Ladove korculovanie
Ladove korculovanie
Snad tu tema o ladovom korculovanie este nieje.....
Korculujete niekto? Akym stylom? Ake mate korcule? A proste vsetko co sa toho tyka.....
Ja osobne korculovanie zboznujem....no uz nemam vlasnte korcule....uvazoval som ci si nejake nekupim....ale momentalne nesu $ cize teraz nie.....dost ma este zaujali aj T-Blades....ma ich niekto? V com su lepsie?
Korculujete niekto? Akym stylom? Ake mate korcule? A proste vsetko co sa toho tyka.....
Ja osobne korculovanie zboznujem....no uz nemam vlasnte korcule....uvazoval som ci si nejake nekupim....ale momentalne nesu $ cize teraz nie.....dost ma este zaujali aj T-Blades....ma ich niekto? V com su lepsie?
korculujem, no problemom zostava nepritomnost ladu (20m od sidliska mam rybnik, ladovu plochu u nas este iba budu robit). do inych miest sa mi za ladom nechce chodit uz len kvoli tomu, ze je to vzdy preplnene. ten rybnik je dost velky, ked sa korculuje cele mesto, stale sa tam da blaznit. najcastejsie sme tam hravali hokej, pripadne iba tak behali z jednej strany na druhu. a korcule mam Nike, presne typ ti nepoviem, no ziaden NHL zazrak 
No tiez to nemam bohvie ako 'zariadene'.....v meste kde byvam lad nieje....sice v meste nedaleko, co je par minut cesty vlakom je dobry taky maly stadion (ked sa to da nazvat stadionom). No jeden taky vyletik ma stoji 15 libier. A to s tym, ze setrim a nic si nekupujem, myslim nejake jedlo a podobne....
No korculujem uz nejake 4 roky, ale to viacmenej ked ideme hrat s kamosmi hokej, tiez rekreacne.. len aj to nieco stoji a tak chdoim dost malo (ked chceme ist cisto nejaka partia tak aj 200/hod/os) ..stadion mam nejakych 10 minut , takze ked sam izachce a je verejnost mozem ist
....korcule mam nizsiu radu, ale staci mi ze su spevnene po bokoch ekd dostanem pukom.. Nike Bauer Vapor Speed....a inak mam rad rychle korculovanie, nie le ntake prechadzanie sa 
No ja korculujem tiez asi tak od 6-7 rokoch....
Momentalne som v stadiu, kedy som uplne spokojny s normalnym korculovanim, jedine co mi vadi, ze sa mi nedari poriadne zabrzdit....myslim taka brzda co stojite v sekunde
a pritom zoskrabete kopec ladu....
No a kedze som uz s normalnym korculovanim spokojny, tak sa ucim kadejake somarinky....nieco ako zaciatky freestylu
Momentalne som v stadiu, kedy som uplne spokojny s normalnym korculovanim, jedine co mi vadi, ze sa mi nedari poriadne zabrzdit....myslim taka brzda co stojite v sekunde
No a kedze som uz s normalnym korculovanim spokojny, tak sa ucim kadejake somarinky....nieco ako zaciatky freestylu
-
mirak2
Hardcore addict
ked som mal 6 rokov vraj som korculoval dost dobre a mama sa pohravala s myslienkou dat ma na hokej, kedze som byval hned vedla dnesnej steelky...potom sa rozobral stadion, mal som zdravotne problemy....a tak mi ostal hokejbal
momentalne chodievame obcas si zahrat na umele klzisko na KVP...a myslim si ze na to ze za poslednych plus minus 12 rokov som stal na korculiach tak asi 5 krat tak korculujem celkom dobre....jedine s brzdenim mam problem
a korcule mam tento rok nove, nic extra, znacka Head ^^
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Hravam jedenkrat tyzdenne na lade - sice rekreacne, ale vo vystroji a s brankarmi. Korcule mam takisto Bauer nejaky zakladny model a pravdupovediac za dalsie si asi radsej priplatim, ale do zaciatku bola vystroj dost vysoka investicia vzhladom na to, ze som nevedel ci budem po dalsie roky pokracovat.
