Co to ma spolocne s forom? Nejake acc boli a tusim aj su tu v teme na fore. A myslim, ze je to na lamkach prilis dlho na to, aby to nejakym sposobom porusovalo pravidla fora.
Ne urcite bych to nevyuzil. Ja si vzdy acc. koupil a tyhle stejne nikdy dlouho nevydrzi .. pokud teda vubec funguji. A vubec je to sproste .. me by to treba nasralo kdyby se tam objevil muj acc ktery sem si koupil.
yazoo napísal:Co to ma spolocne s forom? Nejake acc boli a tusim aj su tu v teme na fore. A myslim, ze je to na lamkach prilis dlho na to, aby to nejakym sposobom porusovalo pravidla fora.
... ked sa na www.cas.sk objavi članok a tu sa o nom začne debatit tak položiš rovnako prizemnu otazku že čo to ma spoločne s tymto forom?
btw dik aspon za to že si vyrovnal tu otazku svojou odpovedou na tu moju nestava sa to casto že aspon s polovice človek napravi svoju chybu či už vedome alebo nevedome...
Nemozeme porovnavat cas.sk a lamky. A este k tomu sudeniu. Bol by som strasne zvedavy ako by si im to dokazal. Kolko zahranicnych warez for ma tiez podobne temy/prispevky a doteraz neboli vacsie problemy. A ako povedal fikotek, vacsina tych uctov su nefunkcne.
Hmm pekny link..Normalne ako tak pozeram nan, tak tie 6666 mi tam nesedia..Takze ktovie ci je to spravne mat v linku 6666.. Mali by take nieco zakazat..Vsak nepoviem 666 ale 6666? to uz kde sme..
Soviet napísal:Hmm pekny link..Normalne ako tak pozeram nan, tak tie 6666 mi tam nesedia..Takze ktovie ci je to spravne mat v linku 6666.. Mali by take nieco zakazat..Vsak nepoviem 666 ale 6666? to uz kde sme..
to Yazoo:
nejde o dokazovanie... ked uz sme ako warezaci neslušni voči firmám a produkciam ktore vydavaju nove veci do sveta.. tak aspon nejaka ta slusnost medzi nami warezakmi by mala byt zachovana vo to mi gou že je smutné že ludska chamtivost dokaže zahnat ludi až k takym činom že si kradnu navzajom to čo už je banalitkou zaplatit si nejake to mesačne konto a stiahnuť si čo chcem.... ked mam na pc tak sa už tych 200 - 300 korun aspon raz v zivote najde na ACC..... takže proste by take veci na warez fore nemali byť ... a bud admin alebo poverena osoba popripade samochtivy jednotlivec by to mal nahlasiť na RAPIDE.....
sebci: Aj na to existuje odpoved. Ako pises, 200-300sk na mesiac sa da zohnat kdekolvek podla mna, skor je to o tom, ze ked naco budem platit za ucet ked si ho viem a mozem ukradnut.
Zrejme zverejnenie nejakých RS accountov ako tak čítam tému.. ja mám každý mesiac tvorený z bodov.. ale teraz, keď RS vymyslel ten secure lock či ako sa to volá.. tak sa dá robiť to, že niekto na net zavesí údaje a ľudia ťahajú bez toho, aby niekto zmenil heslo prakticky dovtedy, kým neprešvihnú limit..