Core. napísal:To Gothar : Mohol by si hodit screen, mal som mirandu no nejako sa mi nepacila zdlhave nastavenie, ostanem asi u qiparov
Mas ho tam, ale podla mna ani nie je potrebny, v tomto packu je uz vsetko nastavene podla mna najlepsie ako sa da, su tam nerusive zvuky a nevyzaduje ziadnu instalaciu, staci rozbalit a napisat icq cislo a heslo.
Po dlhych rokoch pouzivania ISeekYou klienta som sa rozhodol, ze prejdem na Mirandu. Fabo povedal, ze je plug-in based, teda si do toho musim tahat veci. Potrebujem:
-podpora ICQ
-podpora HTML statusov, take ako v ICQ6
-moznost otvorenia viac konverzacii v jednom okne
-posielanie suborov, kt. by bolo kompatibilne aj s ludmi co maju ICQ6, tusim ze P2P
-aby mi ukazalo IP ked niekto mne/ja niekomu nieco posielam
-nejake uzitocne veci, ktore mate vy a nie su na ICQ6.
bez na miranda.cz forum a tam si stiahnii nejaky hotovy pack.... alebo ak sa s tym chces babrat sam tak addons.miranda-im.org a pekne hladaj... vsetko co si vypisal bezproblemovo najdes... ale kedze s mirandou zacinas odporucam pack...
Ej do rící! Na Mirande ludia vidia co pisem, ale ked mi nieco napisu oni, ja to nevidim. Doteraz to fungovalo. Myslim ze to DOST naserie tak prosim o pomoc.
moosha: Teoreticky problem s TabSRMM pluginom, kedze nova verzia nie je kompatibilna so starym jadrom, ale to je len moj odhad. Pouzi nejaky pack a je po probleme
Michaelo: Tema je o Mirande a nie QIP, tak bez dpc s takymito prispevkami v tejto teme.
Nikoho nezaujima co si myslis, tema je jasne dana o Mirande, jej problematike a nie je tu priestor na diskusiu ohladom QIPu a toho co si ty myslis. Ak chces o tom diskutovat, tak si zaloz vlastnu temu a tam ta my - uzivatelia Mirandy mozeme zozrat argumentami.
hehe jasne. tak a ja budem hovorit aby ste vapadli s mirandou lebo to je tema o QIP hehehe. mnom ako chces ja som len povedal svoj nazor. sory na buduce budem hovorit o mirande qip uz nespomeniem.
//skusil som Yaho pack, ale ten je uplne hnusny, notifikuje tam kazdu debilitu a neda sa to vypnut. Nevie niekto ako by som mohol dalej pouzivat ten BMusclePack bezproblemovo?
//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 10:32 )
Alebo mi niekto uploadnite ten TABSmrr plugin, nejaku verziu co mate vy.
//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 13:38 )
Prosim!
moosha: Urcite sa u Yahoo Packu daju vypnut notifikacie, napriklad vypni popup plugin a odstavis tym vacsinu notifikacii, ak nie vsetky. Pre aktualizaciu pouzit plugin Updater, to mas najlepsiu vec, pripadne pouzi toto: http://hojko.miranda-vi.org/global/
Tam je odkaz na moju Mirandu, cize sa tam regni, nahod tam versioninfo a vypise ti neaktualne pluginy aj s linkami pre aktualizaciu.
Ja uz mam Mirandu od Gothara, ktora mi skoro uplne vyhovuje. Ale dakujem za ochotu hojko.
//autoeditácia príspevku ( 21 Dec 2008, 16:00 )
MG... zrazu mam v tej GothaRovej Mirande o dobru stovku kontaktov menej. Skusil som zapnut ICQ6, boli tam vsetky. Skusil som tu Mirandu co mi nesli citat spravy, boli tam vsetky. No v tej co ide mam len niekolko...
//GothaR: tak uz to ide, bolo treba vypnut zobrazovanie skupin
Hm v poslednom case mi nechodia spravy ak mi niekdo napise a ja som offline.. Protocol som aktualizoval nedavno, nejaky oscar tusim.. Nejaka rada alebo link na najnovsi protocol ?
kukiak: U mna trva takyto problem mozno rok, mozno aj viac. Niekedy pride vsetko normalne a niekedy nie som na ICQ cely den, zapnem Mirandu a ziadna sprava. Vtedy uz viem, ze mi nedosli spravy. Riesenie problemu vsak nemam ziadne, skusal som aj Miranda forum a tam jedine poradili zmenu, resp. aktualizaciu ICQ pluginu. ICQ plugin a aj jadro Mirandy si davam vzdy to posledne, ale tam problem nie je, pretoze ani po aktualizacii tie spravy nechodia.