Magio + PC = TV v PC
-
pegasusss
Light Professional
Magio + PC = TV v PC
Cawte ,, chcel by som sa spytat ci ,, ked mam magio , tak ci by som nemohol pozeral TV aj v PC za pomoci newm coho ,, diks za radu K++
Da sa to, potrebujes mat TV kartu s Kompozitnym vstupom - Cinch alebo S-Video a audio vstup - 3,5 jack. A nejake kable ako v prilohe, daju sa kupit v kazdom elektre, niekedy byvaju aj sucastou TV karty.
Osobne som skusal zapojit magio cez vsetky typy konektorov - S-Video, Cinch, HDMI, SCART a obcas sa stalo, ze obraz mal divne farby ale neviem co to sposobovalo
S kablami na prvom a druhom obrazku sa to da prepojit rychlo, tretim kablom (S-Video) sa moze nahradit druhy kabel (so zltymi konektormi)
Sry, neviem presne nazvy tych kablov
Problemom takehoto zapojenia je, ze magio box musel byt blizko PC aby som ho mohol ovladat ovladackou
Osobne som skusal zapojit magio cez vsetky typy konektorov - S-Video, Cinch, HDMI, SCART a obcas sa stalo, ze obraz mal divne farby ale neviem co to sposobovalo
S kablami na prvom a druhom obrazku sa to da prepojit rychlo, tretim kablom (S-Video) sa moze nahradit druhy kabel (so zltymi konektormi)
Sry, neviem presne nazvy tych kablov
Problemom takehoto zapojenia je, ze magio box musel byt blizko PC aby som ho mohol ovladat ovladackou