PREDAJ RAPIDSHARE UCTOV
Moja aukcia na aukre - mesacne ucty.
za super cenu.
Kód: Vybrať všetko
http://aukro.sk/item513278260-rapidshare-premium-ucet-mesacny.html-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Hellboy248
Guru wannabe
tak ako je to s týmto účtom? na obrázku niečo nesedí... 7500 PU bodov?? pokiaľ viem maximum za deň je 255b... čo na to povieš?Eur0 napísal:tu je screen ja nvm co tam je nerozumiem sa do toho
a pod tými info chýba text, že dokedy budeš mať 10GB/deň
EDIT: Ďalšia vec čo nesedí, asi to bol pôvodne ročný účet, ale v tom prípade nemôže byť platný do 25.novembra a k tomu aj 10GB/deň ... kedze Rapid od 23.oktobra08 predava účty z 2,66GB/deň
žeby nejaká vynimka kvoli tomu ze bol vyhrany v sutazi? pochybujem....
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Pufo Callo
Star
-
zachariasko
Star
čaute borci, zrejme budem mať od dnešnej polnoci miestneho času na predaj jeden 30-dňový RS account vytvorený za body
t.j. bude platný od dnešnej polnoci (ak mi nepadne netové pripojenie / RS stránka
)
cena: 5€ = 150,63 SK
spôsob platby: prevod na účet
prihlasovacie údaje poskytnem po zaslaní screenu o uskutočnenej platbe/prevode
predávam aj inde / vyhradzujem si právo nepredať pre nepredvídateľné okolnosti popolnočného charakteru
v prípade že net-banking nefunguje (neviem, nemám
), dôveryhodným osobám z fóra (napr. nad 500 príspevkov) dám prihlasovacie údaje hneď zajtra a prevod uskutočnia budúci týždeň
PREDANÉ
t.j. bude platný od dnešnej polnoci (ak mi nepadne netové pripojenie / RS stránka
cena: 5€ = 150,63 SK
spôsob platby: prevod na účet
prihlasovacie údaje poskytnem po zaslaní screenu o uskutočnenej platbe/prevode
predávam aj inde / vyhradzujem si právo nepredať pre nepredvídateľné okolnosti popolnočného charakteru
v prípade že net-banking nefunguje (neviem, nemám
PREDANÉ
-
Hellboy248
Guru wannabe
Ahoj, predam 12x mesacne rs ucty...cena 5€/150Sk prevodom na ucet v slsp...udaje poslem po prijati platby, alebo screenu...predavam az po polnoci...
edit: tak ked nejde internetbaking "niektorym" userom dam udaje hned, s tym ze prachy poslu hned ako to bude mozne...
edit2: ucty budu uz vytvorene, kedze iba hodinu plati akcia 3333 bodov za jeden...
edit3: kedze ucty uz mam vytvorene, kazdym dnom pojde cena dola, ale aj platnost uctu!
edit: tak ked nejde internetbaking "niektorym" userom dam udaje hned, s tym ze prachy poslu hned ako to bude mozne...
edit2: ucty budu uz vytvorene, kedze iba hodinu plati akcia 3333 bodov za jeden...
edit3: kedze ucty uz mam vytvorene, kazdym dnom pojde cena dola, ale aj platnost uctu!