nokia 6280

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
bajlachVT
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

nokia 6280

Príspevok od používateľa bajlachVT »

mam nokiu 6280 a od vcera mam cierny displej.....svieti ale je cierny....ziadna ina farba...takze rozliaty neni.....prosim kto vie co snim je?ak ma niekto s tym skusenosti...prpipadne kolko stoji oprava ..... dakujem K-PLUS
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

hm zaruku nemas?? no doma s tym urcite nic nespravis pravdepodobne ti odisiel displey.. a vymena displeya je dost draha drahsia ako keby si si kupil taky pouzivany fon ale asi najlepsie by bolo ked uz nemas zaruku tak s nim behnut do nejakeho mobil shopu nech sa ti nan pozru a ony ti uz povedia vsetko ohladom toho:...
bajlachVT
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bajlachVT »

hm no newem ci to je tak.....dosplej bol dobre len pred clovek ktory ho mal predomnou mu asi spadol na zem....proste je z jednej strany ten pliesok stuchany......a kus je taky ako volny...a ked som mal krit a som stisol nejake tlacitko napriklas hore tak uz menil farby aludy ale ked som dal dole krit a kus ho pritlacil islo....o chybo som nevedel.....takze zaruku nemam......a ked mam tak je v polsku a ja som inde.....a ja som tam supol do jednej prkotinky pod displejom a a vted odisiel.....proste ja newem....je to aj moja chyba....
Napísať odpoveď