UK e-shop s posielanim na slovensko

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jumper
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

UK e-shop s posielanim na slovensko

Príspevok od používateľa jumper »

Rychlo hladam spoľahlivý e-shop ktory posiela z UK na slovensko aj elektroniku presnejsie xbox teraz sa to extra oplati kedze isla ich mena dost dole presne na zajtra je kurz:

1,000GBP = 31,767SKK

tak rychlo dokym je takyto DAKUJEM

uz ma to serie vsade ked dam ukoncit tak len:

Kód: Vybrať všetko

Unfortunately we are unable to ship orders weighing over 1kg (e.g. most hardware) overseas - please either select UK delivery, or delete hardware from your basket to enable an overseas delivery.
Lakky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lakky »

tiez som sa chcel na toto spytat a nahodou som nasiel tuto temu, tak sa pridavam k jumperovi. Akosi ma prestalo bavit vecne vyhadzovat prachy za hardware a vcera som pri tom stravil peknych par hodin ked som bol pozret sesterku, ona to kupila v skotsku za 130 libier co je cca tych 4000 skk a este k tomu dostala rainbow six vegas a forza racing 2 + tie arcade hry a na slovensku to nenajdes za menej ako 5400 skk a ziadne hry okrem tych piatich arcade hier(ktore su mi naprd, na hry ako zuma nesom a hra sa to dost otrasne bez mysky), co je kusok rozdiel :)
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

nasiel som dva e-shopy :

www.hmv.com - Da sa kupit aj konzola ale aj lacne hry
www.game.co.uk - Lacny obchod ale HW nekupis dobry na hry
Lakky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no vyzeralo to slubne, ceny tiez fajn, akurat ked som si vybral Xbox, v popise bolo napisane:
The HMV Games discount card offer does not apply to hardware sales. Please note that Games Consoles and related accessories are only available to purchase by UK customers, and can only be sent to your credit card billing address. Please ensure that you select the Express Delivery option when ordering. Please also note that the HMV Student / Graduate discount schemes do not apply to purchases of Games Consoles
to jest nieco o zlavach(nepodstatne teraz) a potom ze konzoly a ich prislusenstvo si mozu zakupit len zakaznici z UK, teda nic pre mna :) ale aj tak dik, no ;-)

A ako si tak citam na dalsich e-shopoch tak sa dozvedam ze to asi ani nepojde, na niektorych pisu ze im to nedovoluje vyrobca, inde zas ze mimo UK nemozu posielat baliky nad 1Kg atd, proste na tom asi nieco bude. Asi zostanem pri Focuse, objednam cez net, pojdem si to vyzdvihnut, bude to sice stat 5500 + jeden ovladac + nejake tie hry, xbox live nehodlam pouzivat teda mi staci ten Arcade. tak dokopy ratam konzola + ovladac + 2-3 hry na nejakych 8-9 litrov a vianoce su len raz do roka, tak co by som si nespravil trochu radost :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

neviem moj ujo ked je v GB tak vsetko kupuje v www.argos.co.uk .... kukni ,,,
Lakky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

to je sice pekne ze tam tvoj ujo kupuje ked je v GB, ale ja som akosi na slovensku a do GB sa nechystam. vyriesim to asi tak ze to kupim z http://www.epicom.sk/ , 5350 za konzolu, 900 za ovladac s kablom + 500 korun za batery pack s nabijackou pre ten bezdrotovy ovladac a este forza motorsport 2 za 700 + este Army of two z hej za 900 skk, co cini spolu tak 8500 teda to nejak prezijem, no. v tom obchode su asi najlepsie ceny co som nasiel, ale ak poznate nieco lepsie tak sem s tym :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

tym som chcel povedat ze neviem ci posielaju aj na SR .... treba pozriet :)
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Keď už je tu táto téma tak neviete o nejakom shope, nemusí byť len UK, kde sa dá kúpiť HW lacnejšie než tu a posielajú aj do SR? Lebo celkovo my čo si skladám ide na 40.000sk (myslím aj periféria, nie len debna :lol: ) tak by som to rád dal lacnejšie...
Napísať odpoveď