Probelmy s reprakmi
Probelmy s reprakmi
prosim setkych, mam problem s reproduktormi logitech 2,1...teraz som ich kupil pretoze na starych mi isel iba jeden reprak..a co sa nestalo? na novych mi tiez ide iba jeden co absolutne nechapem..sa mi to podarilo zapojit raz tak ze isli obidva ale odvtedy stale iba jeden..dokonca som ich pripojim na mp3 prehravac a diskman a aj tak hral iba jeden (lavy) co vyzera byt na poruchu v reprakoch ale neviem...viete mi poradit?? bude problem v zvukovej karte alebo v tych konektoroch?? pls pomozte mi
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak je dost divne ked ti nesiel ani na starych ani na novych... mala by to byt zvukovka... ale ked ti nejde ani na mp3 prehravaci, tak to je uz horsie... Skus ist ku kamosovi a tam to napojit na PC
Ak nepojde, tak ich chod reklamovat
Poriadne zatlac jack do zdierky
a BTW na oboch ustavach nehral rovnaky kanal?
Ak nepojde, tak ich chod reklamovat
Poriadne zatlac jack do zdierky
a BTW na oboch ustavach nehral rovnaky kanal?
to neviem ci nehral jeden kanal:D ako to zistim pls? jj dik skusim to zobrat kamosovi ci pojdu...lebo obidva sa mi napajaju do SW a ten ide do siete a z neho ide maly controlny ovladac a ten ide cely do kompu...
//autoeditácia príspevku ( 19 Dec 2008, 18:45 )
ako tie dva konektory na mikrofon a potom zeleny..satelitny reproduktor...ale ten reprak co nejde nieje iste vadny lebo ked trosku povytiahnem kabel od reprakov zo SW tak ide zas len ten a lavy zas nie
cele to je divne ale vyzera to asi na zvukovu...ked to pojde u kamosa tak co by si mi poradil? kupit novu?
//autoeditácia príspevku ( 19 Dec 2008, 18:45 )
ako tie dva konektory na mikrofon a potom zeleny..satelitny reproduktor...ale ten reprak co nejde nieje iste vadny lebo ked trosku povytiahnem kabel od reprakov zo SW tak ide zas len ten a lavy zas nie