takže pred nedávnom som robil opravu windowsu cez bootovacie cd-čko - kvoli tomu , že som použil tvrdý reset a neišiel mi spustiť windows , mám problém ktorý som pred opravou windowsu cez bootovacie cd-čko xp-čka nemal , ak pichnem do usb-čka všeliaký vymeniteľný disk - (mp3-ku , mobil) , tak mi vypíše že disk je treba naformátovať , pričom na mojom notebooku tieto zariadenia vkľude idú . Ale schválne som dal naformátovať - rýchlo to prebehlo a potom vypísalo : "systém windows nemohol dokončiť formátovanie " . Skúšal som už 5 zariadení a ani jedno neišlo , ale na notebooku v pohode . Poraďte prosím
Čistá inštalácia XP:] XP je v tomto hovadina. Tam sa bijú aktualizácia novšie a neviem čo všetko možné v kope. V takýchto prípadoch ti pomôže ešte záloha disku ak nejakú máš... Inak asi nič. Ja som 2-3x opravoval takto XP a stále som narazil na niečo takéto - "veľmi podstatný detail"... Takže asi reinstall a zálohovať, zálohovať a zálohovať! :]
musí sa s tým snaď dať niečo robiť nie ? reinštal systému mi vačšina radila aj pri tom prvom probléme (čo mi nešiel nabehnúť systém) a potom sa to vyriešilo aj bez toho .