9600 GT - hlucnost
9600 GT - hlucnost
skladam jednemu znamemu pc...spustil som PC a dost ma udivilo aky to malo HLUK.. prirovnal by som to k nejakemu tichsiemu vysavacu.. cely windows ako som instaloval tak vkuse to hucalo myslel som ze aspon po case to stichne..mne sa zda ako keby stale isla na maximum otacok..neviete co stym ?
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
su-do: tiez som kamosovi skadal PC a ked som mu instaloval win, hucalo to jako vrtulnik... ked som nahodil driver, tak isla uplne potichu... akurat sem-tam sa viac rozkrutila, ale to iba na chvilku...
tak preto si myslim, ze to moze byt AJ ovladacmi.. jak ich nema uz..
//uvidime, ako sa vyjadri k-u-l-i.. sam som zvedavy
Cawte. takto ludia zlezi aj od grafickej aj od ovladacov, ale aj od utilit ktore su ku grafike pridane...napr ja mam Palit 4870 + catalyst novy ovladac a mzem zregulovat otacky tak jak sa mi chce alebo nechat to na program. svoj PC vobec nepocujem ked idem spat zapnem co najtichsi mod a nekedy si myslim ze mi PC vobec nejde...
sorry za oneskorene reagovanie..PeterCA napísal:su-do: tiez som kamosovi skadal PC a ked som mu instaloval win, hucalo to jako vrtulnik... ked som nahodil driver, tak isla uplne potichu... akurat sem-tam sa viac rozkrutila, ale to iba na chvilku...
vyriesil to ovladac na grafiku, ktory som naisnstaloval hned po nainstalovani windowsu..zvolil sa rezim automaticke regullovanie otacok podla teploty a teraz ide na minimum otacok..
konecne to ide tak ticho ako ma