Mys

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Mys

Príspevok od používateľa bodo07 »

Cawte. Pls poradte mi niaku mysku na PC do sumy 500-600sk. Do mysiek sa moc neviznam tak sa radsej poradim s vami. Pouzivat ju budem najskor na hry. A nech slusne vypada :D
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Diki ale nenaslo by sa nieco aj v slovensom shope? Lebo ako pozeram tak tento je v cechach. :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Oooo, bože... strašný problém napísať názov myšky do gúglu a dať filtrovať aby to bolo zo slovenska, že?

http://www.toshibapc.sk/?Mode=Sti&StiId=42772

:roll: :cry:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

No myslim ze ju dostat tak to bude A4Tech (X7)...podla mna skvela volba...mal som ju a nemam zleho slova :)
pinewine
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pinewine »

yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

A4Tech je podla mna shit znacka. Ale ak si ides vyberat z tychto dvoch tak radsej tu druhu.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

za 500-600sk...co myslis ze si zozenies G5? Razer Deathadder?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

A prave na to chcem apelovat. Gamersku mysku do tejto sumy nekupis. Sam autor pise, ze to chce na hry. Najlacnejsia a najlepsia varianta podla mna by prenho bola MX518.
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

OK. Dakujem za typy. Niaku z z tych dvoch si asi vyberem.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

yazoo napísal:A4Tech je podla mna shit znacka. Ale ak si ides vyberat z tychto dvoch tak radsej tu druhu.
ty si mal A4Tech? :) alebo sa riadis tym, ze co je lacnejsie, to je horsie? ;)

tak tu prosim ta, nezavadzaj ostatnych. A4ky maju vyborny senzor, ako opticky, tak aj laserovy. Optika X-718 je na urovni logitech MX518..., ta ti snad nieco hovori. Proste za dane peniaze je X-718 opticka idealna myska pre gamerov, ak k nej prihodis nejaku podlozku typu steelpad qck.

Takze ak mas doma nejaku mysku typu Genius Navigator, alebo podobne, za ktoru si vyplacol zbytocne prachy..., tak si niekedy vyskusaj mysku A4Tech a budes prekvapeny ;)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

johny_sk napísal:ty si mal A4Tech? :) alebo sa riadis tym, ze co je lacnejsie, to je horsie? ;)
Netrep o zavadzani ked usudzujes, ze som nemal A4Tech. Mal som A4Tech optiku (na model si nespomeniem) a haprovala mi celkom. Je sice pravda, ze som ju mal asi 2 roky lenze z Logitechom alebo Steelseries sa to neda porovnat.
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Haprovat ti moze aj hocijaka logitechka ked mas smolu, nehovoriac o haprovani Razeriek.

A4 ma velmi pozitivne ohlasy od uzivatelov.
Ja mam g7, ale s mensim rozpoctom by som sa do nej nebal ist. No paci sa mi aj ta LX
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

johny_sk plne s tebou suhlasim ja mam optiku(X718F) a nedam na nu dopustit mam ju skoro dva roky dal som za nu 720SK alebo tak nejako a trvalo kym som zohnal kamenny obchod v PP ktory mi ju bol ochotny dodat .. a tiez potom ked som si po nu po tyzdni prisiel sa ma predavac opytal skadial som prisiel na taky napad taku mysku zhanat ... odpoved bola par recenzii na nete , dizajn a funkcie ... jednu si objednal aj on :lol: ... tie mysky su straasne v pohode len ja som si po prechode s intelackej IE4 ci ake to mala znacenie musel trosku zvykat ale co si na nej najviac cenim je to ze sa snou strasne pohodlne robi - bocne tlacidla vyuzivam skoro stale a krokovanie senzora je tiez super a ked aj dalsia myska mozno nebude od A4tech tak musi mat krokovanie poriadne ... myslim ze 5 krokov je dost ... ked som videl na novej laserovke co sme mali v predajni ze krokovanie tak som sa potesil kym som nezistil ze ma len dva kroky a to 800 alebo 1600 ... ja som zacinal s mojou na 800 (600min) a po tyzdny som presiel vyssie a potom zas a dnes som na 2000dpi ... jasne da sa to nastavit citlivost aj softverovo ale to nieje ono ... ked ku mne niekto pride tak chyti mysku a pyta sa ci som normalny par krat kliknem tlacitko na myske a hned je spokojny odide s pocitaca kliknem par krat po myske a som spokojny ja a ziadne nastavenia ani nic podobne .... a aj v hrach je to pohoda ... viem ze to maju aj drahe hracske mysky no ale v tejto cenovej kategorii je podla mna neprekonatelna tato seria 7ckova ... jedine co je chyba su vymenitelne zavazia a ale to by som uz vela chcel ...
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

osobne by som za tu sumu asi siel najskor, do nejakej pouzivanej razerky abo najskor x518 :) co sa tyka a4tech tak je to standardny problem ako pri inych mysiach ... tym co sa pokazila pindaju vsade na forach na ne a ty co ju maju vporiadku su ticho a spoko :D
ked chces kupovat za tu cenu a nove, nic lepsie nekupis, ale na pomer cena - vykon velmi dobra kupa. bracho ma jednu (neviem presne model, ma 3xfire button) uz vyse roka a nestazuje sa ;)
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

yazoo napísal:Netrep o zavadzani ked usudzujes, ze som nemal A4Tech. Mal som A4Tech optiku (na model si nespomeniem) a haprovala mi celkom. Je sice pravda, ze som ju mal asi 2 roky lenze z Logitechom alebo Steelseries sa to neda porovnat.
Ja mam tiez optiku A4Tech... a nemozem kriveho slova povedat. Funguje vyborne a to som uz mal dve rozne mysky od Razera (zakazdym vyreklamovane) a doma mam Logitecha MX510, ale ku svojmu hernemu kompu som si kupodivu nechal tuto X-718.
A co som pozeral rozne na sebe nezavisle testy, tak tieto mysy vsade chvalili a davali ich na jednu uroven s myskami niekolkonasobne drahsimi, co mozem potvrdit. Jedina vada na tej myske je jej povrchova uprava..., ten plast sa proste po dvoch rokoch intenzivneho pouzivania celkom osucha...

Mozno si mal nejaku staru A4ku...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

:) ja som sa bal ist do razera kvoli takym reciam ako davas ty.. ze reklamacia, nefunkcna atd... mam Razer Lachesis, kamarat taktiez mesiac po mne.. mam ju od zaciatku septembra a nemozem kriveho slova povedat... nikdy mi neurobila nic zle, senzor je vynikajuci, dokonaly :D 1000Hz ide ako malina.. akurat na starom compe mi davalo len do 560Hz.. 4000dpi je pi<>vina... nevyuzitelne.. je to len tah.. pre mna je to na rit.. nehram na rozliseniach väcsich ako 1280*1024.. :P
funguje perfektne pod XP 32 bit, Vista 32 bit, Vista 64 bit... :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

johny_sk: Je to mozne, ze to bol starsi model. Ale nepokladam to za zaruku kvality takze mozno preto mam aj ine mysky doma.

Šu-Do: O senzoroch sa vo vacsine pripadov rozprava len na Copperhead-kach. Niekto si zas chvali DeathAdder, ale tie ich dizajny a ergonomie su pre mna take nasilu robene.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

DA ma dokonaly tvar... aj lutujem, ze som nekupil tu.. som sa nahanal za DPI :? a laserom... :P
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Optika da niekedy viac ako laser. :) Teda aspon ja ju preferujem. A tie zavratne hodnoty dpi su zbytocne. Vyuzivas plnych 4000?
Napísať odpoveď