nejde mi napalovat
nejde mi napalovat
prosim vas,co mam robit?Vobec sa mi neda napalit ci dvd alebo cd..ide to az po restarte pc aj to len niekedy a da sa mi potom napalit maximalne 3 cd alebo dvd a viac nie..Uz som preinstaloval aj firmware na napalovacku,aj precistil mechaniku a stale nic..Prosim poradte,lebo to uz nie je normalne...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja to tiez myslim vazne. Skus sa zamysliet nad tym co si napisal.
Hlavne si precitaj tieto dva odkazy:
http://tomase.org/otazky
http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgta ... gs-cz.html
Hlavne si precitaj tieto dva odkazy:
http://tomase.org/otazky
http://www.chiark.greenend.org.uk/~sgta ... gs-cz.html
Neda sa napalovat
No dobre tak este raz.Skratka,mam napalovacku LG a do nedavna,mi vsetko napalovala a zrazu jej siblo,doslova.sovietman napísal:Avril: asi si to nepochopil.... napis co presne na napalovani nejde! alebo sem hod screen chybovej hlasky...
to je fakt ako keby si lekarovi povedal ze si chory, ked sa opyta co ti je
Vysvetlim:1.)Ked chcem napalit nejake cd alebo dvd,tak si normalne nahadzem do nera co chcem napalit a ked uz kliknem na palit,tak mi vysunie dvd alebo cd a vypise ,ze vlozte prazdne dvd alebo cd a pritom tam je prazdne.
2.)A este dalsia vec.na pocitaci ma kazdy svoje konto,mama,oco,brat atd..a ked je su viacieri prihlaseni,tak vobec nezergistruje napalovacku,az ked vsetkych odhlasim a seba znova prihlasim..vtedy ju najde ale potom robi ten problem (vid hore co som pisal)
a este nakoniec..stava sa mi,ze po uplnom vypnuti a naslednom zanuti pc..sa mi da nieco napalit,ALE zoberie mi len 3 dvd a viac nanapali,proste zas sa vysunie mechanika.
Tak toto je moj problem.
Uz som vyhladal aj virusy,naslo dake trojske kone,odstranil som ich aj spywary som odstranil,nainstaloval som novsi firmware napalovacky..a vobec nechapem preco to stale robi,ci to uz tie virusy nakazili,alebo co.Existuje nejaky sposob ,aby to vsetko slo,bez reinstalacie windowsu?
Uf,som to dost rozpisal,ale je tam cely moj problem,prosim poradte mi dakto.
-
pOw3r
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ked ti nejde nacitat ani napalovat dvdcka tak mas poskodeny laser ... nemusel si sa toho ani dotknut proste technika nie je dokonala ... vsetko ma svoju spotrebu ... podstatna vec je ci ti ide nacitat dvdcka ... lebo si to tam nespomenul ... ked ti nepojde ani nacitat ... reklamovat !
Inak tento problem som vyriesil reklamaciou naozaj potvrdili ze bol laser vypaleny, neslo mi napalovat dvdcka, len cdcka asi pred pol rokom sa mi toto stalo. Z reklamacie mi dosla za dva dni nova mechanika a doteraz nemam zatial s nou ziadny problem.
Inak tento problem som vyriesil reklamaciou naozaj potvrdili ze bol laser vypaleny, neslo mi napalovat dvdcka, len cdcka asi pred pol rokom sa mi toto stalo. Z reklamacie mi dosla za dva dni nova mechanika a doteraz nemam zatial s nou ziadny problem.
nejdu ani nacitat..iba obcas sa podari,cize bude nutna ta reklamaciapOw3r napísal:Ked ti nejde nacitat ani napalovat dvdcka tak mas poskodeny laser ... nemusel si sa toho ani dotknut proste technika nie je dokonala ... vsetko ma svoju spotrebu ... podstatna vec je ci ti ide nacitat dvdcka ... lebo si to tam nespomenul ... ked ti nepojde ani nacitat ... reklamovat !
Re: nejde mi napalovat
Prosím vás niekoho ..idem si v nere skopírovat disk z kamery skopíruje sa mi to napíše to proces úspešný vložte zapisovatelný disk.. vložim to tam napaluje sa to príde to na 100% a potom to napíše chyba už som to skúšala v 4 programoch
a stále nič neviem v čom je problém ak by ste niekto vedeli ozvite sa prosím predtím mi to normálne fungovalo
neviem už mna to velmi štve ... prosím dakujem vopred ..nech sa tu nájde dakdo kto vie ako to dat do poriadku 
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 12:24)
Dobrý den prosím vás pomožte mi ...
idem si skopírovat v nere RW disk z kamery normálne sa to okopúruje a tabulka vyhodí proces úspešný potom mi to napíše vložte zapisovatelný disk vložím ho načítava sa to až do 100% a potom to vyhodí tabulku chyba už som to skúšala v 4 programoch .. a neúspešne ... pomôžte mi dakto kdo by ste vedeli ako na to
už si neviem rady prosím snád sa tu dakdo nájde
voped dakujem 
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2011, 12:24)
Dobrý den prosím vás pomožte mi ...
idem si skopírovat v nere RW disk z kamery normálne sa to okopúruje a tabulka vyhodí proces úspešný potom mi to napíše vložte zapisovatelný disk vložím ho načítava sa to až do 100% a potom to vyhodí tabulku chyba už som to skúšala v 4 programoch .. a neúspešne ... pomôžte mi dakto kdo by ste vedeli ako na to
a skusala si stale to iste cd/dvd alebo viac kusov ?
mozno skusit aj inu znacku alebo balenie....
mozno skusit aj inu znacku alebo balenie....
nie neskúšala ale dakujem za radu
A prečo práve NERO? Sú gratis rýchlejšie a lepšie, trebárs http://www.slunecnice.cz/sw/infra-recorder/