asi si zle pocul.. ma to byt pokracovanie 4... som zvedavy co spravia, kedze vsetkych hrdinov (okrem hraca) na konci pozabijali ^^ dufam ze mi to pojde
no esteze tak lebo by sm si to ani nenahral (joke zatial som hral setky a aj budem pokial mi to HW dovoli) tak to bude potom super len teraz neviem ci zomrel alebo nie lebo ta "biela dead" obrazovka musela byt prave smrtou? mozno ho potom len osetrili atd... a cpt price ktovie ci zomrel lebo na konci mu podaval masaz srdca... tak neviem
nuz nikde nieje napisan eze nemozes hrat za upne ineho vojaka vid S.T.A.L.K.E.R ... iny cas "ine" miesto ..zato ze to ma nazov MW2 to nemusi mat suvys s predoslim dielom..
tak cpt price,on myslim zomrel v CoD1,v CoD2 bol zase a bol aj v cod4 takze nieje vylucene ze sa objavi aj v cod1,len nerozumiem ako to robi ze vyzera rovnako aj v cod1 aj v cod4
trosku im uz z toho j*be.. uz z toho robia retazovu chu**** ako NFS... az na to ze CoD ma MP.. co je na tom ta najhorsia vec... pokial idu peniaze preco nie... z tak skveleho titulu urobia teraz kktinu
preco je jedina spravna spolocnost, ktora ma zaujem o svojich hracov prave tvorcovia serie HL a nikto iny
ClicK napísal:no esteze tak lebo by sm si to ani nenahral (joke zatial som hral setky a aj budem pokial mi to HW dovoli) tak to bude potom super len teraz neviem ci zomrel alebo nie lebo ta "biela dead" obrazovka musela byt prave smrtou? mozno ho potom len osetrili atd... a cpt price ktovie ci zomrel lebo na konci mu podaval masaz srdca... tak neviem
myslim ze ten co ho osetroval povedal "damn" a buchol donho
este neni potvrdene ale na jesen mozme ocakavat nove pokracovanie Call of Duty ktore sa vrati do modernej vojny kde nebudu chybat urcite ani atomove bomby. neoficialnym potvrdenim vyvoja hry je ohlasenie dokoncenia dabingu hry. vie sa aj na akych platformach hra bude, a to PC, Xbox 360, PS3 a mini verzia na DS.
hm... pro me byl modern warfare docela sok protoze do te doby jsem si predstavoval call of duty jako 2. svetovou valku . Myslim ze nova doba se k cod moc nehodi ale hra je to porad dobra. Musim se priznat se cod 4 jsem vynechal tak dnes to sezenu a napravim