pozera to niekto? zatial vysla jedna seria, ktora ma 12 dielov. mne na tento serial dal tip makaveli, za co mu dakujem. ak to niekto pozera, co si otom myslite? podla mna je to dost slusny serial, paci sa mi dej. aky na to mate nazor?
90%
(dufam, ze tu takato tema este nie je, ja som ju nenasiel)
No pozrel som si prve dva diely, ale vobec ma to nechytilo. David Duchovny je pre mna Fox Mulder a v tomto seriali mi nesedel. A tiez mi ten typ humoru nic nehovori
//nehovorim, ze to hral zle, ale ja som tam vzdy videl Muldera
GothaR napísal:No pozrel som si prve dva diely, ale vobec ma to nechytilo. David Duchovny je pre mna Fox Mulder a v tomto seriali mi nesedel. A tiez mi ten typ humoru nic nehovori
Tak ja si myslim pravy opak. David Duchovny ho zahral velmi dobre, a ani si neviem po pozreti predstavit ineho herca v jeho roli. Videl som vsetkych 12 dielov, odporucam kazdemu, fakt skvely serial.
PS: Je tam veela sexu
HellRoB napísal:Tak ja si myslim pravy opak. David Duchovny ho zahral velmi dobre, a ani si neviem po pozreti predstavit ineho herca v jeho roli. Videl som vsetkych 12 dielov, odporucam kazdemu, fakt skvely serial.
PS: Je tam veela sexu
jj, az velmi vela inak mne sa herecke vykony celkom pacia, zatial mam 5 dielov za sebou, idem dnes kuknut nejake dalsie dufam, ze bude dalsia seria
lekoklatik napísal:Nic lepsie ako DEXTER som nevidel.... Je to nieco take prespekulovane? Sice tazka otazka lebo DEXTEROVI sa nevyrovna nic....
No to sa porovnavat ani neda, to je uplny iny styl serialu a hlavny rozdiel v tom, ze to je komedialny, na rozdiel od Dextra. Taka prijemna oddychovka na zahnatie volneho casu.
lekoklatik napísal:Mno tak neviem... Tento herec sa mi do komedie moc nehodi. mozno kuknem...
ja som o tomto hercovi pocul vobec prvy krat, mozno som ho maximalne videl v nejakom filme, ale meno som nevedel. podla mna sa tam celkom hodi... neviem sice, v akych filmoch zvykne hrat, takze tak. inak, kedy vynde druha seria, resp. kedy sa zacne tocit?
paradny serial akurat som dopozeral 7 cast,,, pacila sa mi ta scenka a vsetko okolo nej ako mali ist do Trojky
Tiez len odporucam... asi ho idem napalit a dam to fotrovi nech pozera...
Vykopavam tuto trosku starsiu temu Tak ako? Pozerava niekto este tento skvely serial? Nedavno skoncila druha seria... a myslim, ze je to stale kvalitka ktora sa urcite oplati pozriet ...
btw. potvrdena tretia seria
HellRoB: tak, tomu ver... este som nevidel 12ty diel, akurat kukam, ze uz su titulky, idem dat tahat... inac, paradny serial, strasne ma chytil... moje hodnotenie by som povedal aj 100% s kludnym svedomim...
uplne brutal serial heh, sice prvych 6 časti som videl v češtine dovtedy ma to moc nebavilo, ale ked som to kukal tak že stiahnem aj ostatne, ale v angličtine je to genialne.. druha seria bola možno o niečo lepšia ako prvá, sice nebolo tam tolko tych sexualnych scén jak v prvej... ale dosť dobre to bolo.. mne sa vtej poslednej časti pačilo ked sa Hank tešil že neni otcom , a stršne mi bolo ludu Ashbyho to bol taky blazon , ale v septembri pokračuje 3 seria, je to strašne dlho kym to začnu davať