SATA driver..
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
SATA driver..
pls nepozna nekto nejaku stranku z ktorej by som mohol stiahnut SATA driver pre zakladnu dosku ELITEGROUP 865PE-A7..lebo som si kupil novy HDD, ktory je SATA ale comp mi ho newi najst..a jeden znamy mi poradil nech skusim stiahnut driver.
Cez bios sa formatovat neda. ATA nie je kompatibilna so SATA2 ani SATA1. Pozri v spravcovi zariadenia, ci tam nemas dake nerozpoznane zariadenie alebo zariadenie s chybou.dobi235 napísal:a ako ho mam naformatovat ked mi ho newie najst.???..uz som skusal aj cez bios...
//autoeditácia príspevku ( 19 Dec 2008, 18:25 )
mam otazku: je ATA kompatibilna so SATA2 ????
Takže doska ho asi nenašla.
1) Pozri v biose, či nemáš tam niekde (možno niekde pri onboard devices) dáke nastavenie SATA RAID a pri ňom voľbu DISABLE. Ak áno, daj na ENABLE.. reštartni PC a pozri, či ho v biose našlo.
2) Pravdepodobne budeš musieť nahodiť jumper na disk, aby sa zablokoval iba na mód SATA1.. keďže niektoré nové SATA2 disky majú problémy so starými SATA1 doskami. Pozri tento článok.. zapoj jumper na disku podľa toho obrázku. Reštartni PC.
1) Pozri v biose, či nemáš tam niekde (možno niekde pri onboard devices) dáke nastavenie SATA RAID a pri ňom voľbu DISABLE. Ak áno, daj na ENABLE.. reštartni PC a pozri, či ho v biose našlo.
2) Pravdepodobne budeš musieť nahodiť jumper na disk, aby sa zablokoval iba na mód SATA1.. keďže niektoré nové SATA2 disky majú problémy so starými SATA1 doskami. Pozri tento článok.. zapoj jumper na disku podľa toho obrázku. Reštartni PC.
jumper je maličká blbosť.. buď ho nájdeš niekde doma alebo si ho choď opýtať od kamaráta, prípadne v nejakom PC obchode..
Na tomto obrázku to modré..
http://www.thg.ru/howto/20051125/images ... per_ma.jpg
Na tomto obrázku to modré..
http://www.thg.ru/howto/20051125/images ... per_ma.jpg
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
LOL...
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log....
//autoeditácia príspevku ( 19 Dec 2008, 20:01 )
a potom by to malo ist??
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log....
//autoeditácia príspevku ( 19 Dec 2008, 20:01 )
a potom by to malo ist??