Koľko peňazí míňate na silvestra?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Toho Silvestra asi nic...nemam co oslavovat a nemam s kym....mozno si tak na vodnu fajku zajdem, ale nic extra... :?
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Rekl bych to 100Kc :D nechci nijak kalit .. Spis se jen s moji milou zajdem podivat na ohnostroj pripijem si a pujdem domu .. a tam budem .. :P
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

s tym co minie 25-30 000 by som sa rad zoznamil a votrel sa k nemu xD ...ja som z pirotechniky este celkom nevyrastol...ale moc ma bavy to rozobrat a urobit daku extra trhavinu /este som neprisiel o prsty:D /a s kamaratmi si kupime nejaky ten chlast a ide sa...to sa ani neda neopit...ideme po sidlisku a kamaratovy kamarati nas ponuknu....ideme dalej...dakoho znamy-to iste...+co si mi sami dame=KO
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

ani korunu :D..pyrotechniku nepotrebujem...a alkohol nepotrebujem tiež :D
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Tolko kolko ostane po vianociach :D i ked samozrejme vsetko urcite nije Ja by som skôr dal ze kolko ste na silvestra minuli :D ale ties neako suhlasim s DeJF-om
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

tu vas naozaj dako vela pracuje na silvestra. A moznosti nieje vela: bud to
:arrow: vysie uvedeny poziarnik
:arrow: plasticky chirurg, alebo iny doktor
:arrow: policajt
:arrow: krcmar, barman
:arrow: vyhadzovac "mozno iba"
:arrow: prostitutka-ale postrehol som ze ste muzskeho pohlavia cize asi nie
:arrow: taxikar
:arrow: nejaky sofer verejnej dopravy aj to nemyslim ze o pol noci behaju
:arrow: moderator

hadam vsetky :hmm:

A k teme: neminam drasticky do 1000,-
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

By si sa divil koľko ludí musí robiť cez Silvestra, alebo dokonca štedrý večer...Ani zďaleka si nepokryl všetky zamestnania.
A pochybuejm, že plastický chirurg bude robiť na Silvestra... :roll:

čo sa týka penez na Silvestra...
Tak keď vezmem do úvahy veci s tým spojené, tak to bude cca 5-6 tis.
Za normalnych okolností by to bolo do 1 litra, ale letos sa ide na chatu tak náklady sa niekoľkonásobne zvýšili.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Vlado6230 napísal: :arrow: moderator

hadam vsetky :hmm:
zvukar, strihac, osvetlovac, kameraman a tych 1000 dalsich co makaju na tych presnosoch... :) vazne nepresne vypocty mas ;]

k teme ; snad sa to zmesti do 1500 :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

asi neminiem nic, na chatu nejdem (ani to zatial nemam vo zvyku, mozno po 18..), pyrotechniku nekupujem (nejak mi to nechyba ku stastiu), takze tento rok bude bez investicii.
KuJaB
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KuJaB »

ja neminam vela maximalne 500sk nic nepotrebujem aj tak to spravi bum a je potom ale ked sa jedna o alkohol tak tam by som bol ochotny prispiet
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Koľko miniem záleží od toho kde budem..
Chata nehrozí, komu by sa odtiaľ chcelo hneď na druhý deň odchádzať..Byt pochybujem, lebo v mojom okolí by len blázon robil akciu na byte na Silvestra..
Ono je to taká povinná jazda, tento rok to padlo na stredu, ´´piatok´´ v strede týždňa.

takže
akcia: max 2000 viac si zo sebou nezoberiem, lebo by som to minul. V cene je láhev, vakel, kotúče, občerstvenie..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

podla toho ake flasticky kupim, tie budu najvacia palka... ohnostroje asi necham ohnostrojmi... plus este skladanie sa na spolocne jedlo/la na chate taakze... do 100€
Vlado6230
Star
Star

Martin a stejo, plasticky chirurg robi na silvestra URCITE sak kto zasiva prsty detom ked im ich oddtrhaju petardy.A znamy bol aj minuly rok na silvestra v praci. A popri moderatorovi si tie ostatne ako kameru uz asi domyysli kazdy nie? :)

A tak nepokryl som vsetky ale aspon hlavne odvetvia myslim. a take detaily ako zvukar to ma fakt nenapadlo tam pisat :D
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ale beriete silvestra tak ze kto robi cely den alebo doobedu alebo vecer/ noci lebo napriklad moja mama je predavacka a neviem ci aj tento rok ael na silvestra eobila neako do 15:00 a ty moderatori mozno tak este vecerne spravi lebo zda sa mi ze tie silvestrovkse programi su robene pred silvestrom
Vlado6230
Star
Star

Calvin SFX napísal:Ale beriete silvestra tak ze kto robi cely den alebo doobedu alebo vecer/ noci lebo napriklad moja mama je predavacka a neviem ci aj tento rok ael na silvestra eobila neako do 15:00 a ty moderatori mozno tak este vecerne spravi lebo zda sa mi ze tie silvestrovkse programi su robene pred silvestrom
ja som myslel vecer, lebo doobeda robi sa aj v tescu atd. A moderatori len dake live vstupy z miest, lebo ako vravis silvestrovsky program je urobeny pred silvestrom.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Myslim si ze ked neaky chudak clovek ktory nema skym stravit tieto sviatky by asi radsej siel do prace aby nato nemyslel pretoze ja by som si asi nieco spravil keby som mal byt na silvestra sam nie to este na vianoce
Vlado6230
Star
Star

Calvin SFX napísal:Myslim si ze ked neaky chudak clovek ktory nema skym stravit tieto sviatky by asi radsej siel do prace aby nato nemyslel pretoze ja by som si asi nieco spravil keby som mal byt na silvestra sam nie to este na vianoce
hej hej aj taketo su pripady na vianoce je to dost krute obzvlast myslim
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

KuJaB napísal:...aj tak to spravi bum a je potom ale ked sa jedna o alkohol tak tam by som bol ochotny prispiet...
Aj tak zi z toho bude len zle :smt096 a je potom..... :wink:

a co sa tyka tych ludi co pracuju aj na Silvestra......

Zaprve....plasticky chirurg so zasivanim prstov a ruk nema dokopy nic....to robi obycajny chirurg.......nevidel som aby niekomu po uraze zasival ruku plasticky chirurg.....a za druhe.....by si sa divil kamo kto kazy pracuje na Silvestra a aj na vianoce....nemas asi predstavu, ze aj v tovarnach musia byt ludia....je jasne, ze vacsina je doma, ale stale tam musi niekto byt.....niekde najdes aj pracovnikoch za pasom na nocnej....plna nemocnica zamestnancov....atd atd....mas to tak isto ako aj v hociktory den v roku....s tym, ze je pocet pracovnikov mensi.... :wink:
Vlado6230
Star
Star

no to je jedno teraz ja som napisal hlavne tie ktore by mali aj co robit a ma to daky dolezity dovod ze su v praci prave cez tieto sviatky. :)
surfista
Expert
Expert

Príspevok od používateľa surfista »

Petardy a podobne srandy som nikdy neuznaval a nekupoval, nato sa len rad z bezpecnej vzdialenosti pozeram.
Co sa tyka dobreho chlastu, vstupne na diskoteku, takxi a peniaze, ktore rozdam alebo ztratim nadranom tak do 1500Sk by sme sa mali zmestit vsak silvester je len raz zar rok treba si ho uzit poriadne ;)
Napísať odpoveď