No ja som si minulý rok kúpil korčule na ľad a vtedy som začal chodiť na miestny štadión - je to sranda, ale keďže som sa postavil na tieto korčule asi po 10 rokoch, bol som nejako zdeformovaný z kolieskových korčulí, na ktorých jazdím, takže namiesto brzdenia som sa točil do kruhu
Po roku som sa ešte stále nenaučil brzdiť, ale samotné korčuľovanie mi ide celkom dobre. Akurát sa už neviem dočkať, kedy zamrzne jazero v parku, lebo tam je to väčšia sranda ako na preplnenom štadióne 
Pochopitelne mam rad korculovanie, je mi aj luto ze som nezobral z domu korcule, lebo v Toulouse je cez celu zimu v centre ladova plocha a tu francuzi vobec nevedia korculovat, plus je to stale prazdne.
A korcule, no kedze posledne som bol brankar, tak som sa stale tocil okolo Baueriek, doma mi lezi par Bauer Supreme 7000, ale starsie 5000 som mal radsej (cierny model)
A korcule, no kedze posledne som bol brankar, tak som sa stale tocil okolo Baueriek, doma mi lezi par Bauer Supreme 7000, ale starsie 5000 som mal radsej (cierny model)
Tak asi v tvrdosti topanky, je najvacsi rozdiel, potom hraje svoju rolu vaha a kvalita noza. Nic ine ma nenapada.Lub0$ napísal:vysvetli mi niekto ake su rozdiely medzi roznymi korculami? AKy je rozdiel ked mam korcule sa 3k alebo za 10k? co je na tych drahych lepsie? A podla coho si ma clovek vyberat korcule? Je mi jasne ze prve treba stanovit cenovu hranicu, ale co potom? Ktore sa mi pacia?
Zalezi dost na cene, lebo korcule co som kupoval ja stali cez 20 a topanku som nestlacil. Ta ista rada len nie 7000 ale 1000, no Supreme, stali len 11 000 a topanka bola neporovnatelne lepsia.
Plus my sme si hned po kupe davali topanky do pece a potom na nohu, aby sa hned vytvarovali, cize s tym ako sadnu problem nebol.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mirak2: Vsak uz vsetky vaporky ci RBK, dokonca aj nizsie rady sa davaju do pece a potom sa tvaruju na nohu. Ty este zrejme zijes v casoch ked si si v Tuzexe kupil korcule znacky Botas a dufal si, ze ti sadnu
Dnes je vsak doba ina, technologia davno pokrocila a take veci ako je digitalna bruska ci pec na korcule je uz uplne bezne aj pri malych ziakoch.
Ty si padol z mesiaca ci odkial? Ty si ich nenabrusis nijak, pretoze pri prvom bruseni sa musi dat dole prva odolna vrstva a pokial su to TUUK noze, tak to trva dlhsie. Dalsie brusenie je potom uz v pohode. Existuju aj rucne brusky v tvare pismena V s diamantom alebo cim, no to je len na take prebrusenie ked ides korculovat na rybnik. Nabrusit korcule je najlepsie v brusiarni na zimnom stadione, pripadne hokejovom obchode.
Ci boha normalne sa pytam tak nebud husty...karmu si si mohol odpustit....
Nechapem tu reakciu, ze ci som spadol z mesiaca.....to sa nemozem ani opytat ci co.....jasne, ze som nemyslel ze si ich budem brusit doma s pilnikom omfg....ale bral som to vseobecne.....a je dost blbe behat stale do hokejoveho obchodu nie?
Nechapem tu reakciu, ze ci som spadol z mesiaca.....to sa nemozem ani opytat ci co.....jasne, ze som nemyslel ze si ich budem brusit doma s pilnikom omfg....ale bral som to vseobecne.....a je dost blbe behat stale do hokejoveho obchodu nie?