Pixmania
si si isty že ti to išlo tyžden? lebo mne asi tri dni, ale ešte tri dni predtym som čakal kym overia bankovy prevod! zato to bolo dokopy 6 dni...mishenko napísal:Prepravnu sluzbu vyuzivaju tusim DPD, to su hrozni mantaci. Mne to sem slo tyzden.
a inak brigadujem v DPD tak diky..
a kupoval som s tade iPod, a bol som uplne spokojny...
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Pozrite aj toto : http://staznosti.sme.sk/cpas/196/Pixman ... niask.html
Takže moja prvá a posledná objednávka na pixmanii.
Nechal som sa zlákať na dobrú cenu, ušetril som cca 3000,- (2500,- na fotaku, 500,- na príslušenstve), ale potom čo to mám za sebou som si povedal, že to za tie nervy nestojí.
Nemôžem povedať, dodávka prišla na 4. deň ako bolo uvádzané, balík bol kompletný, všetko funguje.. klop,klop.. a ja sa už len modlím aby fungovalo, lebo reklamácia s nimi je na dlhé lakte.
Takže raz a dosť, stačilo.
Ale zatiaľ nemôžem povedať nič zlé, jednoducho ak sa niečo vyskytne nechcem sa pridať k dlhému zoznamu na sťažnosti.sme.sk ...
Nechal som sa zlákať na dobrú cenu, ušetril som cca 3000,- (2500,- na fotaku, 500,- na príslušenstve), ale potom čo to mám za sebou som si povedal, že to za tie nervy nestojí.
Nemôžem povedať, dodávka prišla na 4. deň ako bolo uvádzané, balík bol kompletný, všetko funguje.. klop,klop.. a ja sa už len modlím aby fungovalo, lebo reklamácia s nimi je na dlhé lakte.
Ale zatiaľ nemôžem povedať nič zlé, jednoducho ak sa niečo vyskytne nechcem sa pridať k dlhému zoznamu na sťažnosti.sme.sk ...
neviem čo stresuješ ked je všetko v poriadku, asi keby to bol až taký fejkový zlý obchod už by neexistoval....begbeee napísal:Takže moja prvá a posledná objednávka na pixmanii.
Hej, musis zaplatit okolo 700,- za poslanie do Francuzska, kde do mesiaca zistia ci mas narok, potom by ti mali vsetky naklady preplatit..
Skus oprobavat ci tam nemas taky papier "Europan (Global) Warranty System" alebo tak nejak, posli im to naspat nech to potvrdia a potom mozes reklamovat v kazdom servisnom stredisku danej znacky.
Skus oprobavat ci tam nemas taky papier "Europan (Global) Warranty System" alebo tak nejak, posli im to naspat nech to potvrdia a potom mozes reklamovat v kazdom servisnom stredisku danej znacky.
kamoska si odtial kupila kameru, o dva tyzdne sa jej z nicoho nic pokazila a dodnes nema vybavenu reklamaciu.
seroznejsia stranka je www.hej.sk
seroznejsia stranka je www.hej.sk
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Lisa: Ak je hej.sk serioznejsie, tak dakujem pekne. Pred rokom ci dvomi som objednaval z tejto stranky televizor, bolo to asi tyzden ci dva pred Vianocami. Cakam, cakam a televizor nikde. Tak som tam pisal mail, odpoved ziadna, preslo par dni, napisal som dalsi mail a nic. Mozno tri dni pred Vianocami som tam zavolal a v klude mi oznamili, ze televizor nepride. Pritom na stranke bolo, ze je skladom, ze bude doruceny do uz neviem presne, ze ci do dvoch dni ci ako... Ked som potom mailom pisal do Nay-u, tak mail prisiel okamzite, nebol problem s komunikaciou a ani dalsim ostatnym. Povedal som si, ze Hej.sk uz nikdy viac, pretoze ak nemaju zaujem komunikovat so zakaznikmi, resp. nedokazu za viac ako tyzden informovat o tom, ze objednavka nebude vybavena, tak mi taky shop za to nestoji a radsej si par stoviek priplatim u ineho obchodu.
