznajte príbeh, vypočujte si argumenty oboch strán aj rozsudok a uvidíte, či by ste rozhodli podobne.
TV JOJ pripravila inscenovanie procesov, ktoré vychádzajú zo skutočných prípadov, ktoré sa preberali v slovenských súdnych sieňach. Produkcia relácie sa rozhodla ísť odvážnou cestou – na nakrúcanie používa nehercov, prípadne ochotníkov. V úlohe sudcov, prípadne právnych zástupcov či žalobcov sa objavujú profesionáli z právnickej brandže.