Isiel by som kuknut aj do predajne Swarovski (ci ako sa tam tie v/w pisu). Skus net, ak si z BA, kuk do Auparku.
Mne sestra vzdy vravela:
- Jano, ked budes mat frajerku, kup jej kristal znacky Swarovski.
Sestra ma 23 rokov a skusenosti jak 50 rocna. Jej verim.
Mastros napísal:Isiel by som kuknut aj do predajne Swarovski (ci ako sa tam tie v/w pisu). Skus net, ak si z BA, kuk do Auparku.
Mne sestra vzdy vravela:
- Jano, ked budes mat frajerku, kup jej kristal znacky Swarovski.
Sestra ma 23 rokov a skusenosti jak 50 rocna. Jej verim.
ak uz chces kupovat swarovskeho a mas moznost tak chod nato do Viedne alebo do nejakeho blzsieho rakuskeho mesta - je to tam o dost lacnejsie ... (no dost ako dost no jednu vec co som na svk kupil za 3300 (aupark) tam mali za 2700 - ale tak myslim ze pri tych drahsich veciach to bude trosku vyraznejsie (a bola to normalna cena ziadna akcia)) - ked som to pocital tak aj keby som si zaplatil cestu tak ma to vide lacnejsie
ja som priatelke kupoval na narodeniny prsten ...
urcite to nekupuj bez nej ... zeny maju vacsinou iny vkus ako muzi ...
velkost je tiez dost dolezita napr ak ma chuducke prsty napr 50 zozenie velmi tazko ... (ja osobne som zhanal 51 a uz to bol problem a musel som dat prten zmensovat)
ak ma este mensi prst nieco okolo 48, 49 tak na 97% nenajdes a budes musiet zmensovat...
jednoznacne by som ju ale zobral nech si vyberie ...
aky prsten ? ide o to v akej cenovej hladine sa chces pohybovat ...
ocel (chrirgicka,...), striebro, zlte zlato, biele zlato, ruzove zlato, ...
ma tam byt diamant alebo len nejaky kristal ... (nie nesmejte sa diamanty zase niesu az take drahe co som pozeral v alure (ked si priatelka hladala prsten) tak bol prsten biele zlato + 3 diamanty cena nieco okolo 6000sk) ...
ale je jedno kolko do toho chces investovat (ak nechces kupovat nejaku bizuteriu za 500sk) tak jednoznacne by som sa poradil s dotycnou slecnou co sa jej paci a nech si vyberie (nie je to ziadna hanba ani nic podobne ale drahsi dar by sa uz mal pacit danej osobe a nie len mysliet si ze sa jej bude pacit)
Hej, no to uz take origos nieje pokial ho nevyberie sam.. o to tam "vraj" ide... som sa dozvedel...
kupoval som nausnice, a bol som pochvaleny (ci uz uprimne alebo zo sucitu netusim) a vravel som ze som uvazoval ze ju radsej vezmem do obchodu aby som nevybral zle... vravela ze o tom to nieje.. takze tak.
Nausnice nosi dodnes... len je otazkou ci si ich neda dole hned za prvym rokom
Frajerka napriklad bude mat tiez 18 a mam pre nu sice nie zrovna romantische ale supr darek...
LP Led Zepp To nie je len tak zohnat to
A na vánoce strieborný prsteň z tej stránky... ešte to možno vymením ale to je v podstate jedno ....