-
Pixmania-Zuzana
Novice
Pokial problemy s reklamaciou neboli este vyriesene je mozne nas kontaktovat na mailovej adrese [email protected] a uviest cislo objednavky.
Musím súhlasiť s Rattatta, hej je určite serióznejší obchod. Objednával som stade viacero vecí, bezproblémovo riešil jednu reklamáciu.. Ale chápem ak si mal zlú skúsenosť tiež by som už nemal dobrú mienku.
K tvojej poznámke o Nay (ja by som tam priradil aj Shark) - z toho obchodu by som neobjednal ani papuče, lebo možno seriózny sú, ale ich ceny sú bezkonkurenčne najvyššie na trhu. (do istej miery je to aj logické, keď musia zarábať na také "kamenné" monštrá)
K tvojej poznámke o Nay (ja by som tam priradil aj Shark) - z toho obchodu by som neobjednal ani papuče, lebo možno seriózny sú, ale ich ceny sú bezkonkurenčne najvyššie na trhu. (do istej miery je to aj logické, keď musia zarábať na také "kamenné" monštrá)
Pripájam aj moju skúsenosť. 6.7. som objednaval v pixmanii Plazmu za 1.200 € (spolu s dopravou samozrejme), čiže dosť drahý tovar, tak som mal trocha obavu aby došiel v poriadku. Ihneď v deň objednávky som bol previesť peniaze na ich účet priamo v Tatra banke, aby im došli peniaze ešte v ten istý deň. 7.7. doobeda som im cez net poslal moje číslo na pevnú linku a obratom mi zavolali, spýtal som sa či dostali moju platbu a teta mi odpovedala, že výpisy všetkých platieb z predchadzajúceho dňa dostávajú vždy o 5.00 ráno a o 11.00 doobeda sa potom mení status objednávky na internete na základe došlích platieb, poobede bola objednávka potvrdená. 8.7. sa objednávka pripravovala a 9.7. bola vyexpedovaná vo večerných hodinách doručovacou spoločnosťou Dachser do medziskladu v Überherrn, Nemecko. 10.7 putovala zasielka ďalej smerom na Sk, ale kedže nasledoval víkend, kedy zásielková služba nepracuje, do medziskladu v Bratislave sa to dostalo v pondelok 13.7. a vo večerných hodinách toho istého dňa to odtiaľ odišlo do finálneho skladu Košice. 14.7. o 8:30 ráno ma kontaktoval pracovník Dachseru v KE, že šofér vyráža z Košíc na moje mieto bydliska a do hodinky sa mi ozval priamo šofér doruč. spoloč. a predal mi môj vytúžený tovar. Kedže sa jednalo o dosť objemný TV, pred podpisom doručenia tovaru som ho aspoň sčasti vybalil a skontroloval vizuálne a prebral som ho. Poobede som ho zapojil (kedže som bol sám doma a na montáž je potrebných aspoň 2 ľudia) fungovalo všetko v poriadku našťastie. Jednoznačnou nevýhodou takéhoto obchodu je risk, či vám príde tovar v poriadku alebo aj presne ten tovar, ktorí ste si objednali, ale podľa mňa cena jednoznačne rozhoduje a v mojom prípade som ušetril minim. 1/4 ceny, kedže na iných inter. obchodoch sa presne tento typ predával za vyže 1.600€ a to nehovorím o kamenných obchodoch. Takže verdikt je jasný: šiel by som do toho opäť.
-
onetwothree
-
nejakymarko
Addict
to vazne az do dvora to su teda milíMGSnake napísal:Ja mam s pixmaniou velmi dobre skusenosti, Bral som fotak za 9000 a autoradio za 4000.Vsetko prislo ako to mali napisane.Do 3 dni to bolo u mna doma.Kurier mi zavolal ci som doma a priniesol mi to priamo do dvora.TO SA NAPRIKLAD O "KARMANE" NEDA POVEDAT!